Hayır hala kullanıyo arkadaşımdan biliyorumWhatsappini silmiştir.
Whatsapp proğramını silmiştir o yüzden öyle yazı çıkar,eğer sizi engellemiş olsa öyle gözükmez.Selamlar kk bayanları :))
Sorum şu ki whatsappının olduğunu bildiğim birisi var. Kullandığını biliyorum yani. Fakat ben numarasını ekleyince whatsappa davet et yazısı çıkıyor. Sanki whatsappı yokmuş gibi. Beni engelleme gibi bir durumuda yok henüz tanışmıyoruz. Bunun sebebi nedir? Nasıl yapmış ve nedeeen(( sadece kişi listesi görebiliyo sanırım bilgisi olanlar lütfen yardım edin, şimdiden teşekkür ederim not: son görülme durum ve fotoğrafını sadece arkadaşlarım yapsa bile listenizde çıkıyor fakat durumunu fotoğrafını ve son görülmesini göremiyorsunuz fakat burda listede bile yok.direkt davet esin yazısı mevcut
Denedim yine aynıWhatsapp>ayarlar>kisiler kismina girip tum kisileri goster alanini isaretleyip tekrar deneyin bakalim bir de
Kontrol ettim inananın kaç kere ama yok yani bende davet et yazısı çıkarken arkadaşımda fotoğrafı durumu son görülmesine kadar çıkıyor/ çocukta da kızın numarası var acaba ondan olabilir miNumarasını yanlış kaydetmiş olabilirsin tekrar numaraya dikkatli bak çünkü kişileri son durumunu ve profil resmini göremezsin mesaj göndermezsin engellensen böyle
Nasıl yapıyor peki bunu bir ayarı mevcut mu ?Senin telefonunda onda olması lazım. Bende de çok oluyor. Eşime yeni hat almıştık.denedik oyle oldu
O zaman whatsappi baska bir hat uzerine kayitlidir. Ya da su maddelere bakin..Denedim yine aynı
Fark etmez sen eklediysen whatsappı varsa çıkar demek ki silmiş illa numaranın onda olması gerekmez.Kontrol ettim inananın kaç kere ama yok yani bende davet et yazısı çıkarken arkadaşımda fotoğrafı durumu son görülmesine kadar çıkıyor/ çocukta da kızın numarası var acaba ondan olabilir mi
Sanmıyorum çünkü benim eski erkek arkadaşım numaramı kesin silmiştir eminim ben durumunu ve profil fotoğrafını görebiliyorum inan anlayamadımKontrol ettim inananın kaç kere ama yok yani bende davet et yazısı çıkarken arkadaşımda fotoğrafı durumu son görülmesine kadar çıkıyor/ çocukta da kızın numarası var acaba ondan olabilir mi