• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

WhatsApp grubu kurup buna üye toplamanın cezası var mı?

Öncelikle şunu ifade edeyim Whastapp grubu kuran ve grubun reklamını yapan sorgusuz sualsiz, hatta hatta uyarısız üyeliği kapatılır. Aynı şekilde bu gruba üye çağıran kişilere de aynı işlem uygulanır. - ama grubu ben kurmadım gibi mazeret asla kabul edilmez. Peki hesabı kapatmadan neden uyarmıyoruz? Grubu kuranların %99 bunun yasak olduğunu zaten biliyor, siteye ye olurken, üyelik sözleşmesini onaylarken hemen ilk maddede bu yer almaktadır. iyi hoş güzelde neden bu kadar katı bu konuda kurallar? bu konuda örnek vereyim ; 2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar konusu sahibi 21 Ocak'ta böyle bir grup kurmuş ve gruba giren üyelerin neredeyse tamamı bir daha ilgili başlığa hatta bırakın başlığı siteye hiç uğramamış, başlık kapanmış gitmiş... 2 aydır hiç mi merak etmediniz başlığı? sitede neler olmuş hiç mi aklınıza gelmedi? bu tür sonuçları sebebi ile bu konuda çok katı bir tavır aldığımızı sizlerle paylaşayım. Özetle ; dileyen dilediği yere gitmekte özgürdür, fakat giderken burayı etkiliyor ise sonuçlarını da göze almış demektir. Biz kimseye grup kurma aman ne olur sitede yaz diye baskı uygulamıyoruz ama burada işleyişe taş koyarsanız o taş döner dolaşır, dolaşır. Sonra 3 gün sonra yazarsınız Kazen abi ben bilmiyordum ama grupta değilim, ben kurmadım gibi yalanlara. biraz sert oldu ama durum budur...
Öncelikle şunu ifade edeyim Whastapp grubu kuran ve grubun reklamını yapan sorgusuz sualsiz, hatta hatta uyarısız üyeliği kapatılır. Aynı şekilde bu gruba üye çağıran kişilere de aynı işlem uygulanır. - ama grubu ben kurmadım gibi mazeret asla kabul edilmez. Peki hesabı kapatmadan neden uyarmıyoruz? Grubu kuranların %99 bunun yasak olduğunu zaten biliyor, siteye ye olurken, üyelik sözleşmesini onaylarken hemen ilk maddede bu yer almaktadır. iyi hoş güzelde neden bu kadar katı bu konuda kurallar? bu konuda örnek vereyim ; 2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar konusu sahibi 21 Ocak'ta böyle bir grup kurmuş ve gruba giren üyelerin neredeyse tamamı bir daha ilgili başlığa hatta bırakın başlığı siteye hiç uğramamış, başlık kapanmış gitmiş... 2 aydır hiç mi merak etmediniz başlığı? sitede neler olmuş hiç mi aklınıza gelmedi? bu tür sonuçları sebebi ile bu konuda çok katı bir tavır aldığımızı sizlerle paylaşayım. Özetle ; dileyen dilediği yere gitmekte özgürdür, fakat giderken burayı etkiliyor ise sonuçlarını da göze almış demektir. Biz kimseye grup kurma aman ne olur sitede yaz diye baskı uygulamıyoruz ama burada işleyişe taş koyarsanız o taş döner dolaşır, dolaşır. Sonra 3 gün sonra yazarsınız Kazen abi ben bilmiyordum ama grupta değilim, ben kurmadım gibi yalanlara. biraz sert oldu ama durum budur...
Öncelikle şunu ifade edeyim Whastapp grubu kuran ve grubun reklamını yapan sorgusuz sualsiz, hatta hatta uyarısız üyeliği kapatılır. Aynı şekilde bu gruba üye çağıran kişilere de aynı işlem uygulanır.

- ama grubu ben kurmadım gibi mazeret asla kabul edilmez.

Peki hesabı kapatmadan neden uyarmıyoruz?

Grubu kuranların %99 bunun yasak olduğunu zaten biliyor, siteye ye olurken, üyelik sözleşmesini onaylarken hemen ilk maddede bu yer almaktadır.

iyi hoş güzelde neden bu kadar katı bu konuda kurallar?

bu konuda örnek vereyim ; 2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar konusu sahibi 21 Ocak'ta böyle bir grup kurmuş ve gruba giren üyelerin neredeyse tamamı bir daha ilgili başlığa hatta bırakın başlığı siteye hiç uğramamış, başlık kapanmış gitmiş... 2 aydır hiç mi merak etmediniz başlığı? sitede neler olmuş hiç mi aklınıza gelmedi?

bu tür sonuçları sebebi ile bu konuda çok katı bir tavır aldığımızı sizlerle paylaşayım.

Özetle ; dileyen dilediği yere gitmekte özgürdür, fakat giderken burayı etkiliyor ise sonuçlarını da göze almış demektir. Biz kimseye grup kurma aman ne olur sitede yaz diye baskı uygulamıyoruz ama burada işleyişe taş koyarsanız o taş döner dolaşır, dolaşır. Sonra 3 gün sonra yazarsınız Kazen abi ben bilmiyordum ama grupta değilim, ben kurmadım gibi yalanlara.

biraz sert oldu ama durum budur...
Kesinlikle katılıyorum ✌🏻🤜🏻🤛🏻 Şeriatın kestiği parmak acımaz 👊🏻

Hayır konuyu gayet iyi anladım !!! gidene neden gitti diyorsunuz bunu yaparken de aba altından sopa göstererek yapıyorsunuz bizler çocuk değiliz ne dediğiniz gayet iyi anlıyoruz konunun özü şu burada 7/24 gebelik konuşamayız farklı konularda konuşuyoruz çünkü biz kadınız farklı konulara girip küçük çatışmalar yaşayınca çocuk gibi banlıyorsunuz yok şu saate kadar giremezsin yok bilmem ne tabi ki hakaret vari ve sınırları aşan boyutta şeyler yazılırsa engel konulmalı geriye dönük yazıları okursanız eğer bazı yazışmalarda insanlar faydalı olabilecek şeyler de ban yeriz diye marka bile veremiyor haklı bir tepki olarak ta bu siteye girmiyor "tüh tüh gittiler diye de üzülmedim. " demişsiniz belli ki insanların kendi aralarında bağımsız olarak ban olmaksızın :) bir gurup kurmaları sizi oldukça rahatsız etmiş olmalı ki bu yazıyı tüm üyelere yolladınız eğer bu konu üzmemiş olsa yazı paylaşmaz sessizce bannnnnn lardınız mesala şuan size cevaben bunları yazdım diye beni de banlayacaksınız sonra insanlar haksızım demez diye yazı yazacaksınız çok üzgünüm ama ben haklıyım
Kız sen ciddi ciddi insanların seni öylesine gelip çatışman için mi banladığını düşünüyorsun sen siteyi yanlış anlamışsın demek ki o küçük çatışma yaptıkların seni şikayet ediyor sen her konuda böyleysen banlanman normal bu site nasıl ayakta kalıyor haberin var mı ? Neden grup kurup site trafiğini düşürüyorsunuz ? Sizin yazdığınız gebelik tüb bebek vs tbm si yüksek konular durduk yere baltalıyorsun işte trafik yok reklam yok hayrına mı uğraşacaklar sizle adam da diyor ki ya git whatsapp üzerinden konuş gelme siteme ya da gel burada konuş diyor siz hala ne yaptığınızın farkında bile değilsiniz dolaylı yoldan whatsapp grubunda olduğunuzu da itiraf etmiş bulundunuz ama yok şimdi haksız yere banlandım dersiniz

Koskoca kadınları küçük çocuğu azarlar gibi azarlamak ayıp olmuş sanırsın toplanıp esrar satıyorlar. Wp gruplarıyla alakam yok herkese önemli bir bildirim gelmiş bakayım dedim üzerime alınıyordum neredeyse. İnsanlar sokakta silivriden korkardı forumda da banlanmaktan korkar olmuş

la havle vela kuvvet biri özel mesaj yazmış önce grup nasıl yazılır onu öğren diye : )))

grup değil gurup olarak yazılırmış...

yakalanana kadar her şey serbest bunu da unutmayın...
Bence önce size özelden sitem eden öğrensin neyin nasıl yazıldığını😁😁

Öncelikle şunu ifade edeyim Whastapp grubu kuran ve grubun reklamını yapan sorgusuz sualsiz, hatta hatta uyarısız üyeliği kapatılır. Aynı şekilde bu gruba üye çağıran kişilere de aynı işlem uygulanır.

Grubu kuranların %99 bunun yasak olduğunu zaten biliyor, siteye ye olurken, üyelik sözleşmesini onaylarken hemen ilk maddede bu yer almaktadır.

bu konuda örnek vereyim ; 2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar konusu sahibi 21 Ocak'ta böyle bir grup kurmuş ve gruba giren üyelerin neredeyse tamamı bir daha ilgili başlığa hatta bırakın başlığı siteye hiç uğramamış, başlık kapanmış gitmiş... 2 aydır hiç mi merak etmediniz başlığı? sitede neler olmuş hiç mi aklınıza gelmedi?

bu tür sonuçları sebebi ile bu konuda çok katı bir tavır aldığımızı sizlerle paylaşayım.

Özetle ; dileyen dilediği yere gitmekte özgürdür, fakat giderken burayı etkiliyor ise sonuçlarını da göze almış demektir. Biz kimseye grup kurma aman ne olur sitede yaz diye baskı uygulamıyoruz ama burada işleyişe taş koyarsanız o taş döner dolaşır, dolaşır. Sonra 3 gün sonra yazarsınız Kazen abi ben bilmiyordum ama grupta değilim, ben kurmadım gibi yalanlara.

Ewt haklısınız bende takip ediyordun o grubu üzüldüm açıkçası.faydalı bilgiler ediniyordum tecrübeler paylaşılıyordu.kaç kez baktım gruba paylaşım yok 😞

Kazen Kazen arkadaşımın @grateful2425 siteye girme sorunu hala çözülmedi. Aktif fakat resimdeki gibi nickiyle giriş yapamıyor. Banladıysanız nedenini ona bildirmeli ve belli etmeliydiniz. Cevap bile yazamadan girişi engellenmiş. Böyle bir uygulamanız varsa kurallara yazın fikirlerinizi beğenmezsek banlanırsınız ama kimsenin ruhu bile duymaz diye.
Once bir sakin ol gosterdigin ekranda net e baglanamamis bile
Grup yazılır, gurup olarak okunur Türkçe okunduğu gibi yazılan bir dil değil zaten.
Hayir türkçe okundugu gibi yazilan bir dildir bazi yabanci kelimeler sonradan gelen yani yazildigi gibi okunmaz 😊

Once bir sakin ol gosterdigin ekranda net e baglanamamis bile

Hayir türkçe okundugu gibi yazilan bir dildir bazi yabanci kelimeler sonradan gelen yani yazildigi gibi okunmaz 😊
Mesela Tarık'ın diye yazarız, Tarığın diye okuruz, Türkçe'de ki bazı kelimeler diyelim o zaman. ☺️ Aşağı bakar iken düşmüş diye cümle yazsam, okunuşu Aşağı bakarken düşmüş deriz ve bu yanlış olmaz.

Mesela Tarık'ın diye yazarız, Tarığın diye okuruz, Türkçe'de ki bazı kelimeler diyelim o zaman. ☺️ Aşağı bakar iken düşmüş diye cümle yazsam, okunuşu Aşağı bakarken düşmüş deriz ve bu yanlış olmaz.
Eski bilgilerimi fazla hatirlamiyorum ama yumusama oluyor oralarda 😇😍😊
Bakarken de de sesli dusmesi

Konuyu süslemiş, markaları insanlar telaffuz edemiyor ceza yiyecek diye...

Hamile insanlara peynir ekmek yiyin der gibi klomen alın eczaneden kullanın diyen ceza alır, marka verdi diye değil klomen önerdi diye. Daha neden ceza aldığını bilmiyorsun diyecektim ki

son dakika bilgisi geldi ; Abla sen desene ben grup kurdum diye :) şimdi defol git grubunda kime ne öneriyorsan öner...

Klomen reçetesiz alınır mı?​

Herhangi bir infertilite tedavisine başlamadan önce mutlaka bir uzman değerlendirmesi yapılmalıdır. Klomen kullanımının en uygun tedavi seçeneği olduğundan emin olunmalıdır. Değerlendirme genellikle tüm bir tıbbi öykünün, semen analizinin, kan testlerinin ve fiziksel muayenenin yapılmasından oluşur. Klomen, yalnızca tüm koşullar uygun olduğunda reçete edilir.
Ben bu kadının mesajlarını okumaya tahammül edemedim😳😳 herkese kafasına göre bişeyler önermiş. Ya akıl mantık var ya. İnşallah kimseye bişey olmamıştır. Bu kadın inşallah bi daha hiç bir hesapla dönemez bu siteye

Back
X