Whatsappını göremiyorum :/

benim bildiğim whatsapp ayarlar kısmında sadece rehberimde olanlara göster kutucuğu var onu ayarlamıştır ve sen onun rehberinde olmadıgın için gözükmezsin

benim bildiğim whatsapp ayarlar kısmında sadece rehberimde olanlara göster kutucuğu var onu ayarlamıştır ve sen onun rehberinde olmadıgın için gözükmezsin
bence sorunun cvp tamda bukarsıdakı kısıdede kayıtlı olman lazım son yapılan güncellemede bu sekılde

Whatsapp ayarlarından sadece rehberimde olanlar görsün diye ayarlamıştır onun rehberinde kayıtlı olmadıgın dan göremiyosundur.

Sadece kişilerim görsün diye ayarladım ben, benim listemde ekli olmayan kimse beni göremez.

Selamlar kk bayanları :))
Sorum şu ki whatsappının olduğunu bildiğim birisi var. Kullandığını biliyorum yani. Fakat ben numarasını ekleyince whatsappa davet et yazısı çıkıyor. Sanki whatsappı yokmuş gibi. Beni engelleme gibi bir durumuda yok henüz tanışmıyoruz. Bunun sebebi nedir? Nasıl yapmış ve nedeeen :KK43:(( sadece kişi listesi görebiliyo sanırım bilgisi olanlar lütfen yardım edin, şimdiden teşekkür ederim not: son görülme durum ve fotoğrafını sadece arkadaşlarım yapsa bile listenizde çıkıyor fakat durumunu fotoğrafını ve son görülmesini göremiyorsunuz fakat burda listede bile yok.direkt davet esin yazısı mevcut
Cnm whatsapp tan sadece senı engelleyenılıyo ama o senın gırıp çıktığını goruyo aynı zamanda engelledıgı kışı normalde o kısıyı arayabılıyo:))

Bu ayarı hatırlayan kütfen paylaşsın :)))
Cnm bende iPhone kullanıyorum ayarlara gırıyosun orda telefon ayarları yazıyo ordanda engelle dıyo ıstedıgın nmry engelleyebılıyosun bu sekılde sen o kısıyı her an görüyorsun ondada whatsapp a davet et cıkıyo:))

X