• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce aldatiliyor olabilir miyim?

hayir tabiki. sadece cok duzgun biridir boyle birsey yapacagina ihtimal vermiyorum ama aptal yerine konuyor olabilir miyim diye yorumlarinizi almak icin actim konuyu.

Siz onu çok iyi tanıyan biri olarak ihtimal vermiyorsanız, biz onu hiç tanımayan kişiler nasıl kesin hüküm verelim? Küçük şeyleri büyütmeyin ve mutluluğunuza devam edin bence..

Bu kadar aşık bi adam 2 ay nasıl yani? Hadi onu da geçtim. Siz? Neden alıp bi fotoğrafciya vermiyosunuz videoyu? Ortada sorun da kalmaz.

forumda beni taniyanlar bilir, 6 yil sevgililigin ardindan cok zorluklara ragmen evlendik. onu tanidigim gunden beri tek bir defa bile ondan suphe etmedim bana herzaman cok sevgiyle ve ilgiyle davrandi. hayatindaki en degerli sey oldugumu herzaman hissettirdi.

daha once forumda yazmistim kisaca geceyim. evlenirken ondan maddi hicbirsey istemedim zaten de ailesi destek olmadigi icin herseyimizi minimum maaslarimizla kendimiz yaptik cok da guzel yaptik hamdolsun. ondan sadece dugun video ve fotograflarimizin cok profesyonel bir elden cikmasini istedigimi soyledim sinema sektorunde oldugu icin cekimleri de is arkadaslari hallettiler. esimin sadece basina gecip videoyu duzenlemesi gerekiyordu yogun calisiyor vs diyerek 1 yil gecti ancak yapmadi. ya umursamadi ya cani istemedi bilmiyorum. en son ona askim sunu yap artik bak ne kadar vakite ihtiyacin varsa soyle o tarihe kadar sormam bile ama o tarih geldiginde hala yapmadiysan ambargo koyarim sana dokunamazsin bana yapana kadar diye sakayla karisik soyledim o da 1 ay yeter dedi tamam 1 ayda yapmadiysam yapana kadar ambargo koy bana raziyim dedi. 1 ay gecti ve videoyu yapmadi tabiki. sonra ambargo muhabbeti oldugu icin benim sozume itaat etsin diye bununla ilgili herhangi birseyde de bulunmadi. ancak needeysr uzerinden 2 ay gecti hala videoyu yapmadigi gibi oyle konudtugumuz icin bana dokunmadi bile. 2 aydir kardes gibi yasiyoruz evde.

cok ama cok canimi sikti bu durum defalarca konusmayi denedim ama sanirim pek umursamadi. beni hala cok seviyor biliyorum ama videoyu yapmadan bana yanasamayacagini dusunerek yaklasmiyor ama videoyu da hala yapmiyor!

ben de dogal olarak kirildim cok ama cok fazla, agrima gitti bu durum.

bir gece yatiyoruz tam uykuya dalmak uzereydi tel birsey geldi. gece 2 filan. uyudunmu telefonuna bisry geldi dedim. yerinden kalkti tel bakti geri yatti. ne gelmis bu saatte dedim bankadan mail dedi. aklima takildi o yattiktan sonra kalkip tel karistirdim ne mail ne mesaj hicbirsey goeunmuyor. uyandirdim. nden bana yalan soyluyorsun mail gelmemis dedim sildim dedi, dogru soyle dedim, manitamdan mesaj gelmis diye alay etti dondu uyudu. 3 gun icim icimi kemirdi, evde huzur felan kalmadi. sonra aldim karsima 2 aydir karina dokunmuyorsun gecenin koru uykundan kalkip banka mailini sildigine inanmami bekliyorsun dedim. hungur hungur agliyorum ama. o da aglamaya basladi, beni ne kadar sevdigini anlatti. ben sen sozunden donme diye senin coraplarini bile kokluyorum hasretini gidermek icin, seni tanidigimdan beri baska bir kadin ruyama bile girmedi benim ben nasil senden baskasina bakarim bunu nasil aklin aliyor yemin ederim banka mailiydi yer kaplamasin diye sildim yalanim varsa allah senin kokunu bana yasak etsin diye saatlerce konustuk agladik. bankayi aradi yandex i aradi dokum almak icin bir suru yol aradi ama karsima bak kaniti diye bir cozum getiremedi.

