Xevimden ev alma sorunu.

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.792
248
Kizlar konumda bizim evin mahkemelik oldugunu yazmistim. Oylesine x diye bir faizsiz ev alma diye biryere basvuru yaptim. Konusmaya cagirdilar ama gitmemistim. Ikinci kez aramislar ve esimde ev alalimmi diye sordu.

Söyle olacak pesinati kayinbabam verecek. Ve odemesini de o yapacak ama ev bizim uzerimize olacak.

Bende karsi ciktim tamm pesinati odeyebilir ama taksitlerini biz odeyelim dedim. O da nasil odicez biz bizimde odemelerimiz var dedi. Bende calisirim dedim ( aciktan okuyorum ve cocuk tedavisi goruyorum) esimde hayir olmaz ben calismani istemiyorum dedi..

Simdi kizlar ben hic karismayim kayinbabam mi ödemeleri yapsin.

Yoksa calisip kendim mi ödeyim ev taksitlerini.

Esim babam odesin diyor.

Bense ya calisayim ya da senin maasindan kessinler dedim.

Siz olsaniz ne yapardiniz

Son düzenleme:
Sevap işleyeceklerse işlesinler. Ama ilerde başa kakacak tiplerse uzak dur. Ben kendi ailemden kabul ederim ama eşimin ailesinin iğnesini kabul etmem. O açıdan. Nasıl insanlar olduklarına göre karar ver.

Canim kayinbabam onermedi bunu. Biz dusunduk ve daha paylasamadik.

Ya ben calisayim kendim odeyeyim taksitlerini diyorum. Ya da esimin maasindan düsülsun esim kayinbabamla calisiyor cunku
Ee o zaman kv odemis olmuyor ki.
Esinim maasindan kesilcekse esin odemis oluyor

Maaştan kesiceklerse siz almış oluyorsunuz zaten, ee ona da karışamazlar heralde

Duzeltme yaptim canim. Ben diyorum ki ya ben calisayim ya da esimin maasindan kessinler. Ama esimde diyorki yok hepsini babam odesin. Yani ben ilerde sorun yasamak istemiyorum sonucta evi bizim uzerimize yapacaz.

Bu arada esimde hic cesaretli degildir bu konularda ilk defa cesaretlendi

Tek çocuksa problem olacağını sanmam gerçi karakterlerine bağlı ama eğer kardeşleri varsa %80 problem çıkar ilerde.

3 cocuk var canim. Biri yapmaz ama digeri cok fena zaten ondan korkuyorum. Bende biz odeyelim istiyorum... hak talep edemesinler..
Eşinizin maaşından kessinler ihtiyaç olursa yine size yardım ederler. Söz hakları azalır en azından. Tabi işe girmeniz çok daha mantıklı ama onu eşiniz kabul etmiyor diye saymıyorum.

Eşinizin maaşından kessinler ihtiyaç olursa yine size yardım ederler. Söz hakları azalır en azından. Tabi işe girmeniz çok daha mantıklı ama onu eşiniz kabul etmiyor diye saymıyorum.

Evlendigimden bu gune 4 ise girdim 4unden de hemen ciktim. Benim boyun duzlesmem var. Astimim var. Birde herseyden once tedavim var tup bebek falan dusunuyoruz.

Maaşindan kesilmesi bana da en mantiklisi geldi. Zorlanicaz biraz ama olsun. 4-5 sene diş sıkmaktan kimseye zarar gelmez diye dusunuyorum

Canim kayinbabam onermedi bunu. Biz dusunduk ve daha paylasamadik.

Ya ben calisayim kendim odeyeyim taksitlerini diyorum. Ya da esimin maasindan düsülsun esim kayinbabamla calisiyor cunku
Adam teklif etmemiş, talep etmek garip olmaz mı? Ya sonra diğer kardeşler sorun çıkarırsa?

Başka kardeşlere böyle birşey yapmadıysa problem Tabiki çıkar.Zaten problem bu mal davalarında çıkar.Taksitleri ödemese bile kp, peşinatı verecekmiş o bile problem yaratır kardeşler arasında.Çok sıkıntılı bir durum her açıdan.

Pesinat 10 bin tl. Çok birsey degil. Bizde duyulmasini istemiyoruz zaten. 1 tane kardesi evli sadece bende o sorun yapabilir diye dusunuyorum. Esimde biz dusunduk sonucta. Madem sorun yapacaklar onlar dusunselerdi diyor. Ki haklida.

Pesinat 10 bin tl. Çok birsey degil. Bizde duyulmasini istemiyoruz zaten. 1 tane kardesi evli sadece bende o sorun yapabilir diye dusunuyorum. Esimde biz dusunduk sonucta. Madem sorun yapacaklar onlar dusunselerdi diyor. Ki haklida.
Çok Degilse iyi gerisini ödeyebilirse eşiniz alın Tabiki sırası gelir öbür kardeşe de yapar 10 bin hiç birşey degil sonuçta.

Biz de şu an ev almayı düşünüyoruz. Nasıl yapsak nasıl etsek diye hesap kitap yapıyoruz. En iyisi eşime söyleyeyim babasından gitsin peşinatı istesin, krediyi de ona çektirip taksitlerini ona kitlesin. Biz de kurula kurula oturalım o evde.
Eşindeki nasıl mantık ben anlamadım yaa.!!?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…