Saç Uzatma Yöntemleri Withoutyou Saçını Uzatıyor! (Fotoğraflı)

Kızlar kabak çekirdeği yağından 2 kapak nane yağından ise 1-2 damla bir kaba koyup karıştırıyorum. İsteyen ısıtabilir ama ben ısıtmadan kullandım. Sonra saç diplerime sürüyorum yağı ve saçıma masaj yapıyorum. Özellikle saçı öne atarak kafaya masaj yapmak çok iyi geliyormuş bu kürde. Onu yapıyorum. 10 dk bekletiyorum ben içindeki naneden dolayı fazla bekletmek istemiyorum zaten normal süresi de 10 dk. Evet nane serinletiyor, hatta soğuk suyla yıkayınca (soğuk su saçlara çok iyi geliyor) baya kötü bir his oluyor. :KK70: Aman, nane yağını fazla kaçırmayın derim. Çünkü ben ilk gün çok nane yağı sürmüştüm başım çatladı ağrıdan. Bir de bu kür normalde 7 gün uygulanmalı ama ben saçlara çok ağır geleceğini düşündüğüm için 2 gün dinlendirdim saçlarımı ve 5 gün yaptım
Ben nane yağını 10 damla koydum abartmışım galiba hindistan cevizi yağı bir tatlı kaşığıda kabak çek yağı, sabaha kadar beklettim:KK25:

Ben nane yağını 10 damla koydum abartmışım galiba hindistan cevizi yağı bir tatlı kaşığıda kabak çek yağı, sabaha kadar beklettim:KK25:

Nane yağı bana çok fazla geliyor ondan çok az koymaya çalışıyorum. Başımı çok ağrıtıyor yoksa. :KK43: Sabaha kadar tutmak iyi olabilir belki, kürde 10 dk yazıyor normalde. Ben duramıyorum o kadar, durana mutlaka daha iyi etki yapıyordur diye düşünüyorum

Saç çıkarıp çikarmadigini da gòzlemler misin uzatma sırasında?

Ben kabak yağıyla birlikte bir de ilk sayfada yazdıklarımı uyguluyorum bebek saçlarım çıkmaya başladı. Muhtelemen kabak yağının ve nane yağının böyle bir etkisi var. Ama iyice dikkat ederim

selam. şuan sıcağı sıcağına karar veremediğim bir konu var.

saç derime hindistan cevizi ağırlıklı olarak yağ karışımı uyguladım. sevdiğim doğal yağlarımı kullandım. ancak içinde uçucu yağlardan çam terebentin de var.

3,5 saat oldu. birazcık da uykum geldi:anne:

yıkamalı mıyım yoksa sabaha kadar bekletebilir miyim? ne dersin?

withoutyou withoutyou sevdabuzer sevdabuzer aybuss aybuss Blackcatt1 Blackcatt1

aranızdan gören olursa umuduyla sıkı takip ettiğim sizleri de etiketledim hanımlar.

saç derime hindistan cevizi ağırlıklı olarak yağ karışımı uyguladım. sevdiğim doğal yağlarımı kullandım. ancak içinde uçucu yağlardan çam terebentin de var.

aranızdan gören olursa umuduyla sıkı takip ettiğim sizleri de etiketledim hanımlar.
Canımm tabiki de beklett benim 18 20 saat bile beklettiğim oldu o kadar sürmüşsün bence streçle başörtüsü tak uyu ben öyle rahat rahat uyuyorum valla, şifa olsun bu arada :KK200:

Canımm tabiki de beklett benim 18 20 saat bile beklettiğim oldu o kadar sürmüşsün bence streçle başörtüsü tak uyu ben öyle rahat rahat uyuyorum valla, şifa olsun bu arada :KK200:
Allah razı olsun aybuss aybuss . içimi rahatlattın.

aynen dediğin vaziyetteyim. streçledim, sardım, sıcacık da oldu. uyusam mı yıkasam mı kara kara düşünüyordum.

:KK200::KK200:

Ben öyle yatamıyorum. Çam terebentin bir de ferah bir his veriyor yıkanırken bile fazla bekletmiyorum saçımda. Ama dayanabiliyorsan sabaha kadar durmak daha iyidir bence. :)

Ben öyle yatamıyorum. Çam terebentin bir de ferah bir his veriyor yıkanırken bile fazla bekletmiyorum saçımda. Ama dayanabiliyorsan sabaha kadar durmak daha iyidir bence. :)
çok teşekkür ederimmm. o ferah hissini seviyorum, saç derimin kan dolaşımı hızlanmış gibi hissettiğim için mutlu oluyorum :)

şimdi karışımım çam terebentinli olunca gece boyu bekletmek konusunda tereddüt ettim işte. aybuss aybuss ile de konuşunca böyle uyumaya karar verdim :KK23:

çok teşekkür ederimmm. o ferah hissini seviyorum, saç derimin kan dolaşımı hızlanmış gibi hissettiğim için mutlu oluyorum :)

şimdi karışımım çam terebentinli olunca gece boyu bekletmek konusunda tereddüt ettim işte. aybuss aybuss ile de konuşunca böyle uyumaya karar verdim :KK23:
Canım şimdiki saçlarının hali var mı

yok maalesef canım. genelde topuz saçım. hep fotograf çekip ben de takip etsem diyorum aslında ama üşeniyorum galiba :KK23:

Canim yeni görüyorum yazdığını
Cam terebentini direk uygulamak yerine sampuana 1 kapak kadar dökmeni tavsiye ederim

Kızlar ben de şuan sacıma kabak çekirdeği yağı ile nane yağını karıştırıp masaj yaparak yedirdim. Baya soğukluk hissi var şuan. Sanırım bu kürü istediğimiz kadar tutabiliyoruz sacımızda. Peki her gün yapmak saçı yormaz mı sizce? Bu gün ilk günüm bakalım inşallah uzama olur.

Kızlar ben de şuan sacıma kabak çekirdeği yağı ile nane yağını karıştırıp masaj yaparak yedirdim. Baya soğukluk hissi var şuan. Sanırım bu kürü istediğimiz kadar tutabiliyoruz sacımızda. Peki her gün yapmak saçı yormaz mı sizce? Bu gün ilk günüm bakalım inşallah uzama olur.
ben hergün yapıyorum 4 yada 5 gün oldu, sanırım ne kadar uzamasını istiyorsan o kadar yapıyorsun ama tabi arada dinlendirmek lazım ben 1 hafta yapıp sonraki hafta dinlendiricem sonra acı biber hindistan cevizi yağı kürünü yapıcam hangisi iyiyse ona devam ederim artık

ben hergün yapıyorum 4 yada 5 gün oldu, sanırım ne kadar uzamasını istiyorsan o kadar yapıyorsun ama tabi arada dinlendirmek lazım ben 1 hafta yapıp sonraki hafta dinlendiricem sonra acı biber hindistan cevizi yağı kürünü yapıcam hangisi iyiyse ona devam ederim artık

Yağları şimdi aldım hemen bu akşam başlıyorum sizde uzama oldu mu ne kadar oldu çok heyecanlıyım:)

Yağları şimdi aldım hemen bu akşam başlıyorum sizde uzama oldu mu ne kadar oldu çok heyecanlıyım:)
Olduğunu hissediyorum ama 1 hafta foto çekmeden dayanıcam inşallah:110:ayrıca saçlarım röfleli yeni yaptırmıştım yapısıda çok kurudur çam terebentinli sarımsak şampuanı kullanıyorum dahada kurutuyodu şimdi hiçbir krem kullanmadan yumuşadı uçlarına sürmediğim halde şaşırıyorum yani

Olduğunu hissediyorum ama 1 hafta foto çekmeden dayanıcam inşallah:110:ayrıca saçlarım röfleli yeni yaptırmıştım yapısıda çok kurudur çam terebentinli sarımsak şampuanı kullanıyorum dahada kurutuyodu şimdi hiçbir krem kullanmadan yumuşadı uçlarına sürmediğim halde şaşırıyorum yani

Ben de yeni boyattım açıcı kullanıldı kötü oldu saçım baya uçlarına etki etmesi de şaşırtıcı ay hadi inşallah şuan 1 cm dibim var 1 hafta her gün yapıcam bakalım nolcak

X