- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.792
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Kayınbaban ödüyorsa eşin neden maaşının bir kısmını alamıyor?
Ee o zaman kv odemis olmuyor ki.Canim kayinbabam onermedi bunu. Biz dusunduk ve daha paylasamadik.
Ya ben calisayim kendim odeyeyim taksitlerini diyorum. Ya da esimin maasindan düsülsun esim kayinbabamla calisiyor cunku
Ee o zaman kv odemis olmuyor ki.
Esinim maasindan kesilcekse esin odemis oluyor
Maaştan kesiceklerse siz almış oluyorsunuz zaten, ee ona da karışamazlar heralde
Tek çocuksa problem olacağını sanmam gerçi karakterlerine bağlı ama eğer kardeşleri varsa %80 problem çıkar ilerde.Duzeltme yaptim canim. Ben diyorum ki ya ben calisayim ya da esimin maasindan kessinler. Ama esimde diyorki yok hepsini babam odesin. Yani ben ilerde sorun yasamak istemiyorum sonucta evi bizim uzerimize yapacaz.
Bu arada esimde hic cesaretli degildir bu konularda ilk defa cesaretlendi
Tek çocuksa problem olacağını sanmam gerçi karakterlerine bağlı ama eğer kardeşleri varsa %80 problem çıkar ilerde.
Eşinizin maaşından kessinler ihtiyaç olursa yine size yardım ederler. Söz hakları azalır en azından. Tabi işe girmeniz çok daha mantıklı ama onu eşiniz kabul etmiyor diye saymıyorum.3 cocuk var canim. Biri yapmaz ama digeri cok fena zaten ondan korkuyorum. Bende biz odeyelim istiyorum... hak talep edemesinler..
Eşinizin maaşından kessinler ihtiyaç olursa yine size yardım ederler. Söz hakları azalır en azından. Tabi işe girmeniz çok daha mantıklı ama onu eşiniz kabul etmiyor diye saymıyorum.
Tabiki siz ödeyin
Adam teklif etmemiş, talep etmek garip olmaz mı? Ya sonra diğer kardeşler sorun çıkarırsa?Canim kayinbabam onermedi bunu. Biz dusunduk ve daha paylasamadik.
Ya ben calisayim kendim odeyeyim taksitlerini diyorum. Ya da esimin maasindan düsülsun esim kayinbabamla calisiyor cunku
Adam teklif etmemiş, talep etmek garip olmaz mı? Ya sonra diğer kardeşler sorun çıkarırsa?
Başka kardeşlere böyle birşey yapmadıysa problem Tabiki çıkar.Zaten problem bu mal davalarında çıkar.Taksitleri ödemese bile kp, peşinatı verecekmiş o bile problem yaratır kardeşler arasında.Çok sıkıntılı bir durum her açıdan.
Çok Degilse iyi gerisini ödeyebilirse eşiniz alın Tabiki sırası gelir öbür kardeşe de yapar 10 bin hiç birşey degil sonuçta.Pesinat 10 bin tl. Çok birsey degil. Bizde duyulmasini istemiyoruz zaten. 1 tane kardesi evli sadece bende o sorun yapabilir diye dusunuyorum. Esimde biz dusunduk sonucta. Madem sorun yapacaklar onlar dusunselerdi diyor. Ki haklida.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?