whatsap yazışmaları

Yazismalara nasil ulasmis ya . 5 yil onceki yazismalara ulasmasi mi ? Bu korkunc bir sey ben urktum dogrusu . Affetmeside şuphe uyandirici kendi sanki sizin yaptiklarinizdan daha kotulerini yapmis gibi geldi . Bi gun olurda siz onu yakalarsaniz ee senin yaptiklarini unutmadim gibi bir sey olacak sanki . Bence bu iş cok soğuk

5 yıl önceki konuşma geçmişi mi????? Bana mümkün gelmedi.

bu sırada kendi yediği naneleri bir sohbet odasını doldurmuştur.
oda doğuştan düşmedi o sitelere herhalde.
ne kadar masum düşüncelisiniz cidden.

utanacağınıza bu pisliği def edin hayatınızdan ne demek yazışmalara ulaşmak sizin izniniz olmadan ya birde 40 yaşında aklı başında kadınsınız.

40 yaşında kadınsınız ama akıl yaşta değil baştaymış gerçekten. Sanki pavyonda çalışıyordunuz. Ondan önceki özel hayatınızı onun bilmemesi gerektiğini düşünmüşsünüz, yalan söylemişsiniz. Onun yaptığı daha büyük ayıp. Oldu olacak bu manyağın ayaklarına kapanın, af dileyin.

Adam sizin belkide özel hayatınızın en mahrem alanlarından birine izinsiz olarak ele geçirmiş, siz koşa koşa savcılığa şikayet etmek yerine sizi affetsin diye peşinde koşıyorsunuz. Bazı insanlara başına gelecekleri yüce yaradan gösteriyor ama görmek isteyene tabi.

Ulaşsa bile o mesajlarda ne olabilir kaç yaşında kadinsiniz tabi ki önceden ilişkileriniz olacaktı. Burada utanılacak bir durum yok sizin açınızdan. Ama adam terbiyesiz ne hakla geçmişi öyle araştırıyor? Savcılıga bile şikayet edebilirsiniz

Eger whatsapp yedeklemeniz aciksa, whatsapi kurup yuklerken sohbetleriniz v. S. yedeklesin bla bla dediginde de evet diyorsaniz gecmis sohbetleriniz yedekleniyor. 2017den beri 3 telefon degistirdim, son telefonuma whatsapi kurdum, 2017ye kadarki bütün sohbetlerim yeniden yüklendi.

40 yaşında bir kadının geçmişi olması çok doğal değil mi? Geçmişsiz bir insan arıyorsa evlat doğurtsun. Ne çok şeyi tolere ediyorsunuz ya gerçekten anlayamıyorum. Adam sizden izinsiz sizin kayıtlarınızı çıkarıyor. Bu yasal olarak bile suç. Ama siz utanıyorsunuz. Bir gidin Allah aşkına. Kendinizi neden bu kadar değersizleştirip adamlara tapıyorsunuz? Bu ne demek biliyor musunuz? Alın bütün ipler senin elinde bana ne yapıyorsan yap demek. Sonra ağlamayın kimseye bana değer vermiyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…