Whatsappını göremiyorum :/

benim bildiğim whatsapp ayarlar kısmında sadece rehberimde olanlara göster kutucuğu var onu ayarlamıştır ve sen onun rehberinde olmadıgın için gözükmezsin

benim bildiğim whatsapp ayarlar kısmında sadece rehberimde olanlara göster kutucuğu var onu ayarlamıştır ve sen onun rehberinde olmadıgın için gözükmezsin
bence sorunun cvp tamda bukarsıdakı kısıdede kayıtlı olman lazım son yapılan güncellemede bu sekılde

Whatsapp ayarlarından sadece rehberimde olanlar görsün diye ayarlamıştır onun rehberinde kayıtlı olmadıgın dan göremiyosundur.

whatsapı artık kullanmıyorrdur

Sadece kişilerim görsün diye ayarladım ben, benim listemde ekli olmayan kimse beni göremez.

ya telefonu yeniden aç kapat yada kişi listesini güncelle bazen hata verebiliyor öyle

Cnm whatsapp tan sadece senı engelleyenılıyo ama o senın gırıp çıktığını goruyo aynı zamanda engelledıgı kışı normalde o kısıyı arayabılıyo:))

Bu ayarı hatırlayan kütfen paylaşsın :)))
Cnm bende iPhone kullanıyorum ayarlara gırıyosun orda telefon ayarları yazıyo ordanda engelle dıyo ıstedıgın nmry engelleyebılıyosun bu sekılde sen o kısıyı her an görüyorsun ondada whatsapp a davet et cıkıyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…