- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.792
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Çok Degilse iyi gerisini ödeyebilirse eşiniz alın Tabiki sırası gelir öbür kardeşe de yapar 10 bin hiç birşey degil sonuçta.
Biz de şu an ev almayı düşünüyoruz. Nasıl yapsak nasıl etsek diye hesap kitap yapıyoruz.En iyisi eşime söyleyeyim babasından gitsin peşinatı istesin, krediyi de ona çektirip taksitlerini ona kitlesin. Biz de kurula kurula oturalım o evde.
Eşindeki nasıl mantık ben anlamadım yaa.!!?
Ben de aynı şeyi merak ettim. Ben de çalışıyorum ve aynı durumdayım. Problem olmuyor konu sahibi. Ayrıca ben de olsam biz odeyelim derdimbebek tedavisi olmak çalışmaya nasıl bir engel teşkil ediyor ki?
bebek tedavisi olmak çalışmaya nasıl bir engel teşkil ediyor ki?
Ben de aynı şeyi merak ettim. Ben de çalışıyorum ve aynı durumdayım. Problem olmuyor konu sahibi. Ayrıca ben de olsam biz odeyelim derdim
Bence siz butun bu esim ödesin kp odesin olayindan once su Xevimi iyice bi arastirin derim oyle 10 bin pesinat faizsiz falan sak diye ev sahibi yapmiyorlar kimseyi
Kesinlikle. Zaten butun yuk esiimin ustunde o kardes hicbir sey yapmiyor esimde hakli olarak birseyler yaparken onlardan destek bekliyor.
Kayınpederinizin içinden gelmiş size böyle bir ihsanda bulunuyor. Siz ne diye zaten başınızda dert varken kendinizi bir daha sıkıntıya sokacaksınız yok yere
sen hiç çalıştın mı?
Bütün yük eşimin üzerine derken ne demek istediniz anlamadım. Eşiniz çalışıp kardeşine mi bakıyor?
sizin oturacağınız evi niye kayınbabanız ödüyor? kaldı ki adam teklif etmemiş siz kendi kendinize fikir yürütüyorsunuz.
Ben basvuru yaptim oylesine. Ama esimde sicak bakti esim kayinbabamin isyerinde calisiyor.
Zaten bugunde kayinbabamla konustum biz boyle bisey dusunduk diye. Cok guzel dusunmussunuz. Neyse geregi ben yaparim dedi. Ama ben sonra kardesleri sorun cikarsin istemedigim icin biz odeyelim istiyorum
Yanlismi dusunuyorum blmiyorum
yani sorun olur mu ben bilemem. aile ilişkilerine bağlı. ama neden kayınpeder ödesin ben hala ordayım.
Sizin yerinizde olsam her ay maaştan biraz kenara atar, 3 ayda bir 6 ayda bir kayınbabaya toplu ödemeler yaparım. Çocuk yapmayı planlıyormuşsunuz, her ay maaşınızdan düzenli kesilmesi çok mantıklı gelmedi. Eğer kb'nız bu kadar geniş kalpliyse bence bırakın sorumluluğu alsın ama mutlaka dönem dönem yardımcı olun.Kayinbabamin yaninda calisiyor esim.. suanki odemelerimizle bizi zorlar ev diye esim kayinbabamin odemesini istiyr. Bende tam tersi biz odeyelim istiyorum
Sizin yerinizde olsam her ay maaştan biraz kenara atar, 3 ayda bir 6 ayda bir kayınbabaya toplu ödemeler yaparım. Çocuk yapmayı planlıyormuşsunuz, her ay maaşınızdan düzenli kesilmesi çok mantıklı gelmedi. Eğer kb'nız bu kadar geniş kalpliyse bence bırakın sorumluluğu alsın ama mutlaka dönem dönem yardımcı olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?