- 12 Mayıs 2018
- 42
- 21
- 18
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #5.041
Welche Uni? Ich studiere Deutsche Übersetzen :)Ich studiere Germanistik im Universitat :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Welche Uni? Ich studiere Deutsche Übersetzen :)Ich studiere Germanistik im Universitat :)
Welche Uni? Ich studiere Deutsche Übersetzen :)
ich studiere Deutsche Übersetzung olmalıydı düşük cümle olmuşWelche Uni? Ich studiere Deutsche Übersetzen :)
Cok iyi değilim henüz yanlış yapa yapa öğreniyoruz isteich studiere Deutsche Übersetzung olmalıydı düşük cümle olmuş![]()
Mersin Uni :)Marmara Universitat :) Und du?
işiniz zor öğretmen bilmiyor ki size öğretsinCok iyi değilim henüz yanlış yapa yapa öğreniyoruz istedankee
Kızlar, tanımadığınız birine Almanca Nasıl seslenilir? Herr ya da Frau mu denir?
almanca ve rusça kursuna devam ediyorum..almanca A1 kuru bitti. A2 de devam ediyorum hala ve modern almanca diye bir kitap önerdiler onu aldım evde dilbilgisi çalışıyorum grammer... ses kayıtları dinliyorum aksana alışmak için ama anladıgım söylenemez telafuz hatalarım hala çok ve artikel der die das işinde cidden kötüyüm:)) ezberlemek imkansız geliyor siz nasıl yapıyorsunuz? ek kaynaklar varsa önerileri alabilirim mesaj kutumu yeşillendirebilirsiniz:))
Hallo, ich bin Attart. Ich komme aus Turkey und wohne in Antalya. Ich bin 30 Jahre alt.Ich spiele piano.
Wie geht's kozmicblues?
:)
hallo.Danke schön es geht mir gut .. mm.. Was ist dein Lieblingslied?
eigentlich habe ich ganz viele lieblingslieder. aber ich weiß, wer mein Lieblingssängerin ist. Janis Joplin :)
Teşekkürler lingenIyiyim canım senden nabernobahari ?
Toprak bu sefer çok uzun zamandır yok umarım ıyidir...
Cümlene gelince;
Sie versucht immer ihre eigene Klamotten ihre Puppe anzukleiden...
Şeklinde olmalı bence...
Benden de iyidirTeşekkürler lingen![]()
Yok canım doğru hatırlıyorsun, başka bi şehire taşındım ve 1ci ayda IT Umschulung yapmaya basliyorum... 2 sene boyunca meslek yapıp sonra Fachinformatikerin olarak iş hayatına geri dönecem:)Benden de iyidir
Gönüllü iş arıyorum Almancamı geliştirmek için ama bulamıyorum:/
Kızımı spielgruppe lere götürüyorum ama çok hızlı konuşuyorlar,çoğunlukla anlayamıyorum
Kitap okuyup kelime haznemi geliştireyim,çizgi film dinleyim az kulak dolgunluğu olsun diye uğraşıyorum ama bakalım..
Senin iş nasıl gidiyor? Bir değişiklik yapacaktın sanki geçen yıldan beri oldu mu? Yanlış mı hatırlıyorum acaba:/