- 14 Ekim 2010
- 3.545
- 3.064
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #4.281
Bence gecersin. Hukuki metin anlamayi da gecip derslere girdikten sonra düsünürsün o zaman da zaten ilerme kaydetmis olacaksin. Ama döneceksen bilmiyorum tabi. Ben de sinava girmiyecegim. Ben de cok bunaldim burdan. Var olussal depresyon mu desem hayati sorgulamak mi desem nedir bu bilmiyorum. Geceleri birden uyaniyorum uyku tutmuyor. Allah in Almanya 'sinda ayni dili konustugum tek insan yok ( kalp dili , akil dili ya da her neyse) Bir de Kürk Mantolu Madonnayi okudum Allahim o nasil bir gam keder. Bogazim dügüm kitap bitti ben cikamadim o ruh halinden.
Aa ben derste o kitabı anlatmıştım almanca olarak Die madonna im Pelzmantel
İnşaallah dediğin gibidir, geçmişimdir.. Aslında sınavı geçersem kalasım var.. geçemezsem haziranda bi daha girebilirim sınava 15 temmuza kadar başvurular.. bilemiyorum haftaya da gidip ales'e gireceğim.. karmakarışığım.. kararsızım.. burada kalsam yalnız hissediyorum, arkadaşlarım var ama uymuyoruz ne olursa olsun.. ev bulamama gibi bi sorunum var, teyzemde kalıyorum.. işsizim.. adaptasyon zor başka bi ülkeye.. seni çok iyi anlıyorum.. heimweh yaşıyorsun almanların deyimiyle.. ben bu ara onu yaşamıyorum, ben nereyi özlediğimi de bilmiyorum çünkü kendimi ait hissettiğim bi yer yok.. gitsem mi pişman olurum kalsam mı.. Allah kimseye bu kafa karışıklığını yaşatmasın.. bizi ancak bizim gibiler anlar galiba.. bu konuda kitap yazmayı düşünüyorum cidden.. geçen arkadaşıma "burada hiçbi şey yapmıyorum, kendimi kötü hissediyorum" diyorum, "ne güzel keşke ben de bi şey yapmasam" diyor "kitap yaz" dedi, "düşünüyorum" dedim ay yine bdv'ye çevirdim sayfayı
Almanca bi şeyler yazıp kendimi affettiriym
Stolpern - tökezlemek
Manidar bi kelime seçtim
Son düzenleme: