• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Xevimden ev alma sorunu.

Çok Degilse iyi gerisini ödeyebilirse eşiniz alın Tabiki sırası gelir öbür kardeşe de yapar 10 bin hiç birşey degil sonuçta.

Kesinlikle. Zaten butun yuk esiimin ustunde o kardes hicbir sey yapmiyor esimde hakli olarak birseyler yaparken onlardan destek bekliyor.

Biz de şu an ev almayı düşünüyoruz. Nasıl yapsak nasıl etsek diye hesap kitap yapıyoruz. :KK14: En iyisi eşime söyleyeyim babasından gitsin peşinatı istesin, krediyi de ona çektirip taksitlerini ona kitlesin. Biz de kurula kurula :dondurma: oturalım o evde.
Eşindeki nasıl mantık ben anlamadım yaa.!!?:110:

Ne demek istediginizi anlayamadim

Ben de aynı şeyi merak ettim. Ben de çalışıyorum ve aynı durumdayım. Problem olmuyor konu sahibi. Ayrıca ben de olsam biz odeyelim derdim

Tup bebegi sehir disinda yaptiriyoruz orda kalmamiz gerekecek. O yuzden esim rahat olmak ( calisirisam izin alma vs sıkinti olacagi icin) istiyor.

Bence siz butun bu esim ödesin kp odesin olayindan once su Xevimi iyice bi arastirin derim oyle 10 bin pesinat faizsiz falan sak diye ev sahibi yapmiyorlar kimseyi

Kayınpederinizin içinden gelmiş size böyle bir ihsanda bulunuyor. Siz ne diye zaten başınızda dert varken kendinizi bir daha sıkıntıya sokacaksınız yok yere

Hayir biz dusunduk kayinbabamin haberi yoktu bugun oldu. Ben ilerde kardesleri benim basimi agritsin istemedigim icin biz odeyelim diyorum

Bütün yük eşimin üzerine derken ne demek istediniz anlamadım. Eşiniz çalışıp kardeşine mi bakıyor?

Bir nevi oyle diyebiliriz onceki konularimdada bahsetmistim zaten. Kardesi sorumsuzun onde gidenidir. Isyerindeki butun islere esim bakiyor. Kardesi de oranin ciragindan farksiz diyebilirim. Kendini asla gelistirmiyor. Esime destek olmuyor. Butun isi tek basina esim hallediyor.

sizin oturacağınız evi niye kayınbabanız ödüyor? kaldı ki adam teklif etmemiş siz kendi kendinize fikir yürütüyorsunuz.

Ben basvuru yaptim oylesine. Ama esimde sicak bakti esim kayinbabamin isyerinde calisiyor.
Zaten bugunde kayinbabamla konustum biz boyle bisey dusunduk diye. Cok guzel dusunmussunuz. Neyse geregi ben yaparim dedi. Ama ben sonra kardesleri sorun cikarsin istemedigim icin biz odeyelim istiyorum
Yanlismi dusunuyorum blmiyorum

Ben basvuru yaptim oylesine. Ama esimde sicak bakti esim kayinbabamin isyerinde calisiyor.
Zaten bugunde kayinbabamla konustum biz boyle bisey dusunduk diye. Cok guzel dusunmussunuz. Neyse geregi ben yaparim dedi. Ama ben sonra kardesleri sorun cikarsin istemedigim icin biz odeyelim istiyorum
Yanlismi dusunuyorum blmiyorum

yani sorun olur mu ben bilemem. aile ilişkilerine bağlı. ama neden kayınpeder ödesin ben hala ordayım.

Kayinbabamin yaninda calisiyor esim.. suanki odemelerimizle bizi zorlar ev diye esim kayinbabamin odemesini istiyr. Bende tam tersi biz odeyelim istiyorum
Sizin yerinizde olsam her ay maaştan biraz kenara atar, 3 ayda bir 6 ayda bir kayınbabaya toplu ödemeler yaparım. Çocuk yapmayı planlıyormuşsunuz, her ay maaşınızdan düzenli kesilmesi çok mantıklı gelmedi. Eğer kb'nız bu kadar geniş kalpliyse bence bırakın sorumluluğu alsın ama mutlaka dönem dönem yardımcı olun.

Sizin yerinizde olsam her ay maaştan biraz kenara atar, 3 ayda bir 6 ayda bir kayınbabaya toplu ödemeler yaparım. Çocuk yapmayı planlıyormuşsunuz, her ay maaşınızdan düzenli kesilmesi çok mantıklı gelmedi. Eğer kb'nız bu kadar geniş kalpliyse bence bırakın sorumluluğu alsın ama mutlaka dönem dönem yardımcı olun.

O da bir ihtimal tabi ki. Her ay kesilmesi de bizi zorlar. Ama diyorum ya biz biseylerden fedakarlik edip ev alirsak içim daha rahat olacak sanki

Back