bu sabah ondan erken ciktim evden. ise gelmek uzereyken aradim uyuya kalmasin diye "aradiginiz kisi su an mesgul lutfen sinyal sesinden sonra mesaj birakin" uyarisiyla karsilastim. kapatip tekrar aradigimda tel cekmiyordy. bizim evimiz bodrum katta oldugu icin bazen tel cekmiyor hala evden cikmadi herhalde dedim ama bu saatte kim aradi ki diye de merak ettim. kimle konusuyorsun diye mesaj attim 10 dk sonra ne konusmasi ben yarim saat once evden ciktim ise gidiyorum kargoya siparisleri biraktim takip numarasini musteriye atarsin dedi kargo takip nosu verdi. (e ticaret sitemiz var ortak olarak ek is yapiyoruz bir musterinin siparisini kargolayacakti)

ben suphe edince yine bana telefon dokumlerini atti. o kimseyi aramamis ama dokumde onu arayanlari goremiyoruz ne yazikki.anlamiyorum bunlar nasil ust uste geliyor ben oyle bir adam degilim asla olmadim neden boyle oluyor diye yine konusmaya basladi. ben yine aglamaya basladim. sonra arastirdi durdu savcilik vs nasil bulabilirim diye avukat ark var onunla konustu ama seni arayanlari oldugu bir dokumu alamadigimizi ogrendi.

kendini anlatip duruyor acikcasi suphelenecegim baska hic bir davranisi olmadi. parasinin kurus kurus hesabini bilirim, isten cikar eve gelir bilirim ama sektorunden dolayi is saatleri cok belirsiz bazen sabahlar vs l.

acikcasi ona inaniyorum gercekten herkesin imrenerek baktigi biridir efendilik ve bana duskunlugu olarak. ama acaba aptal yerine mi koyuyor beni gozumu acmali miyim diye de dusunuyorum. kuruntu mu ediyorum sizce yoksa boyle bir ihtimal varmidir?

Mailse cöp kutusunda durur mesajsa internet self servisden telefon numarsni gris yapip extraya bakablrsnz saat kacta kim aramis kmden mesaj gelmis hamgi numara hangi operator hepsi cikiyor

anlattıklarına dair şöle bi düşünce oluştu gecenin bi yarısı banka mail göndermez iş saatleri icerisnde gönderrler die biliyorm. Ve ayrıca en cok güvendgn kişiden en büyük darbeyi yersin. Ayrıca bi şakalaşmayla koca karısıyla bu kadr uzun zamn ayrı kalmamalı. Aldatıyr yada aldtmıyr die bişey tabiki diyemm ama yinede gözünü dört aç

insanın icine bi şüphe düştüyse bu bi kırıntı dahi olsa kemirdkce kemirir oturup herşyyle konşmk cözmk en iysi bi gaflete düşüp yanlş yapmşta olblr dönmek isteyip işler sarpa sarıyordr bilinmez siz eşi olark ona yardmcı olun ki işi çözün

Eski konunuzu okumustum.
Artik bidahakine boyle bi ceza secmeyin demistim tavsiye olarak.
Unutulur duzelirsiniz yakin zamanda sandim.
Ama hala o ambargo hala bisy yapmayan koca.
Kocaniz aldatmiyor o kesin.
Ama corap koklamakk ne ya? O kadar ozlediysen kokusunu 2 saatlik isine bakar.
Bitir videoyu doya doya op kokla karini.

Bastan asagi sacmalik okudum bikere cinseligi koz kullanmak cidden itici bisey basta saka dedim diyorsun ama ciddiye donmus bu muhabbet hani hersey bitti hatir gonul yokta seks mi herseyden onemli sizin hayatinizda ? Herseyi onunla mi yaptirabiliyorsun
Oda yetmiyor video hazirlamak yerine corap koklayan bir adam var.
Ikinizde aglaşıp duruyonuz durduk yere ben anlamadım birsey.

Edit: diger yorumlari simdi okudum millet bu hallerinizi bilse ozenip ornek alir mi sizi hic sanmiyorum.
Iki lafindan biri millet parmakla gosteriyor esim turunun son ornegi filan :D bence siz ikinizde turunuzde teksiniz

Yorumları okumadim.Eşinize zorla kendini aldattirani da ilk defa gördüm..Özür dilerim ama paranoya sizin ki.. Ama böyle devam ederseniz evliliginizi yipratirsiniz.Çorap koklamayi anlamadım. Onun dışında çok başka problemleriniz var gibi..

