- 20 Mart 2017
- 812
- 659
- Konu Sahibi Su_perisiiii
Whatsappte engellendiğimi nasıl anlatım? Karşı tarafın profil resmi yok son görülmeside kapalı. Bunu anlamanın başka yolu var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesaj atınca bir tık olması aramada yapamazsın.Zaten profil falanda gözükmez.Whatsappte engellendiğimi nasıl anlatım? Karşı tarafın profil resmi yok son görülmeside kapalı. Bunu anlamanın başka yolu var mı?
Aramakta istemiyorumMesaj atınca bir tık olması aramada yapamazsın.Zaten profil falanda gözükmez.
Mesaj atmayı deneyin zaten gitmez muhtemelen engellenmiş gibi duruyorsunuz mesaj giderse de hemen silersinizAramakta istemiyorum
Diğerleri zaten gözükmüyordu ama mesajımda 3 gündür tek tık. İnterneti 3 gündür kapalı olmayacağına göre engelledi galiba.Profil fotoğrafı gözükmez son görülme gözükmez mesaj atınca tek tik olur
Büyük ihtimalle engellendimMesaj atmayı deneyin zaten gitmez muhtemelen engellenmiş gibi duruyorsunuz mesaj giderse de hemen silersiniz
Kim oBüyük ihtimalle engellendim
O zaman sorun neAramakta istemiyorum
Eski eşim. Oğlum hafta sonu onda kalacaktı işim çıktı dedi birden kayboldu ortadan. Beni engelledimi anlamaya çalışıyorum çünkü kavga felanda yok ortada.
Aramadan engellendiğimi nasıl anlarım diye öğrenmeye çalışıyorum.O zaman sorun ne
Sohbeti silip arama kısmına ismini yazcam yaniEngellenince whatsappta hiç görünmüyor. Yani atıyorum ali diye kayıtlı olsun telefon nosu rehberinde. Whatsappta ali yok.
Arasanda zaten bildirim gitmez bildigim kadarıyla.Ve mesajda bir tık olur.Eskiden zaman profil varsa şimdi gözükmez.Aramadan engellendiğimi nasıl anlarım diye öğrenmeye çalışıyorum.
Oğlana ver telefonu babasına yazsın kendi ağzıyla bisey istesin mesela ordan anlarsınEski eşim. Oğlum hafta sonu onda kalacaktı işim çıktı dedi birden kayboldu ortadan. Beni engelledimi anlamaya çalışıyorum çünkü kavga felanda yok ortada.
3 gündür tek tikse engellemiştir büyük ihtimalleDiğerleri zaten gözükmüyordu ama mesajımda 3 gündür tek tık. İnterneti 3 gündür kapalı olmayacağına göre engelledi galiba.
Sesli mesaj attı zaten ama gitmedi. Acil işim çıktı diyince, acaba bişey mi oldu ailesinde felan diye düşündüm. Üç gün oldu hala tek tık olduğunu fark ettim, aklıma engellemiş olabileceği geldi. Böyle bir şey yapaması içinde bir neden yok.Oğlana ver telefonu babasına yazsın kendi ağzıyla bisey istesin mesela ordan anlarsın
3 gündür tek tikse engellemiştir büyük ihtimalle