X`in Annesi deyin bana

Arka arkaya dalga gecer ,küçumser olayin .........cikaririm .Intikam alirim .Protein alacak kardeste gitsin donerciye niye ısrar ediyorsun .Birdaha ararsa protein yok ot var geleceksen derim..
O selam vermeyen enisteyi de görmezden gelirim..
Bebekten sonra herkes aldatir ,herkadin kendini salar ,herkadınin vucudu bozulur diye de ablanin moralini bozarim .Kimse kocamla dalga geçemez o kadar .

Senin yerinde olsam ondan once dogururdum

Siz kardeşlerinizle samimi değilmisiniz, neden rahatsız olduğunuz şeyleri açık açık sormuyorsunuz?Ben olsam sorarım veya onların yaptığının aynısını yapın.Sustukça alttan aldıkça tepenize çıkararlar, kim olursa olsun yeri gelince sesinizi çıkarıp ayar vermek iyi olur yoksa kesilmez arkası hep gelir.

Ablanızın ki hiç normal değil gerçekten bence aslında yıllardır çocuk istiyormuş ama sanki olmuyırmuş ama size istemediğini söylemiş gibi geldi bana şimdi de o kadar uğraştan sonra olunca işte biraz şaşırmış ne yapacağını.Ama kendi çocuğu olmadan sizin çocuk doğurmamanızı istemesi bana garip geldi ama bunun sebebide bir müddet kendi çocuğunun ön planda olmasını istemesi şimdi sizin çocuğunuzda olsa ilgi ikiye bölünecek çünkü ama bu çok bencilce bir davranış.Eşinizle dalga geçmesi çok yanlış bu konuda ablanızı sert bir dille kavga etmeden uyarmanızı birdaha yaptığı takdirde bir araya gelmeyeceğinizi söyleyin.Burda kardeşinizde bir suç göremedim benim erkek kardeşim de arada arar bana sorar abla ne yemek var diye beğenmediği zaman gelmez bunda birşey yok en masumu erkek kardeşiniz bence.

Okurken ben çatladım sinirimden. Mesafe koy derim, sık görüşme, eşinle alay edilmesine veya küçük görülmesine asla izin verme.
En önemlisi eğer anne olmayı istiyorsan ablanın lafına bakıp erteleme sakın. Öyle ha deyince hamile kalamıyor her insan.
Nasıl bir buldumcuk olmuş olmuş ablan yazık, Allah şifa versin.

Ablan ve enisten icin bi tabir var bizim buralarda ama soylemiim manasini soyleyeyim cok kibirliler kendini beğenmişler birakin kendi hallerine mesafenizi koyun zira diger turlu laf soyleseniz de burunlarının ucunu gormekten aciz gibiler havalanmaktan sizin siylediginiz sozleri kaale bile almazlar

1.si görmemişin çocuğu olmuş tutmuş böbreğini anlatmış

2.si bana nedense kıskanıyormuş gibi geldi, küçümsemek, dalga geçmek kendini yüksek görmeye çalışmak kıskançlıktan başka bişey değil..

3.sü de gelmez yemez konu kapanır, mecbur değilsiniz.

Eşin görüşmek istemiyorsa saygı duy. Adam haklı gorusmemekte.

Ablam değişik geldi bana da çok abartmis. Kıskançlık var birazda.

Bana kalırsa ego patlaması yaşıyorlar, biraz uzak kalsanız sizin ruh sağlığınız için iyi olur. Yine düzeltmezlerse açıkça konuşun derim.

Hepsini okuyamadım, ablan ağır işsiz. ülkenin şu durumunda tekrar hamile kalsam bu cocugu sağ salim nasıl büyütecez diye uyku uyuyamayıp kalpten giderdim

ablan olayin mikini cikarmis.
ama verilen tavsiyelere uyma yazik yinede. birak sevinsin. uzak dur bir sureligine

x in annesi mi ayy hepsini okuyamadım ama pek sağlıklı bi düşüncesi yok
görmemişin oğlu olmuş tutmuş şeysini koparmış gibi dicemde 2kıxın ardından oğlum olcak ama ne bileyim hiç mi öyle suygum yok ilkindede olmamıştı
doğmamış çocuğa çok şey bağlıyo Allah korusun bu kadarı da iyi değil yani

Hepsi acınacak durumda boşverin en iyisi kendi ailenizin huzurunu bozmayın

Hayattaki tek başarısı çocuk doğurmak sanırım zavallı kadının. Ayol bütün memeli canlılar doğuruyor bunda olağanüstü bir durum yok. Yarın öbür gün de şu görmemiş insta mom lardan olur bu.

Bence al kardeşini ablanı karşına sadece üçünüz olun hamilelikle ilgili birşey söyleme ama diğer anlattıklarından bahset beni üzdüğünüzün farkına varın artık yada bir daha görüşmeyelim ben sizi kırmaktan çekindikçe siz beni kırıyorsunuz de . Onların verdiği cevaplara göre de kararını ver . Hamileliğe gelince de hoşgörmeye çalış belki kendini bebeğiyle motive etmeye mutlu etmeye çalışıyor olabilir bilemeyiz ki içinde neler yaşıyor tabii ki haklısın fazla abartı davranıyor . Bende hamileyken her randevu sonrası annemi babamı teyzemi birde en yakın arkadaşımı arayıp mutluluğumu paylaşırdım kilo boy falan . Ben aramasam onlar hemen arar
ne yaptın ne ettin sorarlardı. Şimdi o arkadaşım hamile oda beni arar anlatır . Mutluluk paylaştıkça çoğalmaz mı?

Görmemişin çocuğu olmuş tutmuş şeyini koparmış. Bence ablan hem havalı hemde bencil. Gereğinden fazla muhatap olma derim. Tam gorgusuzleri oynuyorlar kari -koca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…