Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çete kurup millete saldırmak ne ya, ajamsmdmxmc. Diyorlardı böyle şeyler de yok artık hohahaha diye gülüp geçiyordum.Allah’im neler donuyormus haberim yokne cok issiz var grup kurup insan toplamak nedir ya ben sok
Valla bende sasirdim kimsenin kimseyi tanimadigi bir sitede bile cete kuruyorlar cok degisik insanlar varÇete kurup millete saldırmak ne ya, ajamsmdmxmc. Diyorlardı böyle şeyler de yok artık hohahaha diye gülüp geçiyordum.
Var maalesef hatta 2018 ağustos annelerinde de olmultu bir üye herkesi toplamış beni dışlamış kendince sonra oraya üye olan bitişe bunları şikayet etmişti sanırım oda çok komik olaydıÇete kurup millete saldırmak ne ya, ajamsmdmxmc. Diyorlardı böyle şeyler de yok artık hohahaha diye gülüp geçiyordum.
Gariban hayatlarına renk geliyordur. İnsan tanımadığı yüzünü görmediği birinden ne ister? Bi konuda farklı düşünürsün, anlaşamazsın tartışırsın. Ben kimseye kin gütmem burda, burda insanlar fikirden ibaret benim için. Bi konuda fikir ayrılığından tartıştığım birine öbür konuda destek verebilirim. Baya böyle bir yerde mimleyip üstüne mi gidiyorlar insanların, ne kadar ucuz bir hareket.Valla bende sasirdim kimsenin kimseyi tanimadigi bir sitede bile cete kuruyorlar cok degisik insanlar var![]()
Oha, ne istediler senden peki?Var maalesef hatta 2018 ağustos annelerinde de olmultu bir üye herkesi toplamış beni dışlamış kendince sonra oraya üye olan bitişe bunları şikayet etmişti sanırım oda çok komik olaydıKazen hatırlıyormusun öylesi birini kocanı bulup seni söyleyeceğim bile demişlerdi
![]()
Aynen daha fazlasi degil kadin kadina yardim fikir olarak yardim etsin yeterli bence abartmaya gerek yok her yerde kendini ustun goren birileri cikiyorGariban hayatlarına renk geliyordur. İnsan tanımadığı yüzünü görmediği birinden ne ister? Bi konuda farklı düşünürsün, anlaşamazsın tartışırsın. Ben kimseye kin gütmem burda, burda insanlar fikirden ibaret benim için. Bi konuda fikir ayrılığından tartıştığım birine öbür konuda destek verebilirim. Baya böyle bir yerde mimleyip üstüne mi gidiyorlar insanların, ne kadar ucuz bir hareket.
Bir tanesi ele başıydı bende onların istediklerini yapmadım diye dışladılarOha, ne istediler senden peki?
TLF ile ulaştınız mı?Kazen arkadaşımın G grateful2425 siteye girme sorunu hala çözülmedi. Aktif fakat resimdeki gibi nickiyle giriş yapamıyor. Banladıysanız nedenini ona bildirmeli ve belli etmeliydiniz. Cevap bile yazamadan girişi engellenmiş. Böyle bir uygulamanız varsa kurallara yazın fikirlerinizi beğenmezsek banlanırsınız ama kimsenin ruhu bile duymaz diye.
Arkadaşımla görüşüyorum hala giriş yapamıyor nickiyle ama aktif görünüyor burda.TLF ile ulaştınız mı?
Hayır site yönetimi aradınız mı telefonu ver ya siteninArkadaşımla görüşüyorum hala giriş yapamıyor nickiyle ama aktif görünüyor burda.
Arayayım cevap yazmadı dünden beri kazenHayır site yönetimi aradınız mı telefonu ver ya sitenin
Dünden beri nereden yazınızda cevap vermedik.Arayayım cevap yazmadı dünden beri kazen
Burda dünkü mesajlarda görebilirsiniz etiketledim ayrıca kazen cevap vermedi arayayım dedim.Dünden beri nereden yazınızda cevap vermedik.
İleticem kendisine. dün buraya yazdığından sonra giriş yapamaması tesadüf olsa gerekDrderdimderin Arkadaşınızı tanımam bilmem hesabı da yasaklı değil cache browser probleminin faturasını bodozlama bana kesmeniz talihsiz olmuş. Çıkış yapıp geçmişi temizleyip girdiğinde sorun düzelmiş olur. Birini itham ederken gaz ile çalışmayın. Kendi elinizde olan deliller ile yazın
Sitede defalarca dile getirdim her konuda etiketlendigim için etiket bildirimi gelmiyor. Kazeni arayın cevap verecektir.Burda dünkü mesajlarda görebilirsiniz etiketledim ayrıca kazen cevap vermedi arayayım dedim.
BUradan yazdım diyorumDünden beri nereden yazınızda cevap vermedik.
Arayın diyorsunuz şimdi. Bir dahakine artık.Sitede defalarca dile getirdim her konuda etiketlendigim için etiket bildirimi gelmiyor. Kazeni arayın cevap verecektir.