Çocuk Hastalıkları West sendromu ve synacthen tedavisi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Benim bebeğim doğduğundan 4ayina kadar çok ağlıyor ve sürekli kasiliyordu bizde kolik bebek die tanimliyorduk ortapedi doktoru dediki boyle kasılması normal değil nöroloji doktoruna gösterin sonra gittim durumumu izah ettim eeg istedi uykuda nöbet geçiriyor ortaya çıktı sonra epixs ilacini baslatti bir bućuk ay onu kullandik tekrar eeg çekildi baya bozuk çikti eegsi sonra epixs sabril ilacı başlatti ve ayriyeten 1haftadir synatchen iğnesi vurulmaya başladi kısmende olsa nöbetler azaldı şimdilik tabi iğnelere devam edecek 2gunde bir 6gunde bir vurulcak yarım ampul viruluyor

Benim bebeğim doğduğundan 4ayina kadar çok ağlıyor ve sürekli kasiliyordu bizde kolik bebek die tanimliyorduk ortapedi doktoru dediki boyle kasılması normal değil nöroloji doktoruna gösterin sonra gittim durumumu izah ettim eeg istedi uykuda nöbet geçiriyor ortaya çıktı sonra epixs ilacini baslatti bir bućuk ay onu kullandik tekrar eeg çekildi baya bozuk çikti eegsi sonra epixs sabril ilacı başlatti ve ayriyeten 1haftadir synatchen iğnesi vurulmaya başladi kısmende olsa nöbetler azaldı şimdilik tabi iğnelere devam edecek 2gunde bir 6gunde bir vurulcak yarım ampul virulu

Sormak istediğiniz herşeyi cevaplarım çünkü bende bu zor sürecten geçiyorum her anne cevaplamiyor sorularımi

Mrb bebeğiniz nasıl ve çocugunuza synatchen iğnesi yarar sağladimi lutfen cevap verin benim bebeğimde aynı durumlardan geçiyor şuanda

Mrb bebeğiniz nasıl ve çocugunuza synatchen iğnesi yarar sağladimi lutfen cevap verin benim bebeğimde aynı durumlardan geçiyor şuan

Çok geçmiş olsun bizimde çocuğumuza aynı tani konuldu aynı tarihte iğnesi vuruldu bebeğiniz nasıl şimdi

Çok geçmiş olsun bizimde çocuğumuza aynı tani konuldu aynı zamanda nail dimdi bebeğiniz

Merhaba nöbetler iğneden ne kadar süre sonra durdu

Merhaba yigeninizin sağlığı nasıl. Benim de yigenim 5 aylık West sendromu teşhisi konuldu . İğne ve ilaç ile kombineli bir tedsviyeye başladı yüzü çok şişti inecek mi doktorlsr net bir şey söyleyemiyor lütfen yardımcı olabilir misiniz

Tosbiğiniz umarım iyidirben forumu takip edemedim . Bir maille bugün farkettim gelen yorumları. Algıları çok açık bebeğimizin 3 yaşında konuşamıyor ,fizik ala ala kollarımızı ellerimizi biraz kullanmaya ,uzatmaya başladık. Bağımsız oturamıyorum,baş tutuşumuz kötü.

Merhaba bende anneyim 27 haftalık doğan bir kızım var preeklamsiden dolayı yüksek tansiyondan dolayı en başından beri savaşıyoruz şimdi ona west teşhisi kondu ne yapacağımı bilmiyorum dokuz Eylül Üniversitesi hastanesine getirdim yatış yapıldı iğne istendi bulamadık iğneyi steroid başladılar ama nöbetleri devam ediyor şuan çok üzgünüm kafamda birçok soru yürüyecek mi konuşacak mı oturacak mı şuan düzeltmiş 6 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…