Teşekkürler geri dönüş içinBen memnunum kendi cihazımdan, Philips benimki. Uzun vadede bilmiyorum ama koltuk altımda 4 gündür hiç çıkmadı mesela normalde jiletle aldığım için ertesi gün uç verirdi.
Popoya kolum yetişmiyor benimyapılmaz yazıyor sanırım kullanma kılavuzunda ama yetişse deneyecektim. Görece daha siyah olduğu için diğer bölgelere göre biraz daha acıtabilir ama denerim bi dahakine
Bilemiyorum valla, belki hedef alamayıp koltuğu yatağı falan lazerleriz korkusuyla olabilirTeşekkürler geri dönüş için
Özellikle neden yapılmaz diye yazılmış ki şaşırdım doğrusu.kolunuz yetişirse yapbilirsiniz yazsalarmış
Comelerek dene jagsjahswuBen memnunum kendi cihazımdan, Philips benimki. Uzun vadede bilmiyorum ama koltuk altımda 4 gündür hiç çıkmadı mesela normalde jiletle aldığım için ertesi gün uç verirdi.
Popoya kolum yetişmiyor benimyapılmaz yazıyor sanırım kullanma kılavuzunda ama yetişse deneyecektim. Görece daha siyah olduğu için diğer bölgelere göre biraz daha acıtabilir ama denerim bi dahakine
Ben her yerime yapıyorum, pişman değilim jagsjwPopoya atış yapan var mı?
Öf benim bey de istiyor onun da sırta yapıyoruz. Atış kalmazsa bi tane daha aldırıcam mecbur
Kiz oyle hemen biter mi ki ya. Atis ne kadar kaldi kontrol edemiyormuyuzÖf benim bey de istiyor onun da sırta yapıyoruz. Atış kalmazsa bi tane daha aldırıcam mecbur
Yok yaKiz oyle hemen biter mi ki ya. Atis ne kadar kaldi kontrol edemiyormuyuz
Senin makinadan dolayi belkiEneee konuyu ben açtım, bir ben memnun kalmadım heralde.
Yarın bir yerle görüşmeye gideceğim, fiyat çok uygun kampanya fiyatı.
Buz lazer
Vücudun her bölgesine. Yani yüz dahil ayak parmağı dahil, on seans on ay şeklinde.
İnşallah bu şekilde kilsizlar kervanına giriş yaparim
Gecti vallahi
yengenc eğer ki değiştirebiliyorsan yüzüne lazer yaptırma tüyler daha da çoğalabiliyo bazı durumlardaMerhaba kızlar. Ay ben bir yerde 10 seans lazer aldım, ama sonradan bir sürü kötü yorum gördüm. Normalde bir yere para vermeden önce on kere düşünür bakar, tartarim ama ne bileyim, buna hemen kaydoldum.
Tüm vücut baştan aşağı aldım .
İnşallah memnun kalırım.
Sırt killarimi jiletle almak sorun ya, her seferinde ona buna yalvarmayayim diye bir kankamla anlaştım, ikiyuz TL ödedim, her lazer öncesi sırt killarim için çalacağım kapısını
Evet ya zaten yüz de var ama yaptırmamayi düşünüyorum. Ben sırttan, göbekten kurtulsam yeter.yengenc eğer ki değiştirebiliyorsan yüzüne lazer yaptırma tüyler daha da çoğalabiliyo bazı durumlarda
15 olsaydı üzülürdüm 14 iyi bi sayıKızlar ben bu Lumea’dan aşırı memnunum ya. Taksitlerini öderken ağlamam HAKEDİYOSUN KARŞİM derim iyi ki almışım.
4 seans lazere gidip bırakmıştım o yüzden kıllarım yoluk yoluk bölge bölge çıkıyordu. Hatta lazer bikini bölgesinde hiç kelleşme bile yapmamıştı olduğu gibi duruyordu. Lumea ile iki üç seansta bikini bölgesinin çevresi ve üstü bitti çok şaşkınım. Altlarda 0 sonuç bu arada hiç etki etmedi ama umudumu yitirmedim
Koltuk altımda toplamda 14 adet kıl kaldı yani şimdi sizler için saydım
Ben böyle hızlı etki etmesini beklemiyordum. Kol, bacak, göbek, bel, yüz, koltuk altı, genital bölge, popo… Full+full girdim bu işe ama arada bi düğün işleri oldu aksattım seansımı. Bu hafta sonu telafi edicem. Umarım diğer bölgelerde de koltuk altına olduğu kadar etkili olur
Kızlar selam ben on gün önce burada ilk lazer seansimi aldım, bu hafta da kontrol atışına çağırdılar, 'kıllarını almadan gel, dökülmeye bakalim' dedilerMerhaba kızlar. Ay ben bir yerde 10 seans lazer aldım, ama sonradan bir sürü kötü yorum gördüm. Normalde bir yere para vermeden önce on kere düşünür bakar, tartarim ama ne bileyim, buna hemen kaydoldum.
Tüm vücut baştan aşağı aldım .
İnşallah memnun kalırım.
Sırt killarimi jiletle almak sorun ya, her seferinde ona buna yalvarmayayim diye bir kankamla anlaştım, ikiyuz TL ödedim, her lazer öncesi sırt killarim için çalacağım kapısını