Whatsapp durumuma bakanları göremiyorum

fitblack

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
6.480
9.877
148
Whatsapp'ta durumuma bakan bazı kişileri görebiliyorken bazılarını göremiyorum.Bu neden oluyor? O kişilerin baktığına eminim,arkadaşım yanımda baktı mesela,sonra annemden baktım ben ama onlar çıkmadı. Diğer bakanlar çıktı. Bu bir ayarla mı ilgili?
Not: Durum derken hakkımda olan kısım değil de şu hikayeleri koyduğumuz kısımdan bahsediyorum.

Durumunuzu herkese açın belki ondandır canım

Uygulamayı tamamen kaldırıp tekrar yükleyin.
yaa benim whatsapp'ımda sıkıntı var o zaman? ama birçok kişiye bu oluyormuş,şimdi silince her şey gidecek. acaba bir ayarla mı ilgili boşuna silmeyeyim

Benim başıma da geldi bir kere, durumu paylaştıktan sonra arkadaşım durumuma istinaden mesaj yazdı ama bildirim kısmında ismi yoktu, bakmış olduğu görülmüyordu. Zaten ilk ve son durum paylaşımım oldu, güvenimi kaybetti whatsapp

Benimde aynısıydı son görülmeyi acın

yani cidden ben yanlışlıkla baksam birine-hiç olmayacak birine mesela!- elim çarpsa 1 sn baksam şak diye bildirim yolluyor kabak gibi çıkıyorum, bana gelince yaptığına bak. valla ayıp ya benim de son olucak

Evet ayarla ilgili.Eger ayarlar-gizlilik kismina gorup son gorulme ayarinizi hickimse secer,okundu bilgisi kismini da kapatirsaniz bu islemden sonra birinin durumuna baktiginizda baktiginiz gorunmuyor ama siz de o ayar etkinken sizin durumunuza bakanlari goremiyorsunuz.o yuzden birinin durumuna baktiginizi gormemesin istiyorsaniz ayarlarinizi bu sekilde degistirip durumuna baktiktan sonraki ayarlari tekrar duzeltin.

ooo stalk konusunda bayağı iyisiniz :) gizli gizli bakacağım zaman böyle yaparım. ama ben ondan ziyade bana bakanlar eksik çıkıyor bunu anlamadım. mesela x kişisi bana baktı ve kesin. neden bende çıkmadı? son görülmesi açık. ayarlarıyla da oynamadı.

fitblack evet stalk konusuma merakliyim ondan biliyorum bunu.sadece okundu bilgisi kapaliyken de oluyor olabilir anlattigim buna bakin.okundu bilgileri acikken hala gorunmuyorlarsa bu ayari otomatik yalan whats app cakmasi programlar var.o programi yukleyenler durumlara bakinca gorunmeme,cevrimci oldugunu gizleme vs. Ozellikleri kullanabiliyorlar.sebep bu da degilse cevabi bilmyrm demektir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…