• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bda yolla canm ben bdaha yollamıstım... kargoya verılmıs sanırım... wee rozıden + bıoblastandaa kargoya verıldıgı maılı geldı =)) bugun... heycanla beklıyom

ewt yeniden yolladım ve bugün banada email yollamışlar bikaç gün sonra elinizde olur die rozi ve bioblas nedir acaba?

Banada maıl gelmis maıl atan bayanamı tekrar maıl atcam kzlar ne yazcam olemı gelcek ben tekrr ixoradan yazmstm maıl attmı kzlar bayana

hımm cevap göndermedim gelen maile şimdi göndereyim bari ne yazayım ayrıca rozi den bioblastan falan numunelerin yine sadece kargo ücretini veriyoruz demi?

yokk azönce geldı rozıden =)) ucret dedım odenmıs dedı...aferım rozıye hem hızlı hem dusuncelı :P

maıl ne geldı sana... bana kargo ucretı kabul edıyonuzmu gelmıstı.. bende edıyorum deyıp yanıtladım okdr.. bugun yarın gelır herall

Numuneler birkaç gün içinde elinizde olacaktır. ( Parfüm-Salyangoz kremi ) Sizden ricam,

ürünlerimizi denedikten sonra, yorumlarınızı bize yazmanız. Salyangoz kreminin kullanımı

ile ilgili bilgi vermek isterim. Yağlı bir cildiniz var ise, yüzünüze çok az miktarda uygulayın.

Salyangoz kremini gece kullanın. Ürün broşürleri de, numuneler ile birlikte tarafınıza gönderilecek

bu şekilde yazmışlar banada mail dün geldi sanırım yakında elimde olur bakalım nasıl çok merak ediyorum

ay sanada aynısını yollamıslarr =)) bende bana ozel dıyee kıza cavp attım ayıpsın cevap vermem mı dıye hahahah...

daha gelmedı canm gelsın atarım =)) aman zaten hcbsy morelımı bozamaz unv.mi kazanmısım ohhzemuszemus

Back