- 1 Nisan 2021
- 1.544
- 1.513
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Bence şımartmaAy bilemedim ya elim gidiyor ne güZel çıkmışız diyorum. Sonra diyorum saçmalama lise de misin.
Bir yanım tek koyacağın fotoğraf nikah fotoğrafın olsun diyor tüm ilişkisi boyunca tek bir fotoğraf paylaşmayıp şak diye evlenenlere hayran oluyorum.
Böyle saçma bir konu
İçinizden ne geliyorsa onu yapınAy bilemedim ya elim gidiyor ne güZel çıkmışız diyorum. Sonra diyorum saçmalama lise de misin.
Bir yanım tek koyacağın fotoğraf nikah fotoğrafın olsun diyor tüm ilişkisi boyunca tek bir fotoğraf paylaşmayıp şak diye evlenenlere hayran oluyorum.
Böyle saçma bir konu
Vurdu,gol oldu..Lisede değil misin?
Tek koyacağın foto nikah fotosu mu kssjsjs baya dramatikAy bilemedim ya elim gidiyor ne güZel çıkmışız diyorum. Sonra diyorum saçmalama lise de misin.
Böyle saçma bir konu
Halalimmmmmmm kendimi sana sakladımTek koyacağın foto nikah fotosu mu kssjsjs baya dramatikwhatsapp benim değil mi niye başka bişey koyayım.
Manita demek ergenlik
Manita mı?
Whatsup, manita, ek kök ayrımı yanlış yapılmış yazı, kendini ona saklamak istemesi, bir fotoğraf koymak için konu açması, etraf ne der kafası aniden evlenip etrafı şoook etme güdüsü.. . Liseli değilse üzer...Vurdu,gol oldu..
Bunun uzerine cikamayiz,sessizce dagilalim
Başka şeylere hayran olmaya çalışmalısın.Ay bilemedim ya elim gidiyor ne güZel çıkmışız diyorum. Sonra diyorum saçmalama lise de misin.
Böyle saçma bir konu
Whatsup, manita, ek kök ayrımı yanlış yapılmış yazı, kendini ona saklamak istemesi, bir fotoğraf koymak için konu açması, etraf ne der kafası aniden evlenip etrafı şoook etme güdüsü.. . Liseli değilse üzer...
oraya koyduğun fotoğraf karşı tarafa kendini nasıl tanımlamak istedigini anlatiyor bence. tek basina koymayi seven evli ciftler de var fakat ben esimle beraber oldugumuz ilk gunden beri tek basima fotograf koymadim
Amaaaan begendiysen köy gitsin. Arkandan ergen deseler ne olacak ,buldumcuk deseler ne olacak.
Yüzüne söyleyecek halleri yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?