Whatsappını göremiyorum :/

Blackberryde listemdekiler görsün diye seçenek var dedi bana arkadaşm ama. Diğer telefonlarda var mı bilmiyorm.ayarlara girip bak istersen bi. Telefonlardan pek de anlamam. Kusura bakma
Iphone kullanıyorum ondada böyle bir ayar var fakat bilgilerini fotogragını göremesende listende kaydettiğin isimde gözükür ama bende davet edin yazısı çıkıyor

Şimdi anladım kesin böyle birşey ozaman. Eski hattı iptal mi olur bu durumda arkadaşımda yenisi yok ama görebiliyor mesela
Sende olan numara uzerine whatsappi acmis ama sonra numarayi degistirmis olabilir.. Ayarlardan cok kolay degistirilebilir.

Iphone kullanıyorum ondada böyle bir ayar var fakat bilgilerini fotogragını göremesende listende kaydettiğin isimde gözükür ama bende davet edin yazısı çıkıyor
Bende iPhone kullanıyorum. Bende de whatsappının olduğuna emin olduğm kişilerde davet et yazısı çıkıyo. Hala da öyle. Ilk onlar yazında çıkıyor . Belki de biz bi ayar yaptık. Bilmiyorum ki . Cahilliğin gözü kör olsun

Sen onun telefonunda kayıtlı değilsin arkadaşın kayıtlı ise ondandır gizlemiştir. Numara değiştirse arkadaşında göremezdi.

Sen onun telefonunda kayıtlı değilsin arkadaşın kayıtlı ise ondandır gizlemiştir. Numara değiştirse arkadaşında göremezdi.
Whatsappnı başka numaraya taşıdığında arkadaşımda mı göremezdi :) ayyy iyice karıştı konu ama cevap için tekkürler

Whatsappnı başka numaraya taşıdığında arkadaşımda mı göremezdi :) ayyy iyice karıştı konu ama cevap için tekkürler

İşte bende onu diyorum :) başka bir numara ile kayıtlı olsa arkadaşın nasıl görsün sanırım o gizledi çünkü kuzenim de aynı şekildeydi, numaramı değiştirmiştim bende öyle gözüküyordu Gizledim dedi bana :)

Bu gizleme olayı nerden çıkmış?
Kim?
Neden?
Niçin?
Nasıl?
Ne?

Oluyor mu ama? Her gün yeni bir icat.

Eski sevgilim diyosunz.
Belkide sizi engelledi?
Whatsappa guncelleme geldi belkide artik engelleyince boyle bisy oluyor.

Belki eski kullandığı numarasıyla kullandığı whatsapp aktiftir.Hesabı başka numara uzerine kayıtlıdır siz bu yüzden goremiyorsunuzdur.
Arkadaşımın whatsapp numarası ve mesaj,arama numarası farklı.Muhtemelen siz de o yüzden goremiyorsunuz

Arkadaşımdaki numara ve bendeki aynı o görüyor whatsaptan. Değişim olmadan önce arkadaşım çocuğun rehberinde kayıtlı diye mi böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…