• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce aldatiliyor olabilir miyim?

eşinizi kendinizden uzak tutmayın bence kurduğunuz hayaller gerçek olur...

Video için eşe ambargo koymak... Eşin de bu karara iki ay boyunca uyması...

Aldatma yok ama ortada tuhaf birşeyler olduğu belli.

Az önce bi dünya laf yazmışım ama iki ay kardeş gibi yatma meselesinde yorumumu yazmamışım :)
Bi tek anlam veremediğim nokta bu iki ay az değil biz maşallah uç günden sonra gurbetten gelmiş gibi oluyor o kadar özlüyoruz birbirimizi eşin gerçekten türünde tek olmalı ki sırf sen sözünden dönme diye iki ay sana yaklaşmaması ki bu kadar düşünceli olduğuna inanamadım nedense???
İnsan hiç değilse sarılır öper koklar iş başka yere gidecek olursa ambargo var iyi geceler der ki hem istediği hem de senin kararına saygılı olduğunu belli eder..:KK66:

İlginç :KK67: kafasına patlatın bi tane kendine gelsin bence...

çorap koklama kısmına hayret ettim...

mailden sildiyse mail çöp kutusunda vardır. gece gece oradan da silmiş olamazya..
bana uydurma geldi.

ayrıca eşinize mail atın. genelde default olarak telefona gelen maille mesaj sesi birbirinden farklıdır. bakın aynı ses mi.

2 ay kısmı zaten ayrı bir tuhaf..

Bence herşey olabilir söz konusu erkekler olunca herşey beklenir.sen araştırmaya devam et.

İkiniz de hastalik derecesinde takintilisiniz galiba.

Ambargolar, sozunden donmesinler,corap koklamalar, dokumler..
Hic saglikli gelmedi bana.
Canım seni korkutma istemem ama benimde seninki bi kocam vardı ve hemen hemen aynilarını yasadim hatta okadar ki herkes gıpta ederdi ama şüphelerim peşine git ben gittim ve malesef o saf o bana Tapan adam ne yazikki bi ......eline düşmüş ...

hyr aldatılmıyorsun
aldatılsan kanıtlama cabasına gırmezz
abuk subuk bahalenlerle evden cıkar
kacamak cevap verır

eşiniz nasıl bu kadar sucsuz yere sıze ıspat etmeye calısıyor eger sucsuzda ınan aklım karıstı
sen olsan yaparsın bunu mesela?

2 aydır bırlıkte olmamanız cok sacma
3 seneden fazladır evlıyım ıstanbulda cok unlu bır otelın fotografcısı fotograflrımızı cektı ancak hala alamadık. artık umurumdada degıl ne kadar cok anlam yuklemıssınız yahu bıraz normal olmayı deneyın

Bir de şu işi yapıncaya dek bana dokunma polemiğiniz var ki Akıllara Zarar..

Sizin bedeniniz ona sunulmuş bir ödül değil.. Olamaz ki mahrumiyeti ceza olsun.

Sex karşılıklı paylaşımdır. Bu tip işlere alet edilmez.
ya kesinlikle mükemmel bir yorum bu...
sanki sadece erkek için yapılan birşey bununla tehdit edilmesi çok saçma, ben kendim için böyle birşey sunamazdım :KK53::KK70:

Eşimin telefonuna o saatte değil mail arama gelse vallahi döner yatarım hatta sesi duymam bile.
Bu kadar güven sorunu varsa neden evlendiniz?
Yani telefonu meşgul olabilir ve ayrıca her arayanı yada aradığını söyleme zorunluluğu yok.
Ki doğruyu bile söylüyor olsa minimum 3 gün ızdırap çekiyorsun.
Kendine de evliliğine de boşa çile çektiriyorsun yapma.

Bu kadar kafa yormana gerek yok canım. Telefonun arama ayarlarından arama bekletme seçeneğini aktifleştiriyorsun. Böylece birisi aradığında başkası ile konuşuyorsa seni hatta bekletiyor ;)
Mesajı silse bile arama kaydından nerden geldiği görülür. Hatta bazı telefonlarda arama kaydını silse bile işlem bölümü yer alıyor.
Maili aynı anda hem silmesi, hep çöp kutusundan silmesi gerekir. Silinen mailler mutlaka çöp kutusunda durur. Sonradan silmiş olması normal ama direk ordan da hemen sildiyse düşündürücü

Back