- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- Konu Sahibi TopraKahveBob
Der Rausch -sahoşluk
Seinen Rausch ausschlafen
Uyuyarak sarhoşlugunu gidermek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhh kuzum ben de çok yapiyom hataOyy napcaz cok yazim hatasi yapiyorum. Kizdan mi acaba ben de mi sorun var.
Cümlede kullanirmisin canimDer Rausch -sahoşluk
Düsüneyim bulinca yazacamCümlede kullanirmisin canim
Wenn ich das verstanden hab, ne olimmmIch schlafe meinen Rausch aus
Wenn ich das verstanden hab, ne olimmm
Ben de anlamadım mantığını eğer bigün cözersen aman bana da bildirIch schlafe meinen Rausch aus.
Mantigini anlamadim ama bu cümle bu sekilde sözlükte var.
Uyuyarak sarhoşlugumu giderdim.
Ben de anlamadım mantığını eğer bigün cözersen aman bana da bildir
Süper anlam yüklemesi yaşıyorum şu anUykumu aldim, yani dinç uyandim.
sarhosken dinç degilim sarhoşluguma da uyku aldirdim tekrar dinçim nasil uydurdum
Süper anlam yüklemesi yaşıyorum şu an
Almanca kelime ve cümlelerde mantık aramayın. .Türkçe gibi degil.cok sacma bir dilBen de anlamadım mantığını eğer bigün cözersen aman bana da bildir
HoşgeldinnnnnAlmanca kelime ve cümlelerde mantık aramayın. .Türkçe gibi degil.cok sacma bir dil
Der Rausch -sahoşluk
Sızmak deyince daha bi anlamlandı cümlecanım ben de yeni karşılaştım bu kalıpla. hemen google görsellere yazdım sızan adamların fotolarıyla dolu
dict.cc den bakınca anladım sızmak anlamında kullanıldığını. ingilizce karşılığı "sleep it off" yani "sız-"
beynime kazındı sayenizde
canım ben de yeni karşılaştım bu kalıpla. hemen google görsellere yazdım sızan adamların fotolarıyla dolu
dict.cc den bakınca anladım sızmak anlamında kullanıldığını. ingilizce karşılığı "sleep it off" yani "sız-"
beynime kazındı sayenizde