whatsap yazışmaları

Whatsapp görüşmeleri uçtan uca şifrelidir, hatta mesaj göndermeden önce de bunu yazar ekranda. İstihbaratın falan bulması hikaye, ancak telefona yüklenecek bir sistem geri yükleme yazılımı ile o mesajlara ulaşılabilir. Diyelim ki istihbarat buldu, bu o kişinin hastalıklı bir ruhu olduğu gerçeğini değiştirmez.
Tabi ki hikaye istihbarat rastgele bir kurum oturup watsap msj dökümünü çıkarmıyor.
Bu herif tekin degil yada konu sahibi senaryo yazıyor

37 yaşından 40 yalına kadar neden evlenmediniz peki?
3 yıl sonra mı aklına gelmiş geçmişte kimle konuştu diye?
Adam resmen yol yapıyor bence su an baskasıyla görüşüyoe, genelde boyle olur...hiç normal değil adam ...peki kendi geçmişi?

😂😂 şaka gibi ya
Sizi af mı etmiş?Aman tanrım ne yüce gönüllü bir insan!
Pardon da kimse ama hiç kimse whatsapp geçmişi vs geçmişime ne bakabilir, ne okuyabilir, ne de yorumlayabilir.
Burada bu yaptığını affedip, affetmicek olan sizsiniz.
Ne münasebet ya!
Ben olsam asla affetmem.Hastalıklı ruh der arkamı döner giderim.Sindiremem bi kere.
Kız arkadaşlarımızla da olur olmaz bir sürü şey konuşuyoruz.Bunları x bir kişinin okuduğunu düşünemiyorum.Bak görüştüğüm eski sevgili falan demiyorum.Daha oraya gelemiyorum.
Hem boşluktasınız, hem arayış içindesiniz ve bence kendinize de saygınız yok.

Bu ilişkiden de net bişey olmaz.Olsa olsa kaos olur.İnsan yerine koyulmayacağınız muameleler olur.

37 yaşından 40 yalına kadar neden evlenmediniz peki?
3 yıl sonra mı aklına gelmiş geçmişte kimle konuştu diye?
Adam resmen yol yapıyor bence su an baskasıyla görüşüyoe, genelde boyle olur...hiç normal değil adam ...peki kendi geçmişi?
Kendi geçmişi tabiki elinin kiri yıkadım bitti zihniyeti yada sütte leke var onda yok cinsinden.
Adam çakal arkadaşım çakal.
Tuzağına düşürmeye çalışıyor 40 yaşındaki minik serçeyi

Watsap silindi 1 yıllık msj geri yüklemedi kaldı ki 5 yıllık msj watsapın bu özelliğinden haberi var mıdır acaba?
zaten gıcık oldum whatsaba:KK43:
😂😂 şaka gibi ya
Sizi af mı etmiş?Aman tanrım ne yüce gönüllü bir insan!
Pardon da kimse ama hiç kimse whatsapp geçmişi vs geçmişime ne bakabilir, ne okuyabilir, ne de yorumlayabilir.
Burada bu yaptığını affedip, affetmicek olan sizsiniz.
Ne münasebet ya!
Ben olsam asla affetmem.Hastalıklı ruh der arkamı döner giderim.Sindiremem bi kere.
Kız arkadaşlarımızla da olur olmaz bir sürü şey konuşuyoruz.Bunları x bir kişinin okuduğunu düşünemiyorum.Bak görüştüğüm eski sevgili falan demiyorum.Daha oraya gelemiyorum.
Hem boşluktasınız, hem arayış içindesiniz ve bence kendinize de saygınız yok.

Bu ilişkiden de net bişey olmaz.Olsa olsa kaos olur.İnsan yerine koyulmayacağınız muameleler o

bir daha asla konuşmayacam dedi zaten defteri kapatalım dedi ayrılmak istemiyorum diyor bende zaten geçmişimle ilgili bir açıklama yapmam oda istemiyor böyle bir şeyi
yahu sen kimsin ki beni bu şekilde araştırabiliyorsun deyip totosuna tekmeyi koymadiniz mi? gecmisinizle ilgili her şeyi ona anlatmak zorunda mısınız?

Back
Yukarı