• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp sözleşmesi

Bende uyku sersemi kabul ettim. Yapcak bişey yok sanırım. Şubatta sileriz olur biter. Herkes bip e geçiyor zaten. En güvenilir oymuş.

Merhaba kızlar arkadaşım whatsapisilip tekrar yüklemiş sonra tekrar sorunca simdi degil secenegine tiklamis bende denedim

Sanki bugün bir yerde okumuştum ayarlarda izinleri iptal edip whatsappı silerseniz sorun olmaz diyordu
Ne kadar doğru bilmiyorum ama

Ben kabul ettim
Çünkü whatsapp kullanmaya devam edeceğim
Zaten önceden de bilgilerimizi verilerimizi depoluyorlardı
Diğer uygulamalar da depolayacak yasal veya yasal olmayan yollarla 3. Kişilerle paylaşacaklar
Zaten whatsappı silsem instagram var eskiden facebook vardı google var
Onlar da verilerimizi kullanıyor

Son olarak da çok sıradan bi insanım
Kim napsın benim verilerimi
Okusa ulaşsa pişman olur boşa çabaladım diye

Merhaba arkadaşlar. Whatsapp sözleşmesini hepiniz görmüşsünüzdür, ne düşünüyorsunuz kabul edicekmisiniz ? Ben dün uykulu malesef kabul ettim iptal etmek mümkünmüdür bilgisi olan varmıdır acaba ?
Bende uykulu baktım okumadım ,sonra diye bişi vardı sanki ona bastım ,netten haberim oldu ,kabul ettiyseniz whatsappı kaldırırsanız telden birşey olmuyormuş.Ben araştırdım en güvenli yabancı Telegram,Türk de Dedi 2 sini de indirdim 😬ama millet hep telegramda .Dedi de ayrıca tüm kargo gönderileri takip edebiliyorsunuz ve nimsak bilgileri var .

Uygulamayı silersiniz. Benim resmi gruplarım olduğundan çıkamıyorum. Kabul etmedim henüz. Ancak diğer sosyal medya araçlarını kullanıyorsanız da aynı mantık maalesef. Artı indirdiğiniz çoğu uygulamada herşeye izin veriyorsunuz. Yani evet bu tarz uygulamalar artık yaşamızın bir parçası. Pek çok şey söyleniyor. Şu an hepimizin kafası çok karışık. Ben telefona azami derecede uygulama kurarım. İzin yetkilerini de ona göre kullanırım. Ama yerine hangi uygulamayı kullansak yine zamanla aynj şey olcak. Yerine önerilenlerden birini ben hiç kullanmam. Tamamen her türlü bilgim açık.

Uyku sersemi sözleşmeyi kabul edenler anlık ;
EUwlD9KX0Acr-vb.webp

Sanki bugün bir yerde okumuştum ayarlarda izinleri iptal edip whatsappı silerseniz sorun olmaz diyordu
Ne kadar doğru bilmiyorum ama

Ben kabul ettim
Çünkü whatsapp kullanmaya devam edeceğim
Zaten önceden de bilgilerimizi verilerimizi depoluyorlardı
Diğer uygulamalar da depolayacak yasal veya yasal olmayan yollarla 3. Kişilerle paylaşacaklar
Zaten whatsappı silsem instagram var eskiden facebook vardı google var
Onlar da verilerimizi kullanıyor

Son olarak da çok sıradan bi insanım
Kim napsın benim verilerimi
Okusa ulaşsa pişman olur boşa çabaladım diye

Ben de anlamadım sanki çok olağandışı bir olay gibi herkes panik halinde. Akıllı telefon kullanıldığı sürece bu durum whatsapp kullanilsa da kullanilmasa da var zaten.

Merhaba arkadaşlar. Whatsapp sözleşmesini hepiniz görmüşsünüzdür, ne düşünüyorsunuz kabul edicekmisiniz ? Ben dün uykulu malesef kabul ettim iptal etmek mümkünmüdür bilgisi olan varmıdır acaba ?
Canım eğer başka uygulamaya geçip hesabını silersen wp den sorun olmaz sanırsam. 💞

Ben de anlamadım sanki çok olağandışı bir olay gibi herkes panik halinde. Akıllı telefon kullanıldığı sürece bu durum whatsapp kullanilsa da kullanilmasa da var zaten.
Telegrama yönlendiren müthiş bi algı var
Ben de ona şaşırıyorum
Her yerdr uygulamaların politikalarını kıyaslayan tablolar mevcut interneti bir açıp baksalar ağızları açık kalacak
En ufak bir oyun için bile ne izinler vermek gerekiyor

İnsanlar bu zamana kadar minnoş minnoş her şeyimizi gizli sanıyormuş herhalde
Belki ondan şok oldular 🤷‍♀️
Dünyaları başlarına yıkıldı

Öğretmenimiz başka alternatif sunmazsa watsapım kalacak mecbur. Senelerdir zaten google tek başına yetiyor her şeyimize şahit :) watsap daha resmi sadece. Watsaptan ciddi konuşmalar yapanlar tedirgin olabilir ama günlük aile,okul napacaklar dertlerimizi dinleyip,paylaşıp sanki..

Back
X