xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benimkilerde bugun geldi sonundaaaa
akşam eve gidince ayrıntıları yazarım yoğunum bugun biraz...

teşekkür ederim arkadaşım sağol bize de haber verdiğin için...

kızlar benim kargomda geldi bu gün 3 erkek 4 bayan parfumu var 4 tanede salyangoz kremi.
paylaştıgın için teşekkürler canımkaydirigubbakcemile3

12 gün bkledim ama değdi valla bugün kargom geldi 5 kadın 3 erkek parfüm 5 tane de salyangoz kremi
parfümlerin kokuları çok güzelhihoyyyt

bende geçen hafta cuma günü gönderdim maili hala gelmediler... ama madem herkese gönderiyorlar benide ayırmazlar herhalde:):):):) beklemeye devam

2 haftaya yakın bekledım umudu kesmıstım bugun geldıler...Parfumlerın kokuları cok guzel..

ayhh sınır oluyorum benım adresımı kabul etmıyorlar galıba ne alakaysa ıkıncı defa geldı yasdıgım msj kımseye gelmemıs bır bana gelıyor oftt ıstemıyorum 3 defa yolladım hep gelıyor hep gelıyor ıxora bır musterısını kacırdı o usulsunn hıhhh

Az önce yolladım.ÖZellikle merak ettiğim 4 tane parfümün kodlarını yazıp istedim.Bakalım gelecek mi? Yoksa bu ne ukalalık, isteğe özel gönderemeyiz mi diyecekler bilmiyorum.:lepi:CADIARZU Gelirse eğer yazarım tekrar...yerimseniben

bende az önce doldurup yolladım bakalım göndericekler mi:)

kızlar azönce girdim siteye nerede dolduruluyor aradım taradım bulamadım senağlamasenağlamasenağlama bende o formdan doldurmak istiyordum amaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar tatildeydim yeni geldim bi baktım kapıda kargo kağıdı bakalım yarın gidip alıcam.

12 gün sonra parfümlerim geldi.istediğim kokuların kodlarını yazmıştım,ama farklı parfümlerden göndermişler.sadece chanel chance yı beğendim.konuyu açan arkadaşa teşekkürlera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…