Kızın söylediklerini aynen yazacaktım ama linç edilirim diye burnumu sokmayayım dedim. Belli ki bu adam bu kızlarla vakit geçirmekten hoşlanıyor, eski sevgiliden dost olur ve olmuşta işte. Senin kıskançlıklarından dolayı da sana yalan söyleyerek onunla ya da onlarla görüşüyor. Sen ne yaparsan yap yine görüşecek. Gerçekten bunu kaldıramayacaksan o ilişki şimdi olmasa da eninde sonunda bitecek. Ben senin yerinde olsam o grubun içine girer, görüşürken yanında olurdum. O zaman kızın niyetini de erkek arkadaşının hislerini de çok net anlarsın zaten.
Sephora yorumun icin tesekkur ederim.Ama bahsettigimiz insan beni kuzenimden kiskanan birisi ustelik hic bir lakayt konusmamiz yokken.Ustelik facebook mesajlarini actigimdan en az 4 kizla yazismasi vardi. kaldiki benim eski sevgilimin arkadasiyla dahi gorusmemizi yasaklamis ve kavga dovus bunu defalarca suratima carpmis bir insandan bahsediyoruz..Benim bu iliskiye baslarken ona koydugum tek sart yalan,aldatma olmayacak eski sevgililerle gorusulmeyecek. Bunun haricinde ben kiskanc degilim hatta kendiside bana diyor sen niye beni hic kiskanmiyorsun diye.Ve uzucu olan o kiz beni aradi ama bakmadim onunla gorusmuyorum vs.. yalan soylemesi.Ben bu vakitten sonra bu insana nasil guvenirim, ustelik ne isi var onlarin evinde...ha gercekten dostu ise bu durumu bana aciklasaydi..bu kiz ilk telefon actiginda gelmiyormusun dediginde(o zaman eski sevgilisi oldugunu bilmiyordum) yuru birlikte gidelim evlerine demistim..Normal arkadasiysa ben zaten kiskanmam ve hep birlikte gorusuruz.