whatsap yazışmaları

Yazismalara nasil ulasmis ya . 5 yil onceki yazismalara ulasmasi mi ? Bu korkunc bir sey ben urktum dogrusu . Affetmeside şuphe uyandirici kendi sanki sizin yaptiklarinizdan daha kotulerini yapmis gibi geldi . Bi gun olurda siz onu yakalarsaniz ee senin yaptiklarini unutmadim gibi bir sey olacak sanki . Bence bu iş cok soğuk

5 yıl önceki konuşma geçmişi mi?????:KK57::KK57: Bana mümkün gelmedi.

bu sırada kendi yediği naneleri bir sohbet odasını doldurmuştur.
oda doğuştan düşmedi o sitelere herhalde.
ne kadar masum düşüncelisiniz cidden.

Merhabalar. 3 yıllık bir ilişkim var .İkimizde 40 yaşındayız. Sosyal medyadan tanıştık. Kendisinden önce başkalarıyla da tanışıp görüşmüştüm. Ama kendisini ilk tanıdığımda bunları anlatamadım ve daha önce 2-3 ilişkim oldu ama sosyal medya daha doğrusu tanışma sitesine ilk kez kayıt olduğumu söyledim. Aslında utandım ve söyleyemedim. Tanımadığım içinde korktum. Nasıl karşılar bilemedim. Kendisi de ordaydı sonuçta ama çekindim ve yalan söyledim. Geçen gün bazı şüpheler uyanmış telefonuma mesaj gelince tedirgin olduğumu hissetmiş ve son 5 yıllık bütün whatsap kayıtlarına ulaşmış sildiklerimde dahil. Yani böylelikle bütün geçmişim eline geçti. Onunla tanıştıktan sonra herhangi bir sorun olmadığı için yazışmalarda vs.beni affediyor ama eski haline dönmemiz zaman alacak diyor.Kırgın olduğunu söylüyor.Yalan söylediğim için ama asla bir daha bu konuyu yüzüne vurup seni utandırmamak için bu konuyu kapatacağım dedi. Yani o bunlara bir sünger çekti bana kırgın olsada... Ben ise çok utanıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum yüzüne bakmaya bile korkuyorum... hafta sonu görüşeceğiz muhtemelen ama çok utanıyorummm. Onun yaptığı doğru değil ona kızamıyorum utancım çok olduğu için. Bundan sonra neler olacak bilmiyorum Ama beni sevdiğini ve bu konuların asla konuşulmayacağını söylüyor ama sonuçta ne olursa olsun bana bakış açısı değişebilir bilemiyorum çok kafam karışık
utanacağınıza bu pisliği def edin hayatınızdan ne demek yazışmalara ulaşmak sizin izniniz olmadan ya birde 40 yaşında aklı başında kadınsınız.

40 yaşında kadınsınız ama akıl yaşta değil baştaymış gerçekten. Sanki pavyonda çalışıyordunuz. Ondan önceki özel hayatınızı onun bilmemesi gerektiğini düşünmüşsünüz, yalan söylemişsiniz. Onun yaptığı daha büyük ayıp. Oldu olacak bu manyağın ayaklarına kapanın, af dileyin.

Ulaşsa bile o mesajlarda ne olabilir kaç yaşında kadinsiniz tabi ki önceden ilişkileriniz olacaktı. Burada utanılacak bir durum yok sizin açınızdan. Ama adam terbiyesiz ne hakla geçmişi öyle araştırıyor? Savcılıga bile şikayet edebilirsiniz

Eger whatsapp yedeklemeniz aciksa, whatsapi kurup yuklerken sohbetleriniz v. S. yedeklesin bla bla dediginde de evet diyorsaniz gecmis sohbetleriniz yedekleniyor. 2017den beri 3 telefon degistirdim, son telefonuma whatsapi kurdum, 2017ye kadarki bütün sohbetlerim yeniden yüklendi.

40 yaşında bir kadının geçmişi olması çok doğal değil mi? Geçmişsiz bir insan arıyorsa evlat doğurtsun. Ne çok şeyi tolere ediyorsunuz ya gerçekten anlayamıyorum. Adam sizden izinsiz sizin kayıtlarınızı çıkarıyor. Bu yasal olarak bile suç. Ama siz utanıyorsunuz. Bir gidin Allah aşkına. Kendinizi neden bu kadar değersizleştirip adamlara tapıyorsunuz? Bu ne demek biliyor musunuz? Alın bütün ipler senin elinde bana ne yapıyorsan yap demek. Sonra ağlamayın kimseye bana değer vermiyor diye.

X