• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

WhatsApp grubu kurup buna üye toplamanın cezası var mı?

Çete kurup millete saldırmak ne ya, ajamsmdmxmc. Diyorlardı böyle şeyler de yok artık hohahaha diye gülüp geçiyordum.
Var maalesef hatta 2018 ağustos annelerinde de olmultu bir üye herkesi toplamış beni dışlamış kendince sonra oraya üye olan bitişe bunları şikayet etmişti sanırım oda çok komik olaydı Kazen Kazen hatırlıyormusun öylesi birini kocanı bulup seni söyleyeceğim bile demişlerdi 🤣🤣🤣

Valla bende sasirdim kimsenin kimseyi tanimadigi bir sitede bile cete kuruyorlar cok degisik insanlar var 😂
Gariban hayatlarına renk geliyordur. İnsan tanımadığı yüzünü görmediği birinden ne ister? Bi konuda farklı düşünürsün, anlaşamazsın tartışırsın. Ben kimseye kin gütmem burda, burda insanlar fikirden ibaret benim için. Bi konuda fikir ayrılığından tartıştığım birine öbür konuda destek verebilirim. Baya böyle bir yerde mimleyip üstüne mi gidiyorlar insanların, ne kadar ucuz bir hareket.

Var maalesef hatta 2018 ağustos annelerinde de olmultu bir üye herkesi toplamış beni dışlamış kendince sonra oraya üye olan bitişe bunları şikayet etmişti sanırım oda çok komik olaydı Kazen Kazen hatırlıyormusun öylesi birini kocanı bulup seni söyleyeceğim bile demişlerdi 🤣🤣🤣
Oha, ne istediler senden peki?

Gariban hayatlarına renk geliyordur. İnsan tanımadığı yüzünü görmediği birinden ne ister? Bi konuda farklı düşünürsün, anlaşamazsın tartışırsın. Ben kimseye kin gütmem burda, burda insanlar fikirden ibaret benim için. Bi konuda fikir ayrılığından tartıştığım birine öbür konuda destek verebilirim. Baya böyle bir yerde mimleyip üstüne mi gidiyorlar insanların, ne kadar ucuz bir hareket.
Aynen daha fazlasi degil kadin kadina yardim fikir olarak yardim etsin yeterli bence abartmaya gerek yok her yerde kendini ustun goren birileri cikiyor

Valla bu site iyi ki var. Oğlum otizmli tedavi için profesörlere götürdüm asıl işe yarayan tedaviyi otizm grubundan arkadaşlardan öğrendim. Doktor bilgilerini paylaşmak için birkaç arkadaşla telefonla görüştük bir tanesi ile yüzyüze görüşüyoruz.
Whatsapp grubu kurmak aklıma bile gelmedi buradaki bilgiler hem herkese ulaşıyor daha çok işe yarıyor. Hala 4 yıl önce yazdığım mesajlar için bazı üyelerden otizmle ilgili özel mesajlar alıyorum elimizden geldiği kadar destek oluyoruz birbirimize....
En büyük KK yani.....

Kazen Kazen arkadaşımın G grateful2425 siteye girme sorunu hala çözülmedi. Aktif fakat resimdeki gibi nickiyle giriş yapamıyor. Banladıysanız nedenini ona bildirmeli ve belli etmeliydiniz. Cevap bile yazamadan girişi engellenmiş. Böyle bir uygulamanız varsa kurallara yazın fikirlerinizi beğenmezsek banlanırsınız ama kimsenin ruhu bile duymaz diye.

Eklentiler

• 91717.webp
    91717.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 49
Kazen Kazen arkadaşımın G grateful2425 siteye girme sorunu hala çözülmedi. Aktif fakat resimdeki gibi nickiyle giriş yapamıyor. Banladıysanız nedenini ona bildirmeli ve belli etmeliydiniz. Cevap bile yazamadan girişi engellenmiş. Böyle bir uygulamanız varsa kurallara yazın fikirlerinizi beğenmezsek banlanırsınız ama kimsenin ruhu bile duymaz diye.
TLF ile ulaştınız mı?

Drderdimderin Drderdimderin Arkadaşınızı tanımam bilmem hesabı da yasaklı değil cache browser probleminin faturasını bodozlama bana kesmeniz talihsiz olmuş. Çıkış yapıp geçmişi temizleyip girdiğinde sorun düzelmiş olur. Birini itham ederken gaz ile çalışmayın. Kendi elinizde olan deliller ile yazın

Drderdimderin Drderdimderin Arkadaşınızı tanımam bilmem hesabı da yasaklı değil cache browser probleminin faturasını bodozlama bana kesmeniz talihsiz olmuş. Çıkış yapıp geçmişi temizleyip girdiğinde sorun düzelmiş olur. Birini itham ederken gaz ile çalışmayın. Kendi elinizde olan deliller ile yazın
İleticem kendisine. dün buraya yazdığından sonra giriş yapamaması tesadüf olsa gerek

Burda dünkü mesajlarda görebilirsiniz etiketledim ayrıca kazen cevap vermedi arayayım dedim.
Sitede defalarca dile getirdim her konuda etiketlendigim için etiket bildirimi gelmiyor. Kazeni arayın cevap verecektir.

Back
X