Kızlar iyi akşamlar. Konuyu kuzenim için açıyorum. Bence çok önemli bir sorun değil ama onun aklına takılmış. Tatmin edici cevap veremeyince de buraya sormamı rica etti. Konuya geçelim; kuzenim Apple kullanıyor. Yalnız bazı arkadaşları rehberinde görünmesine rağmen whatssappta görünmüyormuş. Whatsapp kullanmadıklarını düşünmüyor. Engellemiş olsalar sadece foto durum falan gözükmez diye biliyoruz. Aklına takılmış. Sormak istemiyor kendisi. Bu konuda ki fikirlerinizi alabilir miyiz? Çok teşekkürler şimdiden.
Benimki de apple maalesefSizinki androidse numarayı kaydedip whatsappta profil görünüyor mu bakıp anlayabilirsiniz.
Verin ben bakayım diycem
Bunu aktaracağım. Teşekkür ederim.Whatsapp kullanmiyorlardir.whatsapp kisilerine girip yenile yapsin.
bir de o kişilerden biri siz oluyormuşsunuz
Apple nin ne farki var ki??Benimki de apple maalesef
İşletim sistemi farklı ya. Belki de android ile güncellemeleri falan tutmuyordur. Bu konuda çok cahilim maalesefApple nin ne farki var ki??
Görumcem daha yeni iphone aldı ben android kullanıyorum yazışıyoruz bizde sorun yokİşletim sistemi farklı ya. Belki de android ile güncellemeleri falan tutmuyordur. Bu konuda çok cahilim maalesef
Bende hic apple kullanmadim..İşletim sistemi farklı ya. Belki de android ile güncellemeleri falan tutmuyordur. Bu konuda çok cahilim maalesef
Ben seviyorum apple ama hiç sevmeyenlerde var.Bende hic apple kullanmadim..
Ama nasipse kullanmayi dusunuyorum..
O da çok taktı kafasına. Niye böyle oldu diye.Whatsapp kullanmıyor denek ki o kişiler çünkü bende aynı çelişkiye düşmüştüm
Benim de android kullanan arkadaşlarım var.Hiç dikkat etmedim ama kim var kim yok whatssapp listemde diye. Hiç rehberimle whatssappı karşılaştırmak aklıma gelmedi.Görumcem daha yeni iphone aldı ben android kullanıyorum yazışıyoruz bizde sorun yok
Haklısın ama lise öğrencisi daha. O yüzden boşver gibi laflar onu pek tatmin etmiyor.Kullanmıyolardır.
Ola ki engellediler,ozaman hiiiç kafasına takmasın kendini engelleyen kişiyi.
Ozaman sen pek üzerine düşme, olayın önemsiz olduğunu göster.Haklısın ama lise öğrencisi daha. O yüzden boşver gibi laflar onu pek tatmin etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?