whatsap yazışmaları

Adam manipüle etmek ve suçlu psikolojisine girdirmek için yer aramış ve bulmuş. Artık her işine gelmeyen olayda bu durumu öne sürüp ekmeğini yer. Ne diyeyim çok arayıp buluyosunuz galiba şöyle adamları. Aman baş tacı edin aman ondan önceki geçmişinizin her detayından dolayı mahcubiyet duyun… Sanki kendisini çok ilgilendiriyormuş gibi

Merhabalar. 3 yıllık bir ilişkim var .İkimizde 40 yaşındayız. Sosyal medyadan tanıştık. Kendisinden önce başkalarıyla da tanışıp görüşmüştüm. Ama kendisini ilk tanıdığımda bunları anlatamadım ve daha önce 2-3 ilişkim oldu ama sosyal medya daha doğrusu tanışma sitesine ilk kez kayıt olduğumu söyledim. Aslında utandım ve söyleyemedim. Tanımadığım içinde korktum. Nasıl karşılar bilemedim. Kendisi de ordaydı sonuçta ama çekindim ve yalan söyledim. Geçen gün bazı şüpheler uyanmış telefonuma mesaj gelince tedirgin olduğumu hissetmiş ve son 5 yıllık bütün whatsap kayıtlarına ulaşmış sildiklerimde dahil. Yani böylelikle bütün geçmişim eline geçti. Onunla tanıştıktan sonra herhangi bir sorun olmadığı için yazışmalarda vs.beni affediyor ama eski haline dönmemiz zaman alacak diyor.Kırgın olduğunu söylüyor.Yalan söylediğim için ama asla bir daha bu konuyu yüzüne vurup seni utandırmamak için bu konuyu kapatacağım dedi. Yani o bunlara bir sünger çekti bana kırgın olsada... Ben ise çok utanıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum yüzüne bakmaya bile korkuyorum... hafta sonu görüşeceğiz muhtemelen ama çok utanıyorummm. Onun yaptığı doğru değil ona kızamıyorum utancım çok olduğu için. Bundan sonra neler olacak bilmiyorum Ama beni sevdiğini ve bu konuların asla konuşulmayacağını söylüyor ama sonuçta ne olursa olsun bana bakış açısı değişebilir bilemiyorum çok kafam karışık
Kendisinin son 5 yıllık gecmisini görseniz dinime küfreden musluman olsa belki diyeceksiniz?neden utanıyorsunuz anlamadım.Ayipliymissiniz gibi davranmasına neden musade ediyorsunuz?yaptıgı zorbalık.

Yahu 40 yaşındaki kadın elbette geçmişinde bir şeyler yaşamıştır.
Ayrıca adı üzerinde tanışma,kaynaşma sitesi.
Ama sen ama dediysen ki : "benim ilkimsin,seni görene kadar erkek nedir bilmezdim,elime erkek eli değmedi" o başka tabi.
Yani bu veri avcılığı,son 5 yılın kayıtlarına ulaşılması vs fazla saçma geldi bana.
Bir daha yalan söyleme,ayrica geçmişi bu kadar didikleyen adam ; yarın yemeğin tuzunu kacirdiginda ayrılalım diyerek ağlamaya başlar.

Merhabalar. 3 yıllık bir ilişkim var .İkimizde 40 yaşındayız. Sosyal medyadan tanıştık. Kendisinden önce başkalarıyla da tanışıp görüşmüştüm. Ama kendisini ilk tanıdığımda bunları anlatamadım ve daha önce 2-3 ilişkim oldu ama sosyal medya daha doğrusu tanışma sitesine ilk kez kayıt olduğumu söyledim. Aslında utandım ve söyleyemedim. Tanımadığım içinde korktum. Nasıl karşılar bilemedim. Kendisi de ordaydı sonuçta ama çekindim ve yalan söyledim. Geçen gün bazı şüpheler uyanmış telefonuma mesaj gelince tedirgin olduğumu hissetmiş ve son 5 yıllık bütün whatsap kayıtlarına ulaşmış sildiklerimde dahil. Yani böylelikle bütün geçmişim eline geçti. Onunla tanıştıktan sonra herhangi bir sorun olmadığı için yazışmalarda vs.beni affediyor ama eski haline dönmemiz zaman alacak diyor.Kırgın olduğunu söylüyor.Yalan söylediğim için ama asla bir daha bu konuyu yüzüne vurup seni utandırmamak için bu konuyu kapatacağım dedi. Yani o bunlara bir sünger çekti bana kırgın olsada... Ben ise çok utanıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum yüzüne bakmaya bile korkuyorum... hafta sonu görüşeceğiz muhtemelen ama çok utanıyorummm. Onun yaptığı doğru değil ona kızamıyorum utancım çok olduğu için. Bundan sonra neler olacak bilmiyorum Ama beni sevdiğini ve bu konuların asla konuşulmayacağını söylüyor ama sonuçta ne olursa olsun bana bakış açısı değişebilir bilemiyorum çok kafam karışık
Doğru mu anlıyorum ,adam yasal olarak suç olan birşeyi yapmış ve sizin kişisel verilerinize ulaşmış,sonrada matah birşey yapmış gibi hadi hadi affettim mi diyor.
Siz size yapılanın farkında mısınız?
Olayı doğru değerlendirebiliyor musunuz?
Utandırmamak için konuyu mu kapatacakmış? Allah razı olsun ya ne hayır sahibi insanlar var!
Siz 40 yasınızda size yapılan bu saygısızlıgı yok sayıyorsanız ,o bakış açısı daha çoook değişir.

Yani ya siz bizimle eğleniyorsunuz ya adam sizinle..

Nasıl ulasmis mesajlara. Siz anlatın diye zarf atmiş gibi geldi bana..şimdi de yuce gönüllü! olup sizi affetmis .yarın bir gün sizi bu şekilde manipüle edecek bana kalırsa.

Yüzüne bakamıyorum falan ne alaka. Siz böyle yaparsanız sizi ezdikce ezer

1. Bu konuyu gerçekten sorun etmeyecek olsa yüzünüze vurmazdı sonucta ondan sonra biriyle konusup aldatmamıssınız. Adı üstünde geçmiş.. gücünü ve sizi istediği gibi kontrol edebileceğini göstermeye çalışmış nezaket ve anlayış adı altında. Tehlikeli biri. Gözdağı vermiş

2. Haklı iken kendinizi nasıl haksız duruma düşürmeyi başardınız ya?
Ne demek 5 yılı karıştırmak!!!!!!!!! Olay çıkarıp yaygara kopartaydınız ya mahcup olacağınıza

Öyle bir şey 19 yaşında yaşamıstm kızamamıstm ama laf etmesine de izin vermemiştim yani 40 yaş bir de :duduk::olamaz:

Oha adam manyak gibi sizin 5 yillik wp kayıtlarını ele geçirmiş? Felaket geliyorum diyor siz de sacma şeylerden utanmaya devam edin bravo yani bu yaşta

sizin 5 yıllık mesajlarınıza ulaşıp size bundan tavır alan adam evlenirseniz neler eder eve kamera bile takar 🙄 kaçın bence

Birbirinizi oradan bulmuş sunuz. Kötü bir yerse utanilacak bir yerse ikinizin de ne işi var

Bu arada ben yanlışlıkla WhatsApp sildim asla 5 yıl gelmedi yani yuh nasıl yapmış biz de yapabiliyor muyuz :confused:

Saçmalıktan başka bişey değil. Bir de tüm bunları affetti diyorsunuz, aman lütfetmis beyefendi. Senin hayatında o yokken yaptığın hiçbir şey onu ilgilendirmez ne demek affetmek utanmak vs. 40 yaşına kadar onu bekleyecek degilsiniz herhalde sizde saçma sapan bir yalan soylemissiniz gerek yokken

X