Dokunmustur, veya belki cihaziniza bir cesit casus program atmistir ama cihaziniza dokunmustur.telefonuma dokunmadıki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dokunmustur, veya belki cihaziniza bir cesit casus program atmistir ama cihaziniza dokunmustur.telefonuma dokunmadıki
telefonuma dokunmadı ama muhtemelen çevresi geniş istihbarat fln onlardan rica ettiEger whatsapp yedeklemeniz aciksa, whatsapi kurup yuklerken sohbetleriniz v. S. yedeklesin bla bla dediginde de evet diyorsaniz gecmis sohbetleriniz yedekleniyor. 2017den beri 3 telefon degistirdim, son telefonuma whatsapi kurdum, 2017ye kadarki bütün sohbetlerim yeniden yüklendi.
Daha önce sifremi veririm diyen bir cocuk vardı.Sifresini istemiyordu kız sizin gibi..sonra bir gün ver bakacagim dedi ve film koptu.Erkekle bile flörtlesmis meger adambenimde dökümü verebilirim dedi adil olsun diye hayır dedim
telefonuma dokunmadı ama muhtemelen çevresi geniş istihbarat fln onlardan rica ettiDokunmustur, veya belki cihaziniza bir cesit casus program atmistir ama cihaziniza dokunmustur.
Ben alakasiz bir seyi cok merak ettim. Whatsapptan son 5 yilin konusma gecmisini nasil geri yukleyebildi? Gercekten bu yapilabilir mi ona gore yapilamamasinin bir yolu da var mi acaba?Merhabalar. 3 yıllık bir ilişkim var .İkimizde 40 yaşındayız. Sosyal medyadan tanıştık. Kendisinden önce başkalarıyla da tanışıp görüşmüştüm. Ama kendisini ilk tanıdığımda bunları anlatamadım ve daha önce 2-3 ilişkim oldu ama sosyal medya daha doğrusu tanışma sitesine ilk kez kayıt olduğumu söyledim. Aslında utandım ve söyleyemedim. Tanımadığım içinde korktum. Nasıl karşılar bilemedim. Kendisi de ordaydı sonuçta ama çekindim ve yalan söyledim. Geçen gün bazı şüpheler uyanmış telefonuma mesaj gelince tedirgin olduğumu hissetmiş ve son 5 yıllık bütün whatsap kayıtlarına ulaşmış sildiklerimde dahil. Yani böylelikle bütün geçmişim eline geçti. Onunla tanıştıktan sonra herhangi bir sorun olmadığı için yazışmalarda vs.beni affediyor ama eski haline dönmemiz zaman alacak diyor.Kırgın olduğunu söylüyor.Yalan söylediğim için ama asla bir daha bu konuyu yüzüne vurup seni utandırmamak için bu konuyu kapatacağım dedi. Yani o bunlara bir sünger çekti bana kırgın olsada... Ben ise çok utanıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum yüzüne bakmaya bile korkuyorum... hafta sonu görüşeceğiz muhtemelen ama çok utanıyorummm. Onun yaptığı doğru değil ona kızamıyorum utancım çok olduğu için. Bundan sonra neler olacak bilmiyorum Ama beni sevdiğini ve bu konuların asla konuşulmayacağını söylüyor ama sonuçta ne olursa olsun bana bakış açısı değişebilir bilemiyorum çok kafam karışık
telefonuma dokunmadı ama muhtemelen çevresi geniş istihbarat fln onlardan rica etti
istihbaratın işi gücü yok sevgilinizin sevgilisinin mesajlariyla mı uğraşmış yani?telefonuma dokunmadı ama muhtemelen çevresi geniş istihbarat fln onlardan rica etti
Nasıl bulmuş msj bunu merak ettim,hayır siz yola devam edeceksiniz ona engel olamam
Pardon istihbarat falan geçmiş konuda.Nasıl bulmuş msj bunu merak ettim,hayır siz yola devam edeceksiniz ona engel olamam
Yok geri yükleme degil istihbarat bulmuş msj.Bildiğin bir psikopatla birliktesin, ne demek benim telefonumu karıştırmak ve geçmişi geri yüklemek?
Sizinle ayni yastayim, sevgilim bana 5 senelik whatsapp’ini okudum dese suc duyurusunda bulunurum ne utanmasi? Siz iyi misinizMerhabalar. 3 yıllık bir ilişkim var .İkimizde 40 yaşındayız. Sosyal medyadan tanıştık. Kendisinden önce başkalarıyla da tanışıp görüşmüştüm. Ama kendisini ilk tanıdığımda bunları anlatamadım ve daha önce 2-3 ilişkim oldu ama sosyal medya daha doğrusu tanışma sitesine ilk kez kayıt olduğumu söyledim. Aslında utandım ve söyleyemedim. Tanımadığım içinde korktum. Nasıl karşılar bilemedim. Kendisi de ordaydı sonuçta ama çekindim ve yalan söyledim. Geçen gün bazı şüpheler uyanmış telefonuma mesaj gelince tedirgin olduğumu hissetmiş ve son 5 yıllık bütün whatsap kayıtlarına ulaşmış sildiklerimde dahil. Yani böylelikle bütün geçmişim eline geçti. Onunla tanıştıktan sonra herhangi bir sorun olmadığı için yazışmalarda vs.beni affediyor ama eski haline dönmemiz zaman alacak diyor.Kırgın olduğunu söylüyor.Yalan söylediğim için ama asla bir daha bu konuyu yüzüne vurup seni utandırmamak için bu konuyu kapatacağım dedi. Yani o bunlara bir sünger çekti bana kırgın olsada... Ben ise çok utanıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum yüzüne bakmaya bile korkuyorum... hafta sonu görüşeceğiz muhtemelen ama çok utanıyorummm. Onun yaptığı doğru değil ona kızamıyorum utancım çok olduğu için. Bundan sonra neler olacak bilmiyorum Ama beni sevdiğini ve bu konuların asla konuşulmayacağını söylüyor ama sonuçta ne olursa olsun bana bakış açısı değişebilir bilemiyorum çok kafam karışık
Böyle bir şey mümkün değil ki, whatsapp amerikan şirketi, ayrıca rastgele 40 yaşında bir kadının eski konuşmalarını çıkarmak için istihbarat filan niye devreye girsin? Konuşmaları bizzat görmediyseniz muhtemelen blöf yapıyor, atıyor. Bu yaşta çok çocukça şeyler gerçekten.telefonuma dokunmadı ama muhtemelen çevresi geniş istihbarat fln onlardan rica etti
Whatsapp görüşmeleri uçtan uca şifrelidir, hatta mesaj göndermeden önce de bunu yazar ekranda. İstihbaratın falan bulması hikaye, ancak telefona yüklenecek bir sistem geri yükleme yazılımı ile o mesajlara ulaşılabilir. Diyelim ki istihbarat buldu, bu o kişinin hastalıklı bir ruhu olduğu gerçeğini değiştirmez.Yok geri yükleme degil istihbarat bulmuş msj.
Öyle watsabı sil geri yükle gibi geri teknoloji araştırması yapmamış beyefendi direk devletin watsap istihbarat kurumu ile çalışmış
Böyle bir şey mümkün değil ki, whatsapp amerikan şirketi, ayrıca rastgele 40 yaşında bir kadının eski konuşmalarını çıkarmak için istihbarat filan niye devreye girsin? Konuşmaları bizzat görmediyseniz muhtemelen blöf yapıyor, atıyor. Bu yaşta çok çocukça şeyler gerçekten.
Watsap silindi 1 yıllık msj geri yüklemedi kaldı ki 5 yıllık msj watsapın bu özelliğinden haberi var mıdır acaba?eli kolu uzunlarin telefonunuza dokunmadan whatsapp mesajlarınızı okuyabileceğini zannetmiyorum, yazışmalar uçtan uca sifreli. daha iyi bilen biri varsa aydınlatırsa sevinirim. eşler bile mahkemede kişisel hayatı ihlal eden yollarla aldığı kayıtları delil olarak sunamiyor, tanıdığı her kim olursa olsun mahkeme/soruşturma izni olmadan özel hayatiniza dair bu denli gizli bilgilerin taranması ve kullanılması suç. bu benim için korkutucu ve muhakkak şikayetçi olurum.
telefonunuzu kontrol edin, casus bir uygulama olabilir. veya bu adamın attığı linklere bir bakın, bir sekilde telefonunuza uzaktan erismistir. yine de 5 yıllık silinmiş chat dökümü çok saçma geldi.
eli kolu uzunmuş, istihbarattan tanıdık biri vermiş olabilirmis....5 sayfa okuyamadım , yazışmalara nasıl ulaşmış cevap verdi mi konu sahibi ?
İstihbarata erkedeşleri va mış,onla bakmışla.5 sayfa okuyamadım , yazışmalara nasıl ulaşmış cevap verdi mi konu sahibi ?