• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende numune istemek için sitesine girdim ama nerden mesaj atacağımı bulamadım.sadece kampanyalardan yararlanmak için msn adresini girin diye bir yere adresimi yazdım gelirmi acaba?

hayır canım iletişim kutusuna bas formu dollduracaksın ondan sonra beklemeye başla ben hala bekliyorum

Kızlar numuneleriniz geldi.Peki ixora ya parfüm sipariş veren oldumu aranızda ? Ben dün sipariş verdim almak istediğim bir parfüm vardı ve iş arkadaşımında talebi olunca 4 şişe sipariş verdim.Kargo cumartesi günü gelicekmiş bende iş adresimi vermiştim ama cumartesi çalışmıyorum.Hemen aradılar ve isterseniz ev adresinize gönderelim dediler.Birde merak ettiğim bir kaç popüler parfüm vardı onlarında kodunu isteyip numunesini göndereceklerini söylediler.Yani anlayacağınız ilgi ve alaka süper.opuyorumnanaktan
Sizlerinde fikirlerini alabilirmiyim?

arkadaşlar sizden bişey rica edeceğim zemuszemus

numuneleri eline geçen arkadaşlar hangi parfümleri gönderdiklerini ve bu kokuların nasıl bir koku olduğunu tarif edebilirlermiCADIARZU

gerçi bir arkadaş yazmıştı öyle sağolsun, her eline ulaşan yazarsa çeşitler hakkında daha çok fikrimiz olur diye düşünüyorum zemuszemus

bende yaklaşık 1 ay önce istemiştim ve bugün numunelerim geldi.8 adet parfüm numunesi 5 adette salyangoz kremi çıktı paketten

Numunesi gelmeyen arkadaslar,sabredin muhakkak gönderiyorlar,ben 1 hafta önce ikinciye istedim demin geldi hem kendi adıma hem kardesim adına istedik ikimizede getirdiler,ixoraya mesaj atmıştım gelmedi diye çok fazla talep varmış bu yüzden gecikmeler olabilirmiş öyle dediler,odam eski kalan parfümler ve yenileriyle birlikte cicek bahcesi gibi kokuyoropuyorumnanaktan

ayy inanılır gibi değil 11'inde istediğim numuneler bu sabah geldi boşuna yaygara yaptım kaydirigubbakcemile3

yalnız sabaha kadar ders çalıştığım için geç uyanıyorum, saat 10da kapı çaldı ben böyle çiçekli pijamalarla kaydirigubbakcemile3 bi dk dedim üstüme bişiler giyip döndüm kargoyu getiren çocuk da baktı tuhaf tuhaf rezil oldum :roflol:

neyse konuya dönelim parfümlerin biri dışında hepsini beğendim, erkek kokuları da çok hoşzemuszemus yalnız ben istediğim parfümleri yazmıştım onları göndermemişler :umursamaz:
yine de saolsunlar, şu kremlerle parfümleri bi deneyelim bakalım
kaydirigubbakcemile2

benimde 10 gün önce istediğim parfumler geldı az önce..5 bayan 3 erkek parfüm 5 salyangoz kremi....
sadece chanel-chance ı denedim şimdi işyerindeyim...gayet güzel bakalım kaç saat kokacak...

kızlar salyangoz kremleri işinize yaradımı.boyutları saç boyasından çıkan bakım kremleri gibimi

parfümleri ve kremleri merak eden arkadaslar için ilk sayfaya resimlerini koydum oradan bakabilirsiniz yerimseniben

banada b155 2 tane yollamışlar ama güzel değil bence escada-b155
ben bana gönderilen parfumlerden sadece cahnel-chance ı beğendim diğerleri işe yaramaz..
escada 2 tane,lancome,ysl,chanel...
ysl ve chanel güzel..

parfümlerim gelmiişşşşşşşşhihoyyyt annem aradı güzel haberi verdi geldi dedi.akşam gidince bi bakayımmm nasılmışşşş.

bu arada 2. istememde gönderdiler.sanırım ilkinde bi hata yaptım yollamadılar.ikincisinde geldiiiiiiiiihihoyyyt :lepi:

Back