Bankalardan geç saatlerde de mail gelebiliyor. Ya da mesela benim telefonumun mail uygulamasında önceden gelen mailin bildirimi saatler sonra geliyor çoğu zaman. Ben de mail ya da mesaj gelince gereksizse yer kaplamasın aradığımı bulayım diye hemen silerdim. Bu reflex olmuş artık bazen işe yarayacak şeyi bile dalgınlıkla sildiğim oluyor bir anda. Telefon meselesi de bazen tel çekmeyince meşgul çalabiliyor. Ben aldatıldığını düşünmüyorum. Videoyu da bu işi yapan birine yaptırın gitsin. Yoğun Çalışınca insan evde olduğu vakitlerde bu tip ince iş gerektiren şeyleri yapmaya üşeniyor. Her ne kadar kendi mesleği de olsa eve gelince iştem dolayı bunaldığını şeyi tekrar yapmak istememesi ve ertelemesi normal bence. Durup dururken huzurunuzu bozmayın, bu durumu devam ettirmeyin, mutluluklar :KK60::nazar:

Çoraplarını niye kokluyo ki ya o senin kokun olmuyo ki bambaşka bi koku o :D
Bide adam aldatıyo diyemeyiz anlattıklarından ama eşinde bi garip kanıtlamaya çalışıyo aşırı bi şekilde. Suçsuz insan alınır, kırılır. Garip geldi bana..

eşiniz bir işler karıştırıyor olaBİLİR..! Gözünüzü üstündn ayırmayın. Ama bu kadar da belli Etmeyin bi zahmet...

Esinin yaptigi çok sacma. Coraplarini koklayacagina yapsin videoyu da seni koklasin. Hic inandirici gelmedi. Bi koca, sorun yoksa iki ay sekssiz yapabilir mi? Sanmam, birde cok seviyormus guya.

Tuhaf geldi, kocanin bu tutumu... nedense ona inanmadim.

Çorap koklamalar, aylarca sevişmemeler, gecenin bir yarısı tel karıştırıp uyandırmalar, ağlamalar, dökümler için vakit harcamalar, hesap sormalar... Bu ne hastalıklı bir evlilik?

Esinin davranislari cok sacma..
Hakkinda hayirlisi olsun

Sen varken corabini koklayan adam sahiden ilginc.. 2 ay sana dokunmamsi
da normal değil bence

Cinsellikle cezalandırmak nasıl bir mantıktır anlamam mümkün değil.
Bende normal olmadığınızı düşünenlerdenim.
Eğer hala aldatılmadıysan bile yakındır diye düşünüyorum bir de.

sen eşinin kesınlıkle boyle bırsey yapmayacagına ınanmısın zaten, ne yorum yapılsa o asla yapmaz o bıtane o turunun tek ornegı gıbı yorumlar yapmısın kesınlıkle bır erkege bu kadar guvenme, darbe alan ladınlar ve aldatılan kadınların hepsı guvendıklerı kocasından aldı. ha takıbe alıyorsanda na hıssettırme gizli takıp et. güven ama asla teslim olma

1 yıl boyunca videoyu yapmayan erkek, cinsellik yasağı koyan kadın, 2 ay boyunca eşine dokunmayan erkek, bu sefer de 2 ay dokunmadı diye yakınan kadın. Çorap koklamalar, seni seviyorumlar, aldatma suçlamaları, sanki eşini yatakta basmış gibi tepkiler. Bence ikiniz de bir uzmanla görüşmelisiniz.

görmek istersen neler görürsün nelerden nem kaparsın aklın almaz.. eşin uyuşuk bence bendede var o modelden bir tane ordan biliyorum.. videoyu yapmaması ondan. bide istek olacak belkide.. ama saçma senin ambargo koyman.. insan sevdiğine nasıl koyar o ambargoyu aklım almıyor..

Valla yazmayım dedim ama yok yazıcam çorap koklamak ne yaa :KK53: sen uyurken saçlarını koklaması daha mantıklı :KK52:
Adam ya dediğin gibi çok çok aşık ki senin güvenini kaybetmeyi göze alamıyor ve bi mail için bi meşgul çaldı dediğin için doküman çıkartıyor valla ben bizimkine öyle desem güvenmiyosan o senin sorunun yapmadığım bişey için kendimi yorup da kanıtlamaya çalışmam der eğer bana hala güvenmiyosan sen bilirsin der
Ve ben sabahları eşimden önce kalkıp tlfnuna baktığımda iki uç tane banka maili gelmiş oluyor saatine hiç dikkat etmedim ama o günki hesap dokümanları geliyor hem de iki uç bankadan bilemedim yani.o_O
Bu arada Eşiniz sizi seviyo ve sizde işleri sarpa sarıyorsunuz cinsellikle tehdit olmaz olmamalı ya siz ceza verdiniz diye kendini dışarda " ödüllendirmeye" kalkarsa bu bi ödül veya ceza olmamalı oturup konuşun tavırı tribi bırakın güvenin güvenmiyorsanız da belli etmeyin ben güveniyorum sende bu güvenimi kötüye kullanıp beni salak yerine koyuyosan oda senin karaktersizligin şerefsizliğin deyin.
Baya uzun olmuş ama neyse :KK53:

Back