- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 27
- Konu Sahibi withoutyou
Soldaki çok azıcık daha kurumuş hali saçımın, normalde epey dalgalı saçlarım var. Ve boyunda değişiklik bu kadar sürede olmaz ama sanki gürleşiyor saçlarım
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence çok güzel benim saçlarım bu boyda olsa kafama taktım eskiden belime kadardı şimdi omuzlarima zor değiyor hala kansızlık ciktiSoldaki çok azıcık daha kurumuş hali saçımın, normalde epey dalgalı saçlarım var. Ve boyunda değişiklik bu kadar sürede olmaz ama sanki gürleşiyor saçlarım
Bence çok güzel benim saçlarım bu boyda olsa kafama taktım eskiden belime kadardı şimdi omuzlarima zor değiyor hala kansızlık cikti
6 cm uzamış gb gelmedi bana.2-3cm gibi geldi.
yani ayda 8 cm oluyor çok güzel, bende dün başlamıştımEki Görüntüle 2001495
Kızlar, tam 1 hafta oldu kabak yağı çekirdeği ve nane yağını saçlarıma sürmeye. 5 gün boyunca sürdüm çünkü her gün nane yağını kaldıramadım yani başladığımda 60 cm'di saçımın en uzun yeri az önce ölçtüğümde ise 62 cm olmuştu. Yani bir haftada 5 cm değilde 2 cm uzatmış ve bence bu da çok çok iyi. Zaten soldaki fotoğraf tam 7 gün önce çekildi sağdaki az önce, fark ortada. Bu küre devam edeceğim ben.
yani ayda 8 cm oluyor çok güzel, bende dün başlamıştım
Bu kadının yeni videosu, bu sefer hindistan cevizi yağı ve acı biberle yapmış
Çok iyi uzamış canım, kabak çekirdeği yağını nasıl uyguluyorsun? Sürüp masaj yapıp bekletiyor musun hemen yıkıyor musun? Yağı ısıtıyor musun? Nane yağı saç derisindeki gözenekleri açıp kan akışını hızlandırıyor diye duymuştum, serinletici bir etkisi oluyor mu nane yağının?Eki Görüntüle 2001495
Kızlar, tam 1 hafta oldu kabak yağı çekirdeği ve nane yağını saçlarıma sürmeye. 5 gün boyunca sürdüm çünkü her gün nane yağını kaldıramadım yani başladığımda 60 cm'di saçımın en uzun yeri az önce ölçtüğümde ise 62 cm olmuştu. Yani bir haftada 5 cm değilde 2 cm uzatmış ve bence bu da çok çok iyi. Zaten soldaki fotoğraf tam 7 gün önce çekildi sağdaki az önce, fark ortada. Bu küre devam edeceğim ben.
Çok iyi uzamış canım, kabak çekirdeği yağını nasıl uyguluyorsun? Sürüp masaj yapıp bekletiyor musun hemen yıkıyor musun? Yağı ısıtıyor musun? Nane yağı saç derisindeki gözenekleri açıp kan akışını hızlandırıyor diye duymuştum, serinletici bir etkisi oluyor mu nane yağının?
Soru bombardımanı oldu kusura bakma :)
Ben de ince topuk un sorduğu soruların hepsini bilmek istiyorum canım hahaha çok güzel uzamış saçların gerçekten ben de yapıcam 2 cm de çok büyük bi ilerleme bence ayda 2 cm anca uzuyor normalde saçlar
Kızlar kabak çekirdeği yağından 2 kapak nane yağından ise 1-2 damla bir kaba koyup karıştırıyorum. İsteyen ısıtabilir ama ben ısıtmadan kullandım. Sonra saç diplerime sürüyorum yağı ve saçıma masaj yapıyorum. Özellikle saçı öne atarak kafaya masaj yapmak çok iyi geliyormuş bu kürde. Onu yapıyorum. 10 dk bekletiyorum ben içindeki naneden dolayı fazla bekletmek istemiyorum zaten normal süresi de 10 dk. Evet nane serinletiyor, hatta soğuk suyla yıkayınca (soğuk su saçlara çok iyi geliyor) baya kötü bir his oluyor. Aman, nane yağını fazla kaçırmayın derim. Çünkü ben ilk gün çok nane yağı sürmüştüm başım çatladı ağrıdan. Bir de bu kür normalde 7 gün uygulanmalı ama ben saçlara çok ağır geleceğini düşündüğüm için 2 gün dinlendirdim saçlarımı ve 5 gün yaptım
Çok sağol aslında her gün yapmak biraz zor ama en azından 5 veya 7 gün dayanabilirim diye düşünüyorum
Canım çok sağol bilgiler için, mutlaka uygulayacağım, daha önce hintli kadınların böyle masajla saç uzattığını okumuştum hep aklımdaydı ama uygulamanın ayrıntılarını öğrenmek çok yardımcı olduKızlar kabak çekirdeği yağından 2 kapak nane yağından ise 1-2 damla bir kaba koyup karıştırıyorum. İsteyen ısıtabilir ama ben ısıtmadan kullandım. Sonra saç diplerime sürüyorum yağı ve saçıma masaj yapıyorum. Özellikle saçı öne atarak kafaya masaj yapmak çok iyi geliyormuş bu kürde. Onu yapıyorum. 10 dk bekletiyorum ben içindeki naneden dolayı fazla bekletmek istemiyorum zaten normal süresi de 10 dk. Evet nane serinletiyor, hatta soğuk suyla yıkayınca (soğuk su saçlara çok iyi geliyor) baya kötü bir his oluyor. Aman, nane yağını fazla kaçırmayın derim. Çünkü ben ilk gün çok nane yağı sürmüştüm başım çatladı ağrıdan. Bir de bu kür normalde 7 gün uygulanmalı ama ben saçlara çok ağır geleceğini düşündüğüm için 2 gün dinlendirdim saçlarımı ve 5 gün yaptım
Canım çok sağol bilgiler için, mutlaka uygulayacağım, daha önce hintli kadınların böyle masajla saç uzattığını okumuştum hep aklımdaydı ama uygulamanın ayrıntılarını öğrenmek çok yardımcı oldu
Bu arada kür ne kadar tekrar ediliyor? İlk 7günlük kürden sonra ikinci kür ne zaman yapılmalı?