- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #1.901
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo sen veremiyorsan ben hiç veremiyom
Ooo sen veremiyorsan ben hiç veremiyom
Şaka bi yana ich hab gar keine Lust darauf
Hat dir niemand zurückgeschrieben? Das ist ja ein Glück schau mal, wie kaputt ich binIch auch . Der Winter macht mich kaputt. Ich hab kein Bock . Aber ich höre nicht auf zu lernen. .
Eigentlich ich brauch einen schönen warmen Urlaub. ich hab mich beworben aber niemand haben mir zurückgeschrieben
kursa b1 kadar gidip yaptim cnm ama kurs bitince hersey gitti cevre türk bide sürekli evdeyim hep türkce derken unuttum geri üzerine düsersem heralde acilmaya baslarim diye düsünüyorum oyüzden burasida iyi oldu sizler hangi asamadasiniz nekadardir almanyadasiniz???Evet biz de öğreniyoruz bu topigin sahibi TopraKahveBob , en çok o ögreniyor son zamanlarda ama çok bosladik maalesef.....en çok da ben boşladım
Kursa gidiyor musun?
Hosbuldum cnm,, kursa gidiyormusun nezamandir almanca ögreniyorsun yada almanyadasin??
Gar keine Ahnung habe ich darüberKizlar mesajmari yazarken yazdigim görünmüyor. Gönderdikten sonra görüyorum. Siteye girince ekran gidip geliyor. Niye bilen var mi?
Sana tavsiyem bizim geçmiş sayfalara da göz at... biz bu ara duraklama devrindeyizkursa b1 kadar gidip yaptim cnm ama kurs bitince hersey gitti cevre türk bide sürekli evdeyim hep türkce derken unuttum geri üzerine düsersem heralde acilmaya baslarim diye düsünüyorum oyüzden burasida iyi oldu sizler hangi asamadasiniz nekadardir almanyadasiniz???
Almanya'da mısın? Sanırım yeni öğrenmeye başladın. Aynı şekilde sana da tavsiyem eski sayfalarimiza bakKelimeleri yazarken hep turkcesini de yazsaniz da ogrensek,birde bu isin gramer kismi var kelime bilmek yetmez
Yok canim degilim ama isim geregi ogrenmem gerekiyor.Almanya'da mısın? Sanırım yeni öğrenmeye başladın. Aynı şekilde sana da tavsiyem eski sayfalarimiza bak
Bi sürü kelime konuşma kalıbı ve önerdiğimiz linkler var
Eminim faydasını göreceksin canım
Yok canim degilim ama isim geregi ogrenmem gerekiyor.
Ne is yapıyorsunYok canim degilim ama isim geregi ogrenmem gerekiyor.
Telden mi giriyorsun?Was mchst du Beruflich?
Yaa bu site mahvetti beni yazdogimi göremiyorum
Ne is yapıyorsun
Telden mi giriyorsun?
Ben telden giriyorum bi sorun yok
Topraaaaaakkkkk napiyon giiiiiiiizzzz"Sadete gel nasil denir?
Komm auf dem Punkt
Topraaaaaakkkkk napiyon giiiiiiiizzzz