How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Whatsup pp sine manita ile foto koymak ergenlik midir?

Ay çok beğendim çok tatlı çıkmışız 🤣 yüzüme söylerlerse de alırlar cevabını 😄
Yüzüne söylemezler, arkandan derler merak etme.
Ki milletin ağzı torba değil, büzemezsin.isteyen istediğini desin. Milleti umursamamayi öğrenmelisin. İster "kız kurusu , otuzunu geçmiş,paylaşacak çocuğu sevgilisi bile yok" desinler, ister "ayy görmemiş,iyi ki bir sevgilin olmuş" desinler
Boş boş konuşan konuşsun, sana ne?
Ben yerinde olsam bin kere paylasmistim

Yüzüne söylemezler, arkandan derler merak etme.
Ki milletin ağzı torba değil, büzemezsin.isteyen istediğini desin. Milleti umursamamayi öğrenmelisin. İster "kız kurusu , otuzunu geçmiş,paylaşacak çocuğu sevgilisi bile yok" desinler, ister "ayy görmemiş,iyi ki bir sevgilin olmuş" desinler
Boş boş konuşan konuşsun, sana ne?
Ben yerinde olsam bin kere paylasmistim

Of bakış açını alıp kendime kopyalamak istiyorum yaaa

yani üzerinde bu kadar düşünecek bişey değil bu, hayatımda hiç herhangi birinin whatsapp profil resmi hakkında düşünmedim, dikkat de etmiyorum. bu konu hakkında arkadan konuşma olayını da anlamıyorum, konuşacak ne var bunda yani.

yani üzerinde bu kadar düşünecek bişey değil bu, hayatımda hiç herhangi birinin whatsapp profil resmi hakkında düşünmedim, dikkat de etmiyorum. bu konu hakkında arkadan konuşma olayını da anlamıyorum, konuşacak ne var bunda yani.

Sanırım hiç yapmadığım bir şey ya ondan garip geliyo bu tarz hareketler 🤷🏻‍♀️

Sevgilinde beraber fotografınızı koyacaksa neden olmasın?
Ama her ilişkisinde başkasıyla fotograf koyanlar için belli zaman sonra “Ay yine mi” filan olunuyor.

Back