- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #4.261
Streben - gayret göstermek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noch nicht :/
Ist die telc Prüfung einfacher ? Ich kann leider keine Zeit finden um zu lernen.
Bunların anlamlarını da yazabilirsen sevinirimMerhaba Arkadaşlar ,
Umarim konumu ilgilenen birileri görür...
Ben buaraya her gün yeni Almanca kelimeler yazmaya çalişacağım.
Siz de bana katılabilirsiniz.
* Das Kennwort
* Die Bühne
* Die Wahlnuss
* Die Wüste
* Die Rettung
* Die Geschichte
Telc sınavı ne??Streben - gayret göstermek
Buarada ben de almanca öğreniyorum sin bayağı erken başlamışsınız ama ben yetişmeye çalışacağım. Almanya'da mı yaşıyorsunuz ?Telc sınavı ne??
Birseyi Fazla önemsememek, hafife almakEtwas auf die leichte schulter nehmen anlamını bilen var mı? Bir deyim ama bulamadım.
Dil bilgisini ölçen bir sinavTelc sınavı ne??
TopraKahveBob ve Ben almanyadayizBuarada ben de almanca öğreniyorum sin bayağı erken başlamışsınız ama ben yetişmeye çalışacağım. Almanya'da mı yaşıyorsunuz ?
TopraKahveBob ve Ben almanyadayizBuarada ben de almanca öğreniyorum sin bayağı erken başlamışsınız ama ben yetişmeye çalışacağım. Almanya'da mı yaşıyorsunuz ?
Ben de yurtdışında çalışmayı planlıyorum akmanca sonrasında zaten fransızca ve imkanım olursa italyanca da çalışacağım. Bence en güzel meşguliyet.
Af bıyırwarum banana krum
espiri yaptıydımAf bıyır
Almanyada misin?espiri yaptıydım Eki Görüntüle 1981411
Kizlar buaralar ingilizceye agirlik verdim. Almanca cok paylasim yapamiyorum sebibi budur.
Ama paskalya vakti diye bunu paylasayim ;
Das Ostern - Paskalya :)
İngilizce de çalışsan buraları boş bırakmayalım yaa.. Bu arada ben de almancadan vazgeçtim artık almancayla uğraşacağıma ingilizceye kassam şimdiye ilk yılı bitmişti belki yüksek lisansın.. neyse hayırlısı buymuş..
Cuma sınavım var..
Geçsem de geçmesem de dönüyorum galiba türkiyeye..
tabii yine çalışacağım, o kadar emeğim boşa gitmesin
Ama nasıl bunaldım anlatamam.. Almancanın zorluğu bi yandan, sınav stresi bi yandan, sınavı geçsem de almanca bi hukuki metni, dersleri nasıl anlarım düşünceleri bi yandan.. Bakalım neler olacak.. Sınavdan sonra yazarım yine:)