- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
Yeniledim
aynı
Aaaa evet simde değil telefon defterinde olması lazım. Tlf ne kullanıyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeniledim
aynı
Çok teşekkür ederim cevap için, başka bir hat üzerine nasıl ve neden alınır off hep beni bulurO zaman whatsappi baska bir hat uzerine kayitlidir. Ya da su maddelere bakin..
Eki Görüntüle 1482205
Aaaa evet simde değil telefon defterinde olması lazım. Tlf ne kullanıyorsun?
Sende olan numara uzerine whatsappi acmis ama sonra numarayi degistirmis olabilir.. Ayarlardan cok kolay degistirilebilir.Çok teşekkür ederim cevap için, başka bir hat üzerine nasıl ve neden alınır off hep beni bulur
Iphone kullanıyorum
Iphone kullanıyorum ondada böyle bir ayar var fakat bilgilerini fotogragını göremesende listende kaydettiğin isimde gözükür ama bende davet edin yazısı çıkıyorBlackberryde listemdekiler görsün diye seçenek var dedi bana arkadaşm ama. Diğer telefonlarda var mı bilmiyorm.ayarlara girip bak istersen bi. Telefonlardan pek de anlamam. Kusura bakma
Sende olan numara uzerine whatsappi acmis ama sonra numarayi degistirmis olabilir.. Ayarlardan cok kolay degistirilebilir.
Bende iPhone kullanıyorum. Bende de whatsappının olduğuna emin olduğm kişilerde davet et yazısı çıkıyo. Hala da öyle. Ilk onlar yazında çıkıyor . Belki de biz bi ayar yaptık. Bilmiyorum ki . Cahilliğin gözü kör olsunIphone kullanıyorum ondada böyle bir ayar var fakat bilgilerini fotogragını göremesende listende kaydettiğin isimde gözükür ama bende davet edin yazısı çıkıyor
Whatsappnı başka numaraya taşıdığında arkadaşımda mı göremezdi :) ayyy iyice karıştı konu ama cevap için tekkürlerSen onun telefonunda kayıtlı değilsin arkadaşın kayıtlı ise ondandır gizlemiştir. Numara değiştirse arkadaşında göremezdi.
Arkadaşımdaki numarada bendeki numara onun görmesi benim görememem kafamı karıştırdı sadeceWhatsapp numarasi farklidir baska turlu gorurdunuz.
Whatsappnı başka numaraya taşıdığında arkadaşımda mı göremezdi :) ayyy iyice karıştı konu ama cevap için tekkürler
Bu ayarı hatırlayan kütfen paylaşsın :)))Ayarlardan yapılıyordu ben öyle yaptım ama suan nerden oldugunu unuttum
İşte bende onu diyorum :) başka bir numara ile kayıtlı olsa arkadaşın nasıl görsün sanırım o gizledi çünkü kuzenim de aynı şekildeydi, numaramı değiştirmiştim bende öyle gözüküyordu Gizledim dedi bana :)
İşte bende onu diyorum :) başka bir numara ile kayıtlı olsa arkadaşın nasıl görsün sanırım o gizledi çünkü kuzenim de aynı şekildeydi, numaramı değiştirmiştim bende öyle gözüküyordu Gizledim dedi bana :)
Arkadaşımdaki numara ve bendeki aynı o görüyor whatsaptan. Değişim olmadan önce arkadaşım çocuğun rehberinde kayıtlı diye mi böyle oluyorBelki eski kullandığı numarasıyla kullandığı whatsapp aktiftir.Hesabı başka numara uzerine kayıtlıdır siz bu yüzden goremiyorsunuzdur.
Arkadaşımın whatsapp numarası ve mesaj,arama numarası farklı.Muhtemelen siz de o yüzden goremiyorsunuz