Whatsappını göremiyorum :/

Vemoriah

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
128
33
Selamlar kk bayanları :))
Sorum şu ki whatsappının olduğunu bildiğim birisi var. Kullandığını biliyorum yani. Fakat ben numarasını ekleyince whatsappa davet et yazısı çıkıyor. Sanki whatsappı yokmuş gibi. Beni engelleme gibi bir durumuda yok henüz tanışmıyoruz. Bunun sebebi nedir? Nasıl yapmış ve nedeeen (( sadece kişi listesi görebiliyo sanırım bilgisi olanlar lütfen yardım edin, şimdiden teşekkür ederim not: son görülme durum ve fotoğrafını sadece arkadaşlarım yapsa bile listenizde çıkıyor fakat durumunu fotoğrafını ve son görülmesini göremiyorsunuz fakat burda listede bile yok.direkt davet esin yazısı mevcut

bence whatsabı yok olsa çıkardı

Numarasını yanlış kaydetmiş olabilirsin tekrar numaraya dikkatli bak çünkü kişileri son durumunu ve profil resmini göremezsin mesaj göndermezsin engellensen böyle

Arkadaşınızdaki numarayla sizin bildiğiniz numara aynı mı bi kontrol edin iki numarası olabilir
Aksi whatsappın doğasına aykırı gibi

Böyle bişey olamaz, ya yanlış numara aldınız ya da sildi whatsapini

Whatsapp proğramını silmiştir o yüzden öyle yazı çıkar,eğer sizi engellemiş olsa öyle gözükmez.

Whatsapp>ayarlar>kisiler kismina girip tum kisileri goster alanini isaretleyip tekrar deneyin bakalim bir de

Numarasını yanlış kaydetmiş olabilirsin tekrar numaraya dikkatli bak çünkü kişileri son durumunu ve profil resmini göremezsin mesaj göndermezsin engellensen böyle
Kontrol ettim inananın kaç kere ama yok yani bende davet et yazısı çıkarken arkadaşımda fotoğrafı durumu son görülmesine kadar çıkıyor/ çocukta da kızın numarası var acaba ondan olabilir mi

Senin telefonunda onda olması lazım. Bende de çok oluyor. Eşime yeni hat almıştık.denedik oyle oldu

Kontrol ettim inananın kaç kere ama yok yani bende davet et yazısı çıkarken arkadaşımda fotoğrafı durumu son görülmesine kadar çıkıyor/ çocukta da kızın numarası var acaba ondan olabilir mi
Fark etmez sen eklediysen whatsappı varsa çıkar demek ki silmiş illa numaranın onda olması gerekmez.

Sanmıyorum çünkü benim eski erkek arkadaşım numaramı kesin silmiştir eminim ben durumunu ve profil fotoğrafını görebiliyorum inan anlayamadım

Blackberryde listemdekiler görsün diye seçenek var dedi bana arkadaşm ama. Diğer telefonlarda var mı bilmiyorm.ayarlara girip bak istersen bi. Telefonlardan pek de anlamam. Kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…