How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Whatsup pp sine manita ile foto koymak ergenlik midir?

Pestososlumakarnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.544
1.513
83
Ay bilemedim ya elim gidiyor ne güZel çıkmışız diyorum. Sonra diyorum saçmalama lise de misin.
Bir yanım tek koyacağın fotoğraf nikah fotoğrafın olsun diyor tüm ilişkisi boyunca tek bir fotoğraf paylaşmayıp şak diye evlenenlere hayran oluyorum.
Böyle saçma bir konu 🤣🤣

Ay bilemedim ya elim gidiyor ne güZel çıkmışız diyorum. Sonra diyorum saçmalama lise de misin.
Bir yanım tek koyacağın fotoğraf nikah fotoğrafın olsun diyor tüm ilişkisi boyunca tek bir fotoğraf paylaşmayıp şak diye evlenenlere hayran oluyorum.
Böyle saçma bir konu 🤣🤣
Bence şımartma 😅

Böyle saçma bir konu 🤣🤣
İçinizden ne geliyorsa onu yapın 🥰

İsteyen istedigini pp olarak belirleme hakkina sahip..
Bu gozler neler gordu,bir kari bir koca(veyahut bir cift) yan yana gelmis sakincasi yok bence..
Ergenlik olarak niteleyenlerde bir problem vardir belki.. :)

Böyle saçma bir konu 🤣🤣
Tek koyacağın foto nikah fotosu mu kssjsjs baya dramatik 😂 whatsapp benim değil mi niye başka bişey koyayım.

Vurdu,gol oldu..
Bunun uzerine cikamayiz,sessizce dagilalim :KK70:
Whatsup, manita, ek kök ayrımı yanlış yapılmış yazı, kendini ona saklamak istemesi, bir fotoğraf koymak için konu açması, etraf ne der kafası aniden evlenip etrafı şoook etme güdüsü.. . Liseli değilse üzer...

Böyle saçma bir konu 🤣🤣
Başka şeylere hayran olmaya çalışmalısın.

oraya koyduğun fotoğraf karşı tarafa kendini nasıl tanımlamak istedigini anlatiyor bence. tek basina koymayi seven evli ciftler de var fakat ben esimle beraber oldugumuz ilk gunden beri tek basima fotograf koymadim🙏

Whatsup, manita, ek kök ayrımı yanlış yapılmış yazı, kendini ona saklamak istemesi, bir fotoğraf koymak için konu açması, etraf ne der kafası aniden evlenip etrafı şoook etme güdüsü.. . Liseli değilse üzer...

Yok valla üni arkadaşım bir anda evlendiğini görünce komple şaşırmıştık valla doğru

Back