WhatsApp grupları

aysnrmzn

cennete uçuran iki kanat: SABIR ve ŞÜKÜR
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
820
615
123
Of ya şu whatsapp grupları.. yanlışlıkla çocuğumun kucağımda olduğu ev hali verdiğim poz iş yerinde kullandığımız resmi grubumuza gitti kapaliyim normalde ve saç baş açık siritik bı foto. Ve ben o panikle herkesten sil butonuna basacakken benden sil e bastım ve hepten gitti foto. Sinir oldum sinir bir sürü erkek var millete ne benim çocuğumla fotomdan dimi ama. Velhasıl gece gece kendime sinir oldum. Var m sizin de böyle hatalarıniz hadi beni rahatlatın biraz

Of ya şu whatsapp grupları.. yanlışlıkla çocuğumun kucağımda olduğu ev hali verdiğim poz iş yerinde kullandığımız resmi grubumuza gitti kapaliyim normalde ve saç baş açık siritik bı foto. Ve ben o panikle herkesten sil butonuna basacakken benden sil e bastım ve hepten gitti foto. Sinir oldum sinir bir sürü erkek var millete ne benim çocuğumla fotomdan dimi ama. Velhasıl gece gece kendime sinir oldum. Var m sizin de böyle hatalarıniz hadi beni rahatlatın biraz
Gecmis olsun ama bu bir hata degil bence dikkatsizlik ve panik hali

Benim böyle bi anım yok vallahi nasıl yollanır yanlışlıkla bi gruba onuda hiç anlamam bi tuşa basıyorsun gitmiyo ki bin tane olayı var. Gerçi böyle dedim ya yarın yollarım bi yere yanlışlıkla kesin
:deli:
Olan olmuş üzülmeyin ya unutulur gider

Benim böyle bi anım yok vallahi nasıl yollanır yanlışlıkla bi gruba onuda hiç anlamam bi tuşa basıyorsun gitmiyo ki bin tane olayı var. Gerçi böyle dedim ya yarın yollarım bi yere yanlışlıkla kesin
Ablamlarla olan gruba atiyordum fotoyu tel elimden düştü inan ben de anlamadım nasıl oraya da kopyalandı elime aldigimda oraya da gonderilmis

Geçmiş olsun diyelim. Olan olmuş , silmelerini rica edin . Yanlışlıkla atıldığını belirtin...
Ben atmadım ama okul grubumuzda bazen oluyor benzer durumlar :):) çok absürt değilse sorun yok bence. Tek kötü yanı tesettürlüymüşünüz , o olmuş.
Kasıtlı yapılan bişey değil , sonuçta kafanızı yormayın canınızı sıkmayın. ;)

mesajınızı çok beğendim, önce Beğen tuşuna bastım, sonra dedim hah şimdi ben böyle düşünüyorum ya kesin yarın yanlış yollarım
o yüzden beğenmekten vazgeç'e tıkladım
:KK48::KK48::KK48:

Bir insanın telefonu çocuğun elinde olmamalı bence hata olan bu.
Arkadaşlarımında çocukları aynı şeyi yapıyor,bir bakıyorum telefon zır zır çalıyor olmadık zamanda açıyorum alo alo çocuk evelenip geveleniyor,bir bakıyorum whatsapa mesaj gelmiş konuşma tuşuna basmış çocuk ne dedikodu varsa gelmiş bana yok resimler.
Hatalı olan sizsiniz telefon çocuk oyuncağı değildir,tablet alın onunla oynasın çocuğunuz.
Çok pardon konuyu okurken anlamamışım çok özür.

Bir insanın telefonu çocuğun elinde olmamalı bence hata olan bu.
Arkadaşlarımında çocukları aynı şeyi yapıyor,bir bakıyorum telefon zır zır çalıyor olmadık zamanda açıyorum alo alo çocuk evelenip geveleniyor,bir bakıyorum whatsapa mesaj gelmiş konuşma tuşuna basmış çocuk ne dedikodu varsa gelmiş bana yok resimler.
Hatalı olan sizsiniz telefon çocuk oyuncağı değildir,tablet alın onunla oynasın çocuğunuz.
Telefon çocuğun elinde değildi ki çocuk benim kucağımda dedim yanlisklia ben gönderdim çocuk dediğim de bebek zaten üç aylık tel ile oynamasına imkan yok

mesajınızı çok beğendim, önce Beğen tuşuna bastım, sonra dedim hah şimdi ben böyle düşünüyorum ya kesin yarın yanlış yollarım
o yüzden beğenmekten vazgeç'e tıkladım
:KK48::KK48::KK48:
Hahha çok tatlısınız:KK48: Benim başıma gelecek ama kesin hissediyorum ben onu sizinkine gelmesin bari bi ben yanayım:KK54:

Sosyal Etkinlik olarak eşimin şirketindeki Türk sanat müziği grubuna katılmıştım ve eşimi bekliyordum o da gelip bana eşlik etsin diye yaş grupları baya baya benden büyük insanlar vardı koroda.Tam dersteyiz şarkılar fasıl gibi ben eşim çabuk gelsin diye hocanın ve tum korunun dahil olduğu gruba beni bu huzur evi gibi yerde tek bıraktın ya alacağın olsun yazmışım eşime yazacakken herkesin telefonu aynı anda mesaj gitti tabi ben nasıl kötü oldum toplayamazsinda koro hayatımi zirvede bıraktım :D

Şöyle ki;
Sen bir grupla veya kişiyle muhabbet ederken bir fotoğraf göndermek istiyorsun, ama o fotoğraf o anda sana mesaj gönderilen diğer grup aktif göründüğü için, o anda o diğer grubu seçerek görmeden onaylayıp gönderiyorsun..

Evet dalgınlık ve dikkatsizlik ama olabiliyor ve gayet normal..
Bazı telefonların özellikleri de buna zemin hazırlıyor. Grup sıralamaları açısından yani..

Sosyal Etkinlik olarak eşimin şirketindeki Türk sanat müziği grubuna katılmıştım ve eşimi bekliyordum o da gelip bana eşlik etsin diye yaş grupları baya baya benden büyük insanlar vardı koroda.Tam dersteyiz şarkılar fasıl gibi ben eşim çabuk gelsin diye hocanın ve tum korunun dahil olduğu gruba beni bu huzur evi gibi yerde tek bıraktın ya alacağın olsun yazmışım eşime yazacakken herkesin telefonu aynı anda mesaj gitti tabi ben nasıl kötü oldum toplayamazsinda koro hayatımi zirvede bıraktım :KK70:
Yaa istemsizce çok güldüm mesajınız çok komikmis amaa

Geçmiş olsun. Olan ile ölene çare yok demişler.
Ben de yapmıştım bir kere, ama bu çeşit değil daha basit bir konu idi..

valla takılmayın bu kadar
bakın kapalıyım diyorsunuz, her şeyin ama her şeyin Allah katında bir sebebi, bir hayrı vardır
böyle düşünürseniz, rahatlarsınız
neticede bilerek yaptığınız bir şey değil

Back
X