• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp plus kullanan var mı ? Hayatında biri mi var

Birini bu kadar takip etmek sağlıklı değil
Takip değil bu. Üstten okumadığını belirtmek için girip çıktıkça saati değişiyorduyu anlatmak için dedim onu. Sabit değildi son görülmesini anlatmak için. Gece 02:00 de kapattık. Sabah kaçta girmiş bir kontrol edeyim diye açmadım whatsappı öesaj yazacaktım son görülme 23:15 diyor. Uygulamaya girince mecbur görüyorsun yani

bizdede oluyor bazen watsaba girsek bile saati değişmiyor , yazılımda hata olabiliyor. oğlum watsaptan çııyor çevrim içi gözüküyor bazen. son görülmesi farklı olabiliyor

bizdede oluyor bazen watsaba girsek bile saati değişmiyor , yazılımda hata olabiliyor. oğlum watsaptan çııyor çevrim içi gözüküyor bazen. son görülmesi farklı olabiliyor
Bu saatin değişmemesi gibi bir olay değil. Dediğinizi biliyorum ben bazen benim de başıma geliyor. Burada durum tamamen farklı. Son görülme saati geriye çekilmişti

Bir süredir biriyle görüşüyorum ve bugün ilginç bir şey farkettim. Dün gece saat 02:00 ye kadar whatsappta konuştuk biz. Ama sabah masaj atacağımda baktığımda baktığım son görülmesi 23:15 yazıyor. Belki şöyle diyen olabilir uygulamaya girmeden yazdı hayır uygulamaya girdi. Yani üstten okuyarak yazmadı. Olayın içinde bir şey var. Whatsapp plus mı kullanıyor, kullanıyorsa bile bir iş çevirdiği belli değil mi.
Plus, aero veya gold bu gibi apk lerde böyle özellikler var. Son gorulmeni dondurabiliyorsun tek tik özelliği var mesaj attığında tek tik görüyorsun sen İnterneti kapalı vs gibi düşünüyorsun ama karşı taraf mesajını görebiliyor. Yanitladiktan sonra mavi tik olma özelliği var. Çok fazla özellikleri var bu tarz apklerin.

Plus, aero veya gold bu gibi apk lerde böyle özellikler var. Son gorulmeni dondurabiliyorsun tek tik özelliği var mesaj attığında tek tik görüyorsun sen İnterneti kapalı vs gibi düşünüyorsun ama karşı taraf mesajını görebiliyor. Yanitladiktan sonra mavi tik olma özelliği var. Çok fazla özellikleri var bu tarz apklerin.
Biz konuşurken son görülmesi donuk değildi çünkü ara ara çıkıp girdikçe son görülmesi değişiyordu. En son kapattığında da 02:00 dı kesin yani. Sabah mesaj atayım diye açtığım da son görülme 23:15 di. Yani son görülmesini geriye almış

Biz konuşurken son görülmesi donuk değildi çünkü ara ara çıkıp girdikçe son görülmesi değişiyordu. En son kapattığında da 02:00 dı kesin yani. Sabah mesaj atayım diye açtığım da son görülme 23:15 di. Yani son görülmesini geriye almış
Wp webden de girmiş olabilir veya yeni özellik gelmis bilmiyorum 🤭

Bir sürü mesaj atmış, bir açıklama yapmyacak mısın, ne oldu, neye kızdın,?bilmediğim bir şey mi var. Okuyup okuyup cevap vermedim bende

Neden adamla konuşmuyor, mesajlarına cevap vermiyorsunuz ? 34 yaşında, yetişkin bir kadınsınız. Adam da 30+ yaşlarda sanırım. Adamla ilgili, forumda konu açacak kadar; adamı önemseyip, cevap verecek kadar önemsememeniz çok garip.

En azından nedeninizi paylaşabilirdiniz.

Neden adamla konuşmuyor, mesajlarına cevap vermiyorsunuz ? 34 yaşında, yetişkin bir kadınsınız. Adam da 30+ yaşlarda sanırım. Adamla ilgili, forumda konu açacak kadar; adamı önemseyip, cevap vermeyecek kadar önemsememeniz çok garip.

Bence de söyle konu sahibi.

Neden adamla konuşmuyor, mesajlarına cevap vermiyorsunuz ? 34 yaşında, yetişkin bir kadınsınız. Adam da 30+ yaşlarda sanırım. Adamla ilgili, forumda konu açacak kadar; adamı önemseyip, cevap verecek kadar önemsememeniz çok garip.

Kendisinin geri almadığını ve başka uygulama da kullanmadığını söylüyor

Aradım. Saati kendisinin kesinlikle geri almadığını söylüyor, whatsaapp plus da kullanmıyorum dedi. Belki o saatte takılı kalmıştır uygulama dedi.
Bilmiyorum takılı kalmak gibi birşey oluyor mu? Ben hiç yaşamadım, duymadım da ama internetten araştırın biraz forumlarda olabiliyor mu böyle birşey

Bilmiyorum takılı kalmak gibi birşey oluyor mu? Ben hiç yaşamadım, duymadım da ama internetten araştırın biraz forumlarda olabiliyor mu böyle birşey
Takılı kalma diye bir şey var araştırdığıma göre ama saat hiç değişmiyormuş böyle durumda. Bu adamın ileriden resmen geriye gitti, bu takılma da değil. Geri bir saatte takılır hiç değişmezdi. Kapattığında en son görülmesi 02:00 dı. Ben inanmadığımı ve bir daha görüşmek istemediğimi söyledim. Sinirin geçsin tekrar konuşalım hata yapıyorsun dedi. İstemiyorum dedim

Takılı kalma diye bir şey var araştırdığıma göre ama saat hiç değişmiyormuş böyle durumda. Bu adamın ileriden resmen geriye gitti, bu takılma da değil. Geri bir saatte takılır hiç değişmezdi. Kapattığında en son görülmesi 02:00 dı. Ben inanmadığımı ve bir daha görüşmek istemediğimi söyledim. Sinirin geçsin tekrar konuşalım hata yapıyorsun dedi. İstemiyorum dedim
Siz en son gece 2yi gorduyseniz son gorulme saati olarak, kendi kendine 3 saat geri gitmez tabi ki. O uygulamayi kullananlar da yapilabilir yazmislar burda. Yani kendi yapmis gibi duruyor. Zaten sizi ikna etmesin , belli ki yalan soyleyecek ama salak yerine koyamadigini da bilsin. Iyi ki soylediniz

Ev
Siz en son gece 2yi gorduyseniz son gorulme saati olarak, kendi kendine 3 saat geri gitmez tabi ki. O uygulamayi kullananlar da yapilabilir yazmislar burda. Yani kendi yapmis gibi duruyor. Zaten sizi ikna etmesin , belli ki yalan soyleyecek ama salak yerine koyamadigini da bilsin. Iyi ki soylediniz
Evet son görülmesini net olarak gördüm. Bana da 3 saat geriye gitmesi imkansız geldi. Üstelik bunun yapılabildiği program varmış özellikle. Hiçbir şekilde inanmam artık. Engelledim her yerden

Sorma felaket bir uygulama evlilikte ya da sevgililikte kesinlikle kullanılmaması gereken bir uygulama size şunu söyliyim şu özelliği bile vardı tamam okey son görülme saatinizi seçebiliyorsunuz ama internetiniz açık biri size yazdığında çift tik oluyor ya seçtiğiniz kişininkini tek tik bile yapabiliyorsunuz ve karşı taraf sizin internetiniz kapalı sanıyor. Kesinlikle güvenilmez
Böyle biri vardı flört gibi bir şey. Bana derdi uyurken interneti kapatıyorum 😒

Back
X