X`in Annesi deyin bana

Ay kusura bakmayin ama kardesleriniz son derece ukala, bencil.
Ben burdan cok sinir oldum.
Yemek sorup begenmeyip gelmemek nedir?
Ablaniza zaten soyleyecek soz yok. Boyle devam ederse evladiyla cok buyuk imtihan olacak.
Bence bahaneler bulun gorusmeleri azaltin.
Ayrica gercekten esiniz iyi bir insan. Tum bunlara tahammul edebiliyor.

Dusunuyorum ama okmuyor bir suredir.
Sanırım ablamda kıskançlık tavan yapmış durumda.Senide kıskandırmaya çalışıyor.Belkide yaptığı tek başarı hamile kalmak.
Rabbim hemen sanada versin bir bebek inşallah.
O vakit gelince ablan çıldırır kıskançlıktan.Bütün ilgi sana yönelince ne yapacak bakalım senin hamileliğindw

Kesinlikle haklısınız hatta iyi bile tahammül etmişsiniz. Eşinizin de kıymetini bilin rahatsızlığını sizi kırmayacak şekilde çok kibar dile getirmiş. Bence siz de kardeşlerinizin onu kırmasına izin vermeyin. Kardeştir vaz geçemezsiniz ama ben olsam en azından mesafe koyardım. Ne kadar kibirliler.

fazla goruşmeyın şahsen ben ablamada olsa boyle ınsanlarla goruşmeyı az tutarım ... hamıle kalmak ıçın onun bebeğinin doğmasını bekleme bence...

Ablan son derece anormal. Ayrıca eşinle bi alıp veremediği mi var. Yoksa bu kadarı ya eşini beğenmeme yada kişiliğini sana ilgi ve davranışlarını kıskanmadan davranıyor. Sahi eşinle dalga geçtiğinde ne yapıyorsunuz? Haddini bildirmiyorsaniz size de suç bulurum ben. Enişteyi sizde takmayın bence o da sizi pek takmıyor gibi. Merhaba nasılsın kesin mesela. Aa sen demi burdaydin. Yada enişte bize selam verdi bak kıyamet kopacak deyin. Deyin ya. Birazda siz patavatsız olun. Mumkunse cevap verin bozun o ablayı kardeşi. Vallahi ben sinir oldum.
Ayrıca bizimkinden sonra bebek yap ne demek. Bizimki tek bebek olsun ilgi bölünmesin herkes benim bebeğimi sevsin istiyor galiba. Sadece buradan bile ablanın kafayı görebiliyorum. En sevilen ben, en iyi ben, en çok bilen ben. Bu kadar ego ve ilgi deliliği normal değil. Sizin dünyanızın merkezinin o olmadığını göster lütfen.

ne tuhaf insanlar onlar öyle, kesinlikle normal değil.iletişimi kes bence, uzaklaş ve ortak plan sakın yapma.

Bak burda güzel fikirler var. Bunların gercek olduğunu savun demiyoruz. Elbette değil. Amac moral bozmak.

Bunlara ek olarak x in görmemiş anası lohusayken tatile çıkın. Cocuksuz gezmenin tadinı cikarmak temalı paylasimlar yapın.

Esasınsa bunların hepsi çiğ, aşağılık hareketler. Lakin x in anası bunu talep ediyor.

Bu arada benim eniştem bize böyle bi sey yapsa ablam ceker ayırır onu. Orda da hatanın yüzde 90ı ablanda.

Allah böylelerinden korusun.

Bu arada ben x in ebesi.

ABlanızın durumuna görmemişin bir oğlu olmuş çekmiş çü.... koparmış derler bizim oralarda.Hayattan hiç bişeyden nasibini alamamış zavallım hamile kalıp çocuk doğurmayı büyük başarıdan sayıyor.Eğer araya set çekip görüşmeyi kesemeyecekseniz sizde onun gibi arsızlığa vurun çat çat söyleyin siz onu iğneleyin empati yeteneğini kazanır belki.

uzak durun. Kan bağı olması onları sevmek zorunda olmanız ya da onların da size bayılması gerektiği anlamına gelmiyor. Boşverin görüşmeyin muhattap olmayın izlemeyin videolarını yemeğe çağırmayın kendi planımız var deyin geçin. Niye herkes herkesle sevgi yumağı olmak zorunda ki

bütün bunlara siz müsade etmişsiniz. ablanız çocuk yapma! dediğinde bu bizim kararımız sanamı soracağız! deseydiniz size bu kadar dert olmazdı. eşinizin konuşmasıyla dalga geçtiği an keza!!! sen nasıl taklidini yapıyorsun abla ayıp... velhasıl dert edceğinize cevap verin rahatlayın.
ayrıca ablanız farkında değil ama görmemişin bebeği olacak kişi... o kadar sabrım yok valla gece gündüz bebeği ile ilgili paylaşımları izleyeyim. benim 3.bebeğim ve bu kadarını paylaşmamışımdır 3 gebelik boyunca

Ablaniza neymis sizin hamile kalmanizdan? Ne bencilce

AL ablanı karşına takır takır konuş. Ayrıca senin bebek yapma vaktine ne münasebetle karışıyor. Bencil bir ablan var üzgünüm azıcık ayna tutmalısın.

Benim ablam da eşimin arkasında laf söyler dalga geçer vs sizinki gibi biraz biz o yüzden minimum görüşürüz. Mesela ben ablamı en son eylülde gördüm ondan önce kızımın doğım günü ağustosta ağustpsatn önce de herhalde bi 6 ay görmemişimdir. Pek sık görüşmeye gerek duymuyorum ayrıca eşimle de dalga geçtirmem şafta söyletmem. Sizde mesafenizi koyun. İnanın zamanla herkez haddini biliyor.

Benimde kardesim var ama bunlarin birini yapsa kendime bir sorarim bana bunu yapanla ben neden beraberim diye kardesde olsa size zarar verenden uzak kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…