Whatsup pp sine manita ile foto koymak ergenlik midir?

Pestososlumakarnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.544
1.513
83
Ay bilemedim ya elim gidiyor ne güZel çıkmışız diyorum. Sonra diyorum saçmalama lise de misin.
Bir yanım tek koyacağın fotoğraf nikah fotoğrafın olsun diyor tüm ilişkisi boyunca tek bir fotoğraf paylaşmayıp şak diye evlenenlere hayran oluyorum.
Böyle saçma bir konu

Bence şımartma

İçinizden ne geliyorsa onu yapın

Kimse kimsenin fotoğrafına karışamaz ama karısından ayrılma hayali kurup, bütün fotoğrafları karısıyla olanlar da var, karısını aldatıp fotoğrafını ekran resmi yapan da, fazla takmayın bence.

İsteyen istedigini pp olarak belirleme hakkina sahip..
Bu gozler neler gordu,bir kari bir koca(veyahut bir cift) yan yana gelmis sakincasi yok bence..
Ergenlik olarak niteleyenlerde bir problem vardir belki.. :)

Tek koyacağın foto nikah fotosu mu kssjsjs baya dramatik whatsapp benim değil mi niye başka bişey koyayım.

Vurdu,gol oldu..
Bunun uzerine cikamayiz,sessizce dagilalim
Whatsup, manita, ek kök ayrımı yanlış yapılmış yazı, kendini ona saklamak istemesi, bir fotoğraf koymak için konu açması, etraf ne der kafası aniden evlenip etrafı şoook etme güdüsü.. . Liseli değilse üzer...

Başka şeylere hayran olmaya çalışmalısın.

oraya koyduğun fotoğraf karşı tarafa kendini nasıl tanımlamak istedigini anlatiyor bence. tek basina koymayi seven evli ciftler de var fakat ben esimle beraber oldugumuz ilk gunden beri tek basima fotograf koymadim

Yok valla üni arkadaşım bir anda evlendiğini görünce komple şaşırmıştık valla doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…