- Konu Sahibi Camasir Sepeti
-
Çok güzel bir dokusu var değil mi? Benim hediye aldıklarım inanılmaz memnunlar. Hatta onlar da yakınlarına hediye almak istiyorlar. Acaba komisyon koyup onlara mı satsam?
evet evet kadife gibi aynı... kıskandım vallakızım için almıştım kendimmi kullansan diye düşünüyorum yalnız bişi sorcam... bazı yerlerinde toz lekesi gibi siyah lekeler var.. yıkadıktan sonra çıkmazsa ne yapmalıyım?
evet evet kadife gibi aynı... kıskandım vallakızım için almıştım kendimmi kullansan diye düşünüyorum yalnız bişi sorcam... bazı yerlerinde toz lekesi gibi siyah lekeler var.. yıkadıktan sonra çıkmazsa ne yapmalıyım?
merhaba..bayıldım battaniyelere ve gerçekten ihtiyacım vardı.özellikle pembe aradım burada görünce çok sevindim.sipariş verdim.acaba ne kadar sürede gelir?
Toz derken nasıl yani. Şöyle sirkeleyince çıkmadı mı? Ya da bir tarafını deterjan ve soğuk suyla hafif bir çitileyin bakalım tozsa çıkar zaten..
Bu arada kızı astım olan bir arkadaşıma da almıştım. Kızçe çok rahat kullanıyormuş. Hiç alerji yapmamış çok mutlu oldum valla..
Ulen hiç birinize tavsiye etmiyorummm...
Şöyle anlatayım; o kadar yumuşak o kadar pofuduk o kadar böyle yumuş yumuş ki üzerinize aldığınız anda rahatlıktan, keyiften anında gözleriniz kapanıyor.
Bu hafta izlediğim hiç bir dizinin sonunu getiremedim beaa rehavetten... hepisine uyuyakaldım :106:
Merhaba,
Tek kişilik alıp kullanan varmı acaba??
battaniyem bugün geldi.gerçekten çok harika.kupa da çok şık.çookk teşekkür ederim...
Kargo ücreti ne kadar acaba......?
Evet bu ürünü alırsanız Pro Kartınız ücretsiz yani 30 TL indirime sahip oluyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?