durum en fazla "kişilerim" yapılıyor zaten ki o şekilde şu an.Durumunuzu herkese açın belki ondandır canım
Uygulamayı tamamen kaldırıp tekrar yükleyin.durum en fazla "kişilerim" yapılıyor zaten ki o şekilde şu an.
yaa benim whatsapp'ımda sıkıntı var o zaman? ama birçok kişiye bu oluyormuş,şimdi silince her şey gidecek. acaba bir ayarla mı ilgili boşuna silmeyeyimUygulamayı tamamen kaldırıp tekrar yükleyin.
Benimde aynısıydı son görülmeyi acınWhatsapp'ta durumuma bakan bazı kişileri görebiliyorken bazılarını göremiyorum.Bu neden oluyor? O kişilerin baktığına eminim,arkadaşım yanımda baktı mesela,sonra annemden baktım ben ama onlar çıkmadı. Diğer bakanlar çıktı. Bu bir ayarla mı ilgili?
Not: Durum derken hakkımda olan kısım değil de şu hikayeleri koyduğumuz kısımdan bahsediyorum.
yani cidden ben yanlışlıkla baksam birine-hiç olmayacak birine mesela!- elim çarpsa 1 sn baksam şak diye bildirim yolluyor kabak gibi çıkıyorum, bana gelince yaptığına bak. valla ayıp ya benim de son olucakBenim başıma da geldi bir kere, durumu paylaştıktan sonra arkadaşım durumuma istinaden mesaj yazdı ama bildirim kısmında ismi yoktu, bakmış olduğu görülmüyordu. Zaten ilk ve son durum paylaşımım oldu, güvenimi kaybetti whatsapp
açık, onun yüzünden her şeyi açtımBenimde aynısıydı son görülmeyi acın
ikisini de açtım dediğim gibi çıkanlar var zatenSon görülme ve ya mavi tik açık olmadığı zaman gözükmüyor.
Onların ki?ikisini de açtım dediğim gibi çıkanlar var zaten
Herşeyi denemişsiniz ama en iyisi silip tekrar yüklemek.açık, onun yüzünden her şeyi açtımzaten kimse çıkmıyor değil çıkanlar var ama her bakan çıkmıyor.
açık, onun yüzünden her şeyi açtımzaten kimse çıkmıyor değil çıkanlar var ama her bakan çıkmıyor.
ooo stalk konusunda bayağı iyisiniz :) gizli gizli bakacağım zaman böyle yaparım. ama ben ondan ziyade bana bakanlar eksik çıkıyor bunu anlamadım. mesela x kişisi bana baktı ve kesin. neden bende çıkmadı? son görülmesi açık. ayarlarıyla da oynamadı.Evet ayarla ilgili.Eger ayarlar-gizlilik kismina gorup son gorulme ayarinizi hickimse secer,okundu bilgisi kismini da kapatirsaniz bu islemden sonra birinin durumuna baktiginizda baktiginiz gorunmuyor ama siz de o ayar etkinken sizin durumunuza bakanlari goremiyorsunuz.o yuzden birinin durumuna baktiginizi gormemesin istiyorsaniz ayarlarinizi bu sekilde degistirip durumuna baktiktan sonraki ayarlari tekrar duzeltin.
onlarınki derken?Onların ki?
onların ki açık mı diyorum?onlarınki derken?
son görülmesi açıktı mavi tiki kapalıydı. sonra onun da mavi tikini açıp baktım yine çıkmadı. acaba durumu güncelleyip tekrar mı bakmak lazım,sonradan açınca olmuyor muonların ki açık mı diyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?