Tabiki annesi babası atılmaz ama flörtkende aynı seyleri yaptı yeni evliliğimizide rezil ettiği için benim ailem bnu yapmış olsaydı tepkimi koyar gerekirse bir sene görüsmezdim sonra gidip görüsmek isteyince hayır dicek insanlar değiller eşimde bnu biliyo ama bana tm öyle yapcam cok sıkıldım demesine rağmen beni burda bu şekilde bırakıp şuan orda olması çok kötü gerçektenEsinizden nasil ailesiyle muhattap olmayacaginin garantisini isteyebilirsin ki? Kimse kimse icin ailesinden vazgecmez sen cok fazla sey istemissin. Iyi o zaman senin oglunda baskasinin kizi icin senden vazgecsin. Bastan sacmalik. Az gorus ama kotu sen olma. Hakliyken haksiz olmussun.
Milletin terbiyesizligiyse bunu o aile dusunsun sen degil. Basbas bagirmaniz cok gereksiz. Buna mudahil olmaniz da gereksiz. Terbiyesizlikse bunu esiniz dusunsun. Bagirdiniz da cok mu iyi oldunuz. Biraz dusunerek hareket edin bence. Ailem ne kadar kotu olsa da elin kizi gelip siz terbiyesizisiniz siz midesizsiniz derse hadi guzelim begenmiyorsan kapi orada derim. Kimse ayyy askim esim sen cok haklisin demez. Sen der misin? Kendin demeyecegin seyi neden baskasindan isterki insan?
Yazık sana üzülüdüm seviyorsun eşini , sevdiğin için de birsürü fedakarlık yapmışsın ama kimse anlamamış. Eşin bile!. Eşin yaptığı hatanın farkına varıp ta gelirse sana affet ama asla kayınvalidenle aynı eve gitme. Ayrı ev kurun ve eşinizin ailesine asla yaklaşmayın mesafeli olun , karışmayın yorum yapmayın hiçbirşeylerine. Eşin istediği zaman gitsin görüşsün vazgeçmez ailesinden siz mesafeli olun.Eşine de fazla güvenme kendini hiçe sayacak kadar fedakarlık yapma.
Canım bence ayrıl çünkü yaptığın jiç bir fedakarlığın kıymeti bilinmemişç maalesef midesi çok geniş bir aileye düşmüşsün.. eşinde onlardan ne bekleyebilirsin ki??Evet kv ve 3tane kardesine 8aydır ben bakıyorum harçlıklarını eşim veriyo ama 8aydr da babaları bi tane onla görüsüp kv tarafından görüstürüldüler
cevabınız aslında sorunun içinde gizli...ailem boşan bu rezil aileden kurtul diyo sizce ne yapmalıyım
Muhtemelen ileride bu hikayedeki x sen y kocan olacak. Bunu gercekten istiyor musun?