Windows Phone işletim sistemi için kk uygulaması

cukulukurabiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
445
87
68
Evet diğer işletim sistemleri için uygulama var fakat neden Windows Phone için yok bizim içinde olsa süper olur..
Tarayıcıdan o kadar zorlayıcı ki foruma girmek.. Uygulama olsa çok daha kolaylaşacağını düşünüyorum.

KESİNLİKLE!
Kendi windows phone işletimci telefonumdan giremiyorum buraya çünkü deli gibi kasıyor tarayıcıda. Hatta konulara cevap dahi verilmiyor. Ben de eşimin androidinden ara sıra fırsat yakaladıkça aktif olabiliyorum. Madem mobillere el attınız, windows phone'ların ne günahı var da onlara KK uygulamasını yapmadınız, aklım almıyor. Ben nokia lumia kullanıyorum ve KK'e rahatça bağlanabilmek istiyorum. Dikkate alın lütfen!

bunu ben de çok istiyorum. ben genelde telefondan internete giriyorum ve tarayıcıdan girmek istemediğim için KK açmıyorum bile telefondan kazen bununla ilgili ilerleyen günlerde bir şeyler olacağını söylemişti sanki ama umarım bizim için de uygulama yapılır. bu durum gerçekten can sıkıcı olmaya başladı

İnşallahh bekliyoruz

kazeeenn!! bu feryadı duymanı dılıyorum..

benımkıde wındows phone ve gırdıgımde cevap yazamıyorum sadece begenı yolluyorum..

kaldım laptopun eline..aha oda kafayı yedı,yakında sadece zıyaretcı olcaz sıteye anlaşılan..

nooolur çözün şu sorunu..bız ınsan degılmıyık,bız uye degılmıyık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…