X`in Annesi deyin bana

Benim de kizkardesim ilk bebegine hamile kaldi,ailecek cok mutlu olduk tabii.Bu arada surpriz sekilde plansiz bende hamile kaldim aramizda 4 ay var.Ben bunu nasil soyluyecem dedim onun ilk bebegi benim dördüncü,gündeme bomba gibi düsecek kizkardesimin mutlulugu belki golgelenecek.Ama ilk ona soyledim rahatsizligimida dile getirdim.Ne güzel Abla beraber buyuturuz dedi.Icim rahat etti.

Abla demek kardesinin mutluluguyla mutlu olmak demek.Sizin ablaniz cok bencilce davranmis.Sonucta sizinde ilk bebeginiz olacak.Ertelenecek bir tatil planı değilki bu kısmette varsa olur.Umarım sizde tez zamanda bebek sahibi olursunuz...

Sorun karşı tarafta ise siz düzeltmek için ne yapsanız boş.pek önemsemeyin kendi hayatiniza bakin

Oldu bir de aynı evin içinde 2 aileyle durup aşırı dozda buldımcuk zehirlenmesi yaşarsınız
İzin alamıyorum diyip, iş çıkışları bir kaç saat uğrayıp geçin yine siz bilirsiniz ama sonuçta sizinde sorumlu olduğunuz bir aileniz eşiniz eviniz var ne kadar çocuksuz olunca kimse takmasa da

Ablanın eşi kendını fazla önemsiyor galiba birinin onu o kaf dağından indirmesı lazım. Onlar seni bozduysa sende onları boz nıye altta kalıyorsun. Esının taklıdını yapması da cok çirkin bi davranıs. Benım ailem benım tavrımı bilir ve asla eşime öyle bir hareket yapamazlar. Sende konus acıkca anlat.

Sen evlenmeden öncede böyleler miydi? Cidden tuhaf kardeşlerin ve enişten var. Ya Açık açık konuş bu şekilde konuşmayın bizimle kırılıyoruz de ya da onların yaptığı gibi sende onlara saçma sapan davran dalga geç.

sakın böyle bir abla ve enişte için böyle bir fedakarlık yapma
sen iyiniyetlisin belli ki onlar da bunu dibine kadar kullanıyor
ne münasebet yıllık iznini neden harcayasın
kardeşlik güzel birşey ama ablan gibi birisi için böylesi çok büyük fedakarlık
pek sevdiği kvsi kpi olacakmış zaten yeter ona
eminim derdi kvsine ve kpne hizmet ettirmek

Su dakikaya kadar gorustuyseniz iyi dayanmissiniz diyorum. Ben coktan kesmistim gorusmeyi. Hic tahammul edemeyecegim insan tipleri.
Bu arada esiniz de cok hakli.

Asla kabul etmeyin. Bu kadar seye ragmen tahammul edip ses cikarmamaniz hata zaten.

Onu soyleyen kucuk kardesim enistem degil ama iyiki size anlatmisim. Onlar konustugunda bana kal geliyor resmen. Size anlattikca goruyorum buyuk resmi.
Bunu söyleyen küçük kardeşinizse daha büyük bir ayıp etmiş eniştesine bi yerde patlamanız gerekiyordu sizin lütfen hepsine haddini bildirin hayatınızdan çıkarın tanımayın demiyor kimse ama biraz saygı ya zor bişey değil yoksa sık görüşmeyin sadece tellede olabilir ama çok net söylüyorum benim eşimi görmezden geleni yada eşime saygısızlık yapanı ben hiiiç saymam gormem

Beğenmemek degil canım çekememekten.Adam akıllı bir teyze olsa ,durupta sana(öncede ben böbük yapocogom sen sonaaa yoopppp).demez.Antalabildim mi bilmem ama hem seni ,hem eşini,çok ama çok kıskanıyorlar.Şahsen benim böyle ablam ve enistem olsa İnan bana bozar bozar geçerim.Ne bu ya millete alttan aldıkça ,tepemize bilniyorlar.Arkadasim ya çok az görüş,yada laf mı söylüyorlar sen iki katını söyle.

Tuhaf bir abla ve enişte profili. .Eşinizi ve kendinizi uzak tutun o aileden.Ablanız bariz sizi kıskanıyor hem de çok fena şekilde. .Îsi artık terbiyesizliği vurup eşinizin taklidini yapıyor.
Büyük ihtimal kardeşinizi, ailenizi ablanız dolduruyor.

Bilmiyorum ya bana çok ezikçe geldi bu olay. Ben de hamileyim millete bana bundan sonra x'in annesi diyeceksiniz yeni sıfatım bu demem diyemem :)) olaya bak

Diğer yorumları okumadım ama ablan sanırım kendini değersiz hissediyor ve birilerini kırarak ya da eleştirerek onu ezdiğinde kendini ön plana, yukarı çıkaracağını sanıyor. Şu an da kendini tek öne çıkaracağı şey bebeği olmuş.
Hamilelikte ilgi alanı değişiyor, evet. İlk heyecan, ilk yaşanmışlık olduğu için bebek konusu annenin ilgi odağı oluyor ama ablan biraz, hatta epey abartmış. Sanırım araya birazcık mesafe koyma zamanı gelmiş.

Memleket ruh hastası kaynıyor yemin ediyorum.

Hamile olan mi kiskaniliyor yani ? Bariz kendilerini bisey saniyorlar iste.Enerji emici mod dusurucu bu tarz insanlar.

Iyi tamam onlar zaten tuhaflar ona hemfikiriz hepimiz ama siz neden bu kadar ezik davranıyorsunuz?
Mesela desenize kocama yaptığınız saygısızlık bana yaptığınız saygısızlıktır kendinize gelin o benim hayat arkadaşım diye.
Ne demek taklit etmek içince b.kunu çıkarır demek ?
Enişte kim ki benim esimi adam yerine koymayacak ?Bir daha hayatta gitmem evine hatasını anlayana kadar.

Ayrica hep bebek muhabbeti yapmak idare etmek zorunda değilsiniz ablanızı.
Abla tamam artık başka şeyler konuşalım baydı bu muhabbet deyin geçin siz yapsanız eminim fırçayı yerdiniz bile.

Hele aynı anda çocuk yapma demek tam bir facia kimin ne zaman üreyeceğine nasıl karar verebiliyor densiz?
Bence şımarık sınır bilmeyen ekran bağımlısı yeni nesil çocuklar böyle annelerden türüyor malesef .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…