Whatsapp anne okul grubu

Anaokulu cocuguna ödev mi olur ne sacma .....
Ne kadan duyarlısinız yazsaydınız ...
Ödev mödev yapmam gider şikayet ederim .Birde süre vermis pffff.
Kızım için eğlenceli ödevler var kesme, boyama gibi.
Saçma olan yanı o haftaki konuyla ilgili afiş, poster vs istemeleri.

Bence de.

O lisede öyle anlaşılır 30 yaşında değil :)
Bos bulunup, niyetini asan bir ifade olarak soylemediysen Hiç safa yatma bence. 2 anlamlı bir şey söylemişsin. Ve karşı tarafin niyetine bırakmışsın. Kavgaya çağrı olarak anlarsa işte böyle savunurum diyorsun ama kimse yemez onu.

İlgisi yok çünkü ben tartışmayı severim kavgayı değil.
Diyelim ki kadın çirkef çıktı bana saldırdı, benim yapacağım ilk iş polis çağırmak olur.

Ne kadar terbiyesiz insanlar var yahu!
Olabilir görmemiştir, çocuk karalamıştır, kağıt kıvrılmıştır, gözünden kaçmıştır vs.
Ya bu ihtimalleri düşünemeyecek kadar aptal, ya da polemikten zevk alan sevgisiz, mutsuz bi insan.

Keşke sadece ödevi soran anne ile muhattap olup, teşekkür ettiği takdir de "ne demek rica ederim. Gözünüzden kaçmıştır, olur öyle insanlık hali" gibi bi cevap verip diğerini utandırsaydınız. Boşuna uzamış konu.

Merak ettim kendisine laf sokulan veli bi cevap vermedi mi ?

Maalesef ki mesajinizdan öyle anlaşılıyor.
Ayrıca bu kadar fevri olmanıza gerek yok.

Öğretmen o veliyi mutlaka özelden uyarır. .

Hayır.
Bana teşekkür etti sadece

Maalesef ki mesajinizdan öyle anlaşılıyor.
Ayrıca bu kadar fevri olmanıza gerek yok.

Öğretmen o veliyi mutlaka özelden uyarır. .
Başta sakindim ama yazışma uzadıkça saygısızlığını sürdürünce yüz yüze tanımak istedim ekran arkasındaki ukalayı.

Ergence kapışmak istesem okula çağırmam, ev adresini isterdim o kadar çılgın olsam.

Hakikaten anaokulu öğrencisine neyin ödevi

"Ne ödevi ?" Diye sormaniza gerek yoktu. Önce deftere baksaydiniz ödevi orada gorecekmissiniz. Kadın da sizi öyle ilgisiz zannetmiş boşverin bence o kadını engelleyn

"Ne ödevi ?" Diye sormaniza gerek yoktu. Önce deftere baksaydiniz ödevi orada gorecekmissiniz. Kadın da sizi öyle ilgisiz zannetmiş boşverin bence o kadını engelleyn
O kadar sayfa ödev içinde hala mı ödev, ne ödevi diye sormam gayet normal.
Zaten her normal insan gibi tekrar gözden geçirip, soran diğer veliye cevap verdim. Laf sokmayı tercih edene de haddini bildirdim.

Çok iyi yapmışsınız. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış durumu olmuş. Öyle nezaketsiz cevaba böyle karşılık verilir.

Sen bide bunların ilkokul versiyonunu gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…