Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende uykulu baktım okumadım ,sonra diye bişi vardı sanki ona bastım ,netten haberim oldu ,kabul ettiyseniz whatsappı kaldırırsanız telden birşey olmuyormuş.Ben araştırdım en güvenli yabancı Telegram,Türk de Dedi 2 sini de indirdimMerhaba arkadaşlar. Whatsapp sözleşmesini hepiniz görmüşsünüzdür, ne düşünüyorsunuz kabul edicekmisiniz ? Ben dün uykulu malesef kabul ettim iptal etmek mümkünmüdür bilgisi olan varmıdır acaba ?
Sanki bugün bir yerde okumuştum ayarlarda izinleri iptal edip whatsappı silerseniz sorun olmaz diyordu
Ne kadar doğru bilmiyorum ama
Ben kabul ettim
Çünkü whatsapp kullanmaya devam edeceğim
Zaten önceden de bilgilerimizi verilerimizi depoluyorlardı
Diğer uygulamalar da depolayacak yasal veya yasal olmayan yollarla 3. Kişilerle paylaşacaklar
Zaten whatsappı silsem instagram var eskiden facebook vardı google var
Onlar da verilerimizi kullanıyor
Son olarak da çok sıradan bi insanım
Kim napsın benim verilerimi
Okusa ulaşsa pişman olur boşa çabaladım diye
Canım eğer başka uygulamaya geçip hesabını silersen wp den sorun olmaz sanırsam.Merhaba arkadaşlar. Whatsapp sözleşmesini hepiniz görmüşsünüzdür, ne düşünüyorsunuz kabul edicekmisiniz ? Ben dün uykulu malesef kabul ettim iptal etmek mümkünmüdür bilgisi olan varmıdır acaba ?
Telegrama yönlendiren müthiş bi algı varBen de anlamadım sanki çok olağandışı bir olay gibi herkes panik halinde. Akıllı telefon kullanıldığı sürece bu durum whatsapp kullanilsa da kullanilmasa da var zaten.
Ahahah ne güldüm bunaUyku sersemi sözleşmeyi kabul edenler anlık ;
Eki Görüntüle 2758530
Aynen yükledim bakalimBende uyku sersemi kabul ettim. Yapcak bişey yok sanırım. Şubatta sileriz olur biter. Herkes bip e geçiyor zaten. En güvenilir oymuş.
:))Ahahah ne güldüm buna
Deniycem teşekkürlerMerhaba kızlar arkadaşım whatsapisilip tekrar yüklemiş sonra tekrar sorunca simdi degil secenegine tiklamis bende denedim