- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 37
- Konu Sahibi TopraKahveBob
-
- #5.061
Allah’ın izniyle başarıyla tamamlarsın sen lingenYok canım doğru hatırlıyorsun, başka bi şehire taşındım ve 1ci ayda IT Umschulung yapmaya basliyorum... 2 sene boyunca meslek yapıp sonra Fachinformatikerin olarak iş hayatına geri dönecem:)
Sen Netflix almıştın sanki bi ara noldu, bak ben Netflixin çok faydasını gördüm cidden tavsiye ederim...
Ve spielgruppede hızlı konuştukları zaman uyar rica et yavaş konuşurlar hemen pes etme
Teşekkür ederim canım başaracağım evet başka seçenek tanımıyorum kendime:)) Netflix aslında bahane sen azmettikten sonra herturlu ogrenirsin:)Allah’ın izniyle başarıyla tamamlarsın sen lingen
Netflix aldım ama vakit ayıramadım,tatile gittik. Döndük,ev taşıma telaşına girdik derken iptal ettim. Bebeğim zaten 8-9 gibi uyuyor,ancak okuma,gramer çalışması yapıyorum sonrasında da.
Spielgruppe dekiler benimle yavaş konuşuyor,anlıyorum,yanıt da verebiliyorum olduğu kadar ama çok kusıtlı kalıyor. Öncelikle daha çok kelime öğrenip daha çok söylenenleri anlamalıyım diye düşünüyorum. Gün içinde çizgi film pc de açık oluyor,ordan yakaladığım kelimelerin,cümlelerin anlamına bakıyorum. Bir de kısa video ve filmler var A2 B1 seviyesinde onları izliyorum,not alıyorum. Kitap okuyorum aynı zamanda. Ama daha yoğun olmalı bu çalışmalarım işte.
Sağol lingen,pes etmiyorum. Dün akşam spielgruppe deki annelerle gece buluşmasına gittim azmedip.
Selam siz nerede yasiyorsunuz ben de b2 yaptim ama ucu ucuna gecebildimAllah’ın izniyle başarıyla tamamlarsın sen lingen
Netflix aldım ama vakit ayıramadım,tatile gittik. Döndük,ev taşıma telaşına girdik derken iptal ettim. Bebeğim zaten 8-9 gibi uyuyor,ancak okuma,gramer çalışması yapıyorum sonrasında da.
Spielgruppe dekiler benimle yavaş konuşuyor,anlıyorum,yanıt da verebiliyorum olduğu kadar ama çok kusıtlı kalıyor. Öncelikle daha çok kelime öğrenip daha çok söylenenleri anlamalıyım diye düşünüyorum. Gün içinde çizgi film pc de açık oluyor,ordan yakaladığım kelimelerin,cümlelerin anlamına bakıyorum. Bir de kısa video ve filmler var A2 B1 seviyesinde onları izliyorum,not alıyorum. Kitap okuyorum aynı zamanda. Ama daha yoğun olmalı bu çalışmalarım işte.
Sağol lingen,pes etmiyorum. Dün akşam spielgruppe deki annelerle gece buluşmasına gittim azmedip.
Merhaba benim 2 sene olacak almanyada yasıyorum. Geçen hafta b1 sinavina girdim konuşmada yani diyalog bölümünde cok heyecan stres yaptımAradığım grubu buldum sonunda:)Herkese merhaba ben Almanya’ya geleli 5 ay oldu geldiğim gibi kursa başladım ama hem buraya alışma süreci Hemde sağlık sorunları nedeniyle fazla hazırlanamadım 2 hafta Sonra B1 sınavım var ama hiç hazır değilim.Kursta bi ilerleme kaydedemediğim için özgüvenim de gitti sanki hiç öğrenemiyecekmişim gibi geliyor.Kurs hocamız çok aksi agrasif bi hoca kursa gitmek tam bi eziyetti benim içim kadın bir kere tahtaya bişey yazmadı kaç aydır.Sizler ne kadar sürede öğrendiniz Almancayı?
Aradığım grubu buldum sonunda:)Herkese merhaba ben Almanya’ya geleli 5 ay oldu geldiğim gibi kursa başladım ama hem buraya alışma süreci Hemde sağlık sorunları nedeniyle fazla hazırlanamadım 2 hafta Sonra B1 sınavım var ama hiç hazır değilim.Kursta bi ilerleme kaydedemediğim için özgüvenim de gitti sanki hiç öğrenemiyecekmişim gibi geliyor.Kurs hocamız çok aksi agrasif bi hoca kursa gitmek tam bi eziyetti benim içim kadın bir kere tahtaya bişey yazmadı kaç aydır.Sizler ne kadar sürede öğrendiniz Almancayı?
Merhaba B1 sınavına girdim ama konuşma bölümünden kaldığım için tekrar girmem gerekiyor.Şu anda başka kurs bakıyorum tekrar b1 kursu için.Sınav korktuğum gibi zor değildimerhabalar. ben iletinizi yeni gördüm. calisiyor musunuz Almanca ya simdi nasil durumlar?
Sınav kolay oluyormuş sanırım. Konuşmada kendini mi kasıyorsun, yeterli pratiğin mi yok? Ben de iyi değilim Almanca’da, b1 konuları çalışıyorum ama konuşmada a1 ancak. Sen konuşmak için dışardaki insanlardan yardım iste. Ben çalıştığım için ve bebeğimden dolayı verimli olamadım ama sırf muhabbet olsun diye sürekli konuşma başlatMerhaba B1 sınavına girdim ama konuşma bölümünden kaldığım için tekrar girmem gerekiyor.Şu anda başka kurs bakıyorum tekrar b1 kursu için.Sınav korktuğum gibi zor değildi
almanca şarkılar dinle alman radyosunu telefonuna indir telafuzunu geliştirir gramer de bir yere kadarSınav kolay oluyormuş sanırım. Konuşmada kendini mi kasıyorsun, yeterli pratiğin mi yok? Ben de iyi değilim Almanca’da, b1 konuları çalışıyorum ama konuşmada a1 ancak. Sen konuşmak için dışardaki insanlardan yardım iste. Ben çalıştığım için ve bebeğimden dolayı verimli olamadım ama sırf muhabbet olsun diye sürekli konuşma başlat
Dİnliyorum ama çok kısıtlı, bebeğim var,çalışıyorum. Pek vakit kalmıyor.A
almanca şarkılar dinle alman radyosunu telefonuna indir telafuzunu geliştirir gramer de bir yere kadar
Ben de geleli bir sene oldu.Kursa gittim ama hiç ilerletemedim kışın tekrar gideceğim.Maalesef epey uzağızHallo :)
Seit 4 Jahren lebe ich in Deutschland, weil ich verheiratet bin. Ich habe die B1 bestanden aber mein Deutsch ist nicht gut.
Kafayı yemek üzereyim 4 yıldır ne almancayı öğrenebildim ne iş bulabildim ne de kendime arkadaş bulabildim!! Kendimi çok ezik, işe yaramaz hissediyorum. Köln'de olan var mııı?
Ben de geleli bir sene oldu.Kursa gittim ama hiç ilerletemedim kışın tekrar gideceğim.Maalesef epey uzağız
VHS nin kursları oluyormuş konuşma pratiği için bence onlara gidin.Herkesin dil öğrenme becerisi Farklı zaten ülke değiştirmişsiniz Farklı ortam eşinizin baskı yapması çok yanlış benceYa bana göre sınavı geçmek kolay, biraz üzerine düşünce başarılıyor. Ama konuşmak çok zor bana göre, yeni konuşmayı öğrenmiş çocuklar gibi konuşuyorum. Bir de eşim çok baskı yapıyor öğrenmem için stress halindeyim sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?