- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
Selam kızlar,
Kızım anaokuluna gidiyor. Her hafta sonu boyama, kesme vb ev ödevleri oluyor.
Öğretmen gruba "son ödev için ay sonuna kadar vaktiniz var" yazmış.
Bir veli de "hangi ödev için?" diye sormuş. Ben de merak ettim hangi ödev diye.
Diğer veli "çocuklarınızı takip etmiyor musunuz, okuma yazmanız yok mu?" vb şeyler yazmış.
O sırada ödevin sayfalardan birinde en altta yazdığını farkettim, soran veliye yazdım "şu sayfada şu ödev" diye.
Bize laf soktuğunu düşündüğüm veliye de "iyi ki varsınız, sayenizde ödev yapabiliyoruz" yazdım.
"Mühim değil size hatırlatırım bundan sonra" yazmış.
"Madem öyle yarın okulda buluşalım" yazdım.
Konuşma bitti.
Yarım saat sonra o veli aradı "neden randevu verdiniz? Kavga mı edeceksiniz? Diğer velilerle öyle anladık" dedi.
"Biz ergen miyiz? Düello mu yapacağız? Sadece emri vaki konuşan arkadaşla yüzyüze görüşüp, varsa yanlış anlamayı giderelim istedim" dedim.
Kadın özür diledi vs.
Bu kadın ve diğer veliler beni ergen mi sandılar nedir yani?
Dipnot olarak; velilerin çoğunu tanımıyorum çünkü çıkış saatine en son ben gidiyorum, çoğu veli çocuğunu alıp gitmiş oluyor.
Kızım anaokuluna gidiyor. Her hafta sonu boyama, kesme vb ev ödevleri oluyor.
Öğretmen gruba "son ödev için ay sonuna kadar vaktiniz var" yazmış.
Bir veli de "hangi ödev için?" diye sormuş. Ben de merak ettim hangi ödev diye.
Diğer veli "çocuklarınızı takip etmiyor musunuz, okuma yazmanız yok mu?" vb şeyler yazmış.
O sırada ödevin sayfalardan birinde en altta yazdığını farkettim, soran veliye yazdım "şu sayfada şu ödev" diye.
Bize laf soktuğunu düşündüğüm veliye de "iyi ki varsınız, sayenizde ödev yapabiliyoruz" yazdım.
"Mühim değil size hatırlatırım bundan sonra" yazmış.
"Madem öyle yarın okulda buluşalım" yazdım.
Konuşma bitti.
Yarım saat sonra o veli aradı "neden randevu verdiniz? Kavga mı edeceksiniz? Diğer velilerle öyle anladık" dedi.
"Biz ergen miyiz? Düello mu yapacağız? Sadece emri vaki konuşan arkadaşla yüzyüze görüşüp, varsa yanlış anlamayı giderelim istedim" dedim.
Kadın özür diledi vs.
Bu kadın ve diğer veliler beni ergen mi sandılar nedir yani?
Dipnot olarak; velilerin çoğunu tanımıyorum çünkü çıkış saatine en son ben gidiyorum, çoğu veli çocuğunu alıp gitmiş oluyor.