• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

WhatsApp grupları

Ben konuştuğum çocuğun konuşmalarını ekran görüntüsü aldım, eski ev arkadaşıma gonderecektim tam 'bak bak bak,ne diyor! Ne diyim sence?' diye.
Yanlışlıkla çocuğa gönderdim kendi SSini!
O zamanlar herkesten sil de yok,nasil toparladım bilmiyorum:bicak:
Bir kere de annemle babam beni işten aldılar, arabaya bindiğim gibi 'arabaya bindim aşkim' yazdım, anneme atmişim:kızgın:
Oluyor yani böyle şeyler, coook kötü, insan coook utaniyor-ama napacan, olmuş bitmiş sey

İnanın bu daha kötü ,gece boyu yeşil ekrana bakıp bakıp kimse birsey yazacak mi diye bekledim, nöbet tuttum..sessizce ayrıl der gibilerdi :KK70:
Ya gerçekten çok tatlısınız sağolun azcik rahatladım gülerken benim de takıldığını nokta o zaten kapalı olmasam ya da kapalı bı foton gitse bu kadar sorun etmicem de neyse olan oldu hakket yapacak bişey de kalmadi

Bir tane daha var , eşimle sevgiliyiz annem dediki Nerede olduğunuzu whatsapdan yaz annem ile babamın profil fotoları aynı bende .... ....mağazanin fabrika satış mağazasına gidiyoruz yazıp babama göndermisim anneme gondercekken ..esimle gittik kabine sıra bekliyoruz tıklattim kapıyı babam çıktı kabinden. Annemide almiş gelmiş ben ile annem süt dokmus kedi ...tabi zavallı eşim koskoca istanbulda hebele hel kekeledi durdu

ahha böyle bir anınız var mı demişsiniz ya, bugün yaşadığım bir anım var hem de.
bir milletvekiline kalp yolladım!!!!

gazeteciyim, bir haberden dolayı whatsapptan mesaj attı bana; ardından da aradı.
aramasına cevap veremedim toplantıdaydım.
mesajına döndüm hemen, "x bey şu anda kısa bir toplantıdayım, çıkınca hemen arayacağım" diye.
"aramanıza gerek yok princess hanım şu şu şu şu şu konuları söylemek istemiştim. selamlar" yazmış. konuları da detaylı belirtmiş.
selamlar yazdım.
el sallayan smiley atacağım yerde sarı kalp atmışım.

beş dakika sonra falan gördüm ekranda sarı sarı parlayan kalbi. aradım. ya kusura bakmayın. ben yanlış atmışım, telefondan anlamıyorum falan dedim. rica ederim anladım hatlar karışmış dedi:) tekrar selamlar falan dedi kahkaha atacaktım o anda, selamlar demeyin bana artık ya.

var yani hepimizde saçma saçma hikayeler:)))

iki güne kimse hatırlamaz rahat olun:)

amaaaaan boşver. gruplar hep birbirine giriyor. benim işyeri grubuma kac kere millet sevgilisine kocasına yazacağı mesaji gruba attı :)))

amaaaaan boşver. gruplar hep birbirine giriyor. benim işyeri grubuma kac kere millet sevgilisine kocasına yazacağı mesaji gruba attı :)))

bizim de valilik grubu vardı, ille ilgili konuların konuşulduğu. oraya bir adam meme gifi atmıştı. sallanan memeler.
ay ne kadar özür dilesen de geçmeyecek cinsi bu :)) bu gece dalga geçmeyelim de başımıza gelmese bari ahhaha

ahha böyle bir anınız var mı demişsiniz ya, bugün yaşadığım bir anım var hem de.
bir milletvekiline kalp yolladım!!!!

gazeteciyim, bir haberden dolayı whatsapptan mesaj attı bana; ardından da aradı.
aramasına cevap veremedim toplantıdaydım.
mesajına döndüm hemen, "x bey şu anda kısa bir toplantıdayım, çıkınca hemen arayacağım" diye.
"aramanıza gerek yok princess hanım şu şu şu şu şu konuları söylemek istemiştim. selamlar" yazmış. konuları da detaylı belirtmiş.
selamlar yazdım.
el sallayan smiley atacağım yerde sarı kalp atmışım.

beş dakika sonra falan gördüm ekranda sarı sarı parlayan kalbi. aradım. ya kusura bakmayın. ben yanlış atmışım, telefondan anlamıyorum falan dedim. rica ederim anladım hatlar karışmış dedi:) tekrar selamlar falan dedi kahkaha atacaktım o anda, selamlar demeyin bana artık ya.

var yani hepimizde saçma saçma hikayeler:)))

iki güne kimse hatırlamaz rahat olun:)
Neyse ki toparlamissiniz bari :halay:

Eklentiler

• DZFNczqWAAA9Rx7.webp
    DZFNczqWAAA9Rx7.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 49
Ay hiç üzülmeyin; ben de o kadar çok grup var ki bazen ister istemez hatlar karışıyor, hep kıl payı kurtarıyorum. Fakat birkaç şubelik kalabalık bir okul grubu var, evlere şenlik alışveriş listesinden tutun, dedikodulu ekran göruntulerine kadar neler geliyor neler... Herkes anlamıştır yanlışlıkla olduğunu takılmayın bile...

Biz yeni evliyken, eşim; bana atacağı mesajı ablasına atıyor yanlışlıkla. Yazdıkları bile hala aklımda, “çıtır sevgilim, seksi karıcığım” diye mesaj atmış. Ablası aramış daha sonra “kardeş, Allah muhabbetinizi arttırsın” demiş.:KK48:
Bir defasında da ben eşime atacağım mesajı yanlışlıkla abime göndermiştim, “aşkım” ile başlayan bir mesaj.
İnsan utanıyor tabi ama napalım, sağlık olsun:KK50:

Ay olan olmuş yapacak birşey Yok herkes anlamıştır yanlış olduğunu zaten. Eşimle şu aralar ayrıyız ben ailemdeyim. Bazen duştan çıkınca bornozlu başımda havlulu resim çekip yolluyorum ödüm patlıyor aile gruplarına gidecek diye. Bir kere biz nişanlı ilken eşim bana yazacağı msjı aile grubuna yollamıştı ayyy:halay:

Erkek arkadaşımla saçma bir sebepten inatlaşıp tartışmıştık. Evimin önüne gelmiş, arabadan inmiş konuşmak için beni bekliyordu bende inmek yerine pencereden onu izliyordum bu sırada mesajlaşıyoruz ama. Neyse kızlara hava atıcam ya bende çocuğun fotoğrafını çekip kız arkadaşıma atıcaktım ama erkek arkadaşıma atmışım görüyorsun dimi nasıl pişman oldu diye yazmıştım birde :KK45:

Of ya şu whatsapp grupları.. yanlışlıkla çocuğumun kucağımda olduğu ev hali verdiğim poz iş yerinde kullandığımız resmi grubumuza gitti kapaliyim normalde ve saç baş açık siritik bı foto. Ve ben o panikle herkesten sil butonuna basacakken benden sil e bastım ve hepten gitti foto. Sinir oldum sinir bir sürü erkek var millete ne benim çocuğumla fotomdan dimi ama. Velhasıl gece gece kendime sinir oldum. Var m sizin de böyle hatalarıniz hadi beni rahatlatın biraz
İşte ben hep bu yüzden açık foto yollamam kimseye. Malum sanal alem. Telim de bile bulundurmam. Sizede bunu tavsye edeblrm anca. Artık olan olmuş üzmeyin kendinizi

İşte ben hep bu yüzden açık foto yollamam kimseye. Malum sanal alem. Telim de bile bulundurmam. Sizede bunu tavsye edeblrm anca. Artık olan olmuş üzmeyin kendinizi
Bende öyle bir karar aldım zaten cekinmicem bundan sonra açık foto

Back
X