Whatsappden takip edildigmi nasil anlarim?

Toxicant

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
603
726
303
Selam kizlar!

Demin ex Esim bana mesaj yazmis, iste efendim oglumuzun (11 yasinda) whatsapp mesajlarini takip ediyormus, bana resmini gönderdi ve daha dikkatli olmamiz lazim gibi seyler yazmis.
Zaten ne zamandir aklima takiliyor benim mesajlarimida bir uygulamayla takip ediyor mu diye ama Telde (iphone) bi anormallik göremedim.
Tabi ona bu mesajdan sonra sordum, benide mi takip ediyorsun, bak baska türlü ögrenirsem hic iyi olmaz diye.
Oda hayir mayir tabiki yapmiyorum demis ama tabiki hic emin degilim.
Bunu nasil ögrenebilirim,illa onun Handysini mi bakmam gerek?
Yazi hatalarim olabilir,kusura bakmayin....bilen biliyo alamanciyiz ;-)

Vatsapdan bi karekod.okutulup sizin telefonunuza gelen mesajlar aynı zamnda onada gidebiliyor yani yan yana geldginiz bi zmanda bunu yapmıs olabilir nasıl cozum bulmanız gerektigini bi telefoncuya danısın derim

Selam kizlar!

Demin ex Esim bana mesaj yazmis, iste efendim oglumuzun (11 yasinda) whatsapp mesajlarini takip ediyormus, bana resmini gönderdi ve daha dikkatli olmamiz lazim gibi seyler yazmis.
Zaten ne zamandir aklima takiliyor benim mesajlarimida bir uygulamayla takip ediyor mu diye ama Telde (iphone) bi anormallik göremedim.
Tabi ona bu mesajdan sonra sordum, benide mi takip ediyorsun, bak baska türlü ögrenirsem hic iyi olmaz diye.

Whatsapp web girişi yapılan bilgisayarlar listesi çıkıyor. Eğer varsa hepsinden çıkış yapın. Ayarlar kısmındaydı sanırım.

Selam kizlar!

Whatsapp Einstellungen kismina bakarsaniz, whatsapp/desktop kismi var orda herhangi bir bilgisayar verisi yoksa code scannen cikiyorsa ordan takip edemez.
Birde telefonu o mu verdi size? Jailbreak yapili mi?

whatsapp web olmadan apple cihazınızı takip edemez. apple kapalı kod çünkü dışarı açık değil. android olsa ebesinin nikahını bile görürdü. elmanın tadını çıkarın. :dondurma:
Whatsapp uctan uca sifrelidir.3 kisiler whatsapp web olmadan göremez hicbir turlu. Apple alakali degil yani.

Yoo aslinda korkulcak bir durumumda yok yani takip etsede su an ama tabi arada arkadaslarla arkasindan saydiriyorum felan.
Görmese daha iyi ;-)
Whatsapp Einstellungen kismina bakarsaniz, whatsapp/desktop kismi var orda herhangi bir bilgisayar verisi yoksa code scannen cikiyorsa ordan takip edemez.
Birde telefonu o mu verdi size? Jailbreak yapili mi?

Evet sadece Code scannen yaziyor ve evet Teli o almisti ve galiba Jailbreak yapildi ama emin degilim.

ayyy yeni öğrendim daha neler var kimbilir ne kadar geri kalmışım :işsiz::kızgın: konu sahibi sayende ben de öğrenmiş oldum teşekkürler

Bu arada ben de birşey sorsam.. Whatsupta bir kişinin saat kaçta çevrim-içi olduğuna bakıyorsak eğer , o kişinin bunu bir program indirdi ise görme imkanı oluyor mu? Profiline bakma değil de , kişinin saat kaçta çevrim-içi olmuş durumuna bakmayı soruyorum..

Whatsapp uctan uca sifrelidir.3 kisiler whatsapp web olmadan göremez hicbir turlu. Apple alakali degil yani.

yok valla daha yeni bitirdik kodu kendimiz görüyoruz. telefonu elime bir kez geçirmem yeterli.

Yoo aslinda korkulcak bir durumumda yok yani takip etsede su an ama tabi arada arkadaslarla arkasindan saydiriyorum felan.
Görmese daha iyi ;-)

Evet sadece Code scannen yaziyor ve evet Teli o almisti ve galiba Jailbreak yapildi ama emin degilim.
Cydia diye bir app varsa jailbreaklidir baska var miydi isim gelmiyor suan. Iphone da o isler biraz schwerig, kein Angst

Evet bende öyle biliyorum. Zaten kortugum oydu, kendisi benim telin sifresini biliyor ve cocuklardan dolayi sIkca geliyor.

android olsa yardımcı olurdum çünkü sadece whatsapp için değil direkt olarak telefonunuza girip her şeyi görme şansı var yani çektiğiniz fotoğraflar,girdiğiniz uygulamalar hepsi işte. appleda mümkün değil. ben kişisel telefon olarak apple kullanıyorum ama bu deneme işlerinde samsung tek geçerim çok açık çünkü :KK45:

Back